Αντάμωμα 2019 του Συλλόγου Καστριτοχωριτών Αττικής (pics,vid)

Δευ, 18/02/2019 - 09:29
Image

Την Κυριακή στις 17/02/2019 ο Σύλλογος Καστριτοχωριτών Αττικής πραγματοποίησε το ετήσιο αντάμωμα με τα μέλη του στο πλαίσιο της κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας.

Συμπατριώτες και φίλοι του συλλόγου  συγκεντρώθηκαν στο Μοσχάτο στην ταβέρνα "ΕΝ ΜΟΣΧΑΤΩ" και αντάλλαξαν ευχές με φαγητό, κρασάκι, γλυκά και χορό. Tην εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους αγαπημένοι συμπατριώτες και φίλοι των χωριών μας, ανάμεσα στους οποίους... ο βουλευτής Αρκαδίας  Κώστας Βλάσης, η Καστρίτισσα πολιτευτής Αρκαδίας Εύη Τατούλη, ο Πρόεδρος της Κοινότητας Καστρίου Χρήστος Κόκκωνας, ο πρώην Πρόεδρος του Καστρίου Βασίλειος Τατούλης και οι πρώην Πρόεδροι του Συλλόγου Καστριτοχωριτών Αττικής Παναγιώτα Λαμπίρη και Παναγιώτα Χαλούλου.

 Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με κλήρωση δώρων, πολλών εκ των οποίων δόθηκαν υπό την ευγενική χορηγία επιχειρηματιών συμπατριωτών μας.

Το Διοικητικό Συμβούλιο εκφράζει τις ευχαριστίες του σε όλους και όλες που τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση και ζητά την κατανόηση για τυχόν αδυναμίες στην εξυπηρέτηση αφού η προσέλευση ξεπέρασε το αναμενόμενο.

Και εμείς με τη σειρά μας οφείλουμε να συγχαρούμε τον Πρόεδρο του Συλλόγου Γιάννη Κωνσταντέλλο και τα  μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου για την επιλογή του όμορφου χώρου και την έννοια τους να φροντίσουν όλους τους καλεσμένους.

 




 

 

Από το karatoula2009.blogspot.com

Video

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio