Αλλάζει όψη το Άστρος - Καθαρισμός από τα συνεργεία του Δήμου (pics)

Τετ, 04/09/2019 - 12:46
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image

Μέσα σε τρεις ημέρες, parking Πλατεία Άστρους, περιβάλλων χώρος του Δημαρχείου, χώρος απέναντι από το Ίδρυμα Μνήμης Λεωνίδα Ζαφείρη άλλαξαν όψη καθώς τα συνεργεία του Δασαρχείου σε συνεργασία με αυτά του Δήμου δουλεύουν με εντατικούς ρυθμούς αλλάζοντας την εικόνα των χώρων.

Αξιοσημείωτο ότι στους καθαρισμούς συμμετείχαν και μέλη του Τοπικού Συμβουλίου Άστρους, ενώ σε επαφή με τον Πρόεδρο του Άστρους κ. Μπάρλα μας είπε πως αυτά είναι μόνο η αρχή.

Σχόλια επισκεπτών

Συγχαρητήρια στη νέα δημοτική αρχή και το τοπικό συμβούλιο Άστρους για αυτήν την αρχή.Τους εύχομαι προσωπικά να συνεχίσουν αυτό το δύσκολο έργο,την αναδιαμόρφωση όλης της Β.Κυνουρίας.Καλή δύναμη σ'όλους!!

Μπράβο στο πρόεδρο γιατί μέχρι τώρα το άστρος δεν είχε πρόεδρο, είχε μόνο για τα καφενεία της πλατείας. Συνέχισε έτσι, περάσαμε Ενα καλοκαίρι στο άστρος με δρόμους στενά παιδικές χαρές βρώμικες, με σκουπίδια αξιοποίησε και το πάρκο στο δημοτικο σχολείο από κάτω, υπάρχει και η κάτω γειτονιά με πολλά παιδιά.αξιοποίησε το άστρος για να σε υποστηρίζουμε μια ζωή,. ενα μεγαλo μπράβο στο δήμαρχο και στον καινούργιο πρόεδρο του αστρους. Μπραβο Σας.

Μπράβο στον Πρόεδρο του Αστρους και τους τοπικούς συμβούλους που έκαναν την αρχή για να ξεβρωμίσουν το ΑΣΤΡΟΣ. Με δικά τους αυτοκίνητα και προσωπική εργασία του Προέδρου και των τοπικων συμβούλων το ΑΣΤΡΟΣ θα γίνει πεντακάθαρο οπως του αξίζει..
Μπράβο στο Νέο ΔΉΜΑΡΧΟ κ.Καμπύλη για την εντολή που έδοσε να καθαρισθεί ολόκληρος ο Δήμος.Σας ευχαριστούμε όλους και είμαστε διατεθιμένοι εθελοντικά να σας βοηθήσουμε σε οτι χρειασθείτε.ΑΣΤΡΙΝΟ ΚΙΝΗΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ.

Καλή θητεία ευχόμαστε στον νέο δήμαρχο και στο δημοτικό συμβούλιο του Άστρους!Μια παράκληση ειδικά στην Μελιγού και στα κεντρικά σημεία της Επαρχιακής οδού Άστρους Λεωνιδίου ,να αλλάξουν τους παλιούς βρώμικους κάδους που με τα χέρια μόνο τους ανοίγεις και να τοποθετηθούν νέοι κάδοι που να μπορούμε να τους ανοίγουμε με το πάτημα του ποδιού!Περιμένουμε ευχαριστώ πολύ!

Χρόνια ολάκερα καρτερούσαμε τον Καρτερούλα.
Συγχαρητήρια στον κο Μπάρλα και σε όλο το συμβούλιο που έδειξαν από την πρώτη στιγμή την δυναμική τους. Μακάρι να συνεχίσετε έτσι. Ο κόσμος βλέπει και κρίνει.

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΜΑΣ
.ΤΟ ΑΣΤΡΙΝΟ ΚΙΝΗΜΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΑΣΤΡΟΥΣ ΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑΡΙΔΕΣ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΟΠΙΚΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ .ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΑΣΤΡΙΝΟΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΤΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΑΚΙΑ ΧΟΡΤΟΚΟΠΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΟΥΜΕ ΤΟ ΑΣΤΡΟΣ.
ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΑΛΛΑΓΗΣ.

Μην βαράτε τον καρτερούλα. Τυχαίο είναι που δεν ξανακατέβηκε στις εκλογές; Κι αυτός έτρεχε τα πρώτα χρόνια και στις πλαγιές και στις μπάρδουκες και στον Αγιάννη. Τώρα τελευταία είχε απογοητευτεί αφού τον είχαν τελείως γραμμένο και κοίταζαν μόνο το συμφέρον τους μια ομάδα γύρω από τον Λουδοβίκο. Και στο τέλος κατέληξαν όλοι μαζί σπίτι τους. Για να μην πούμε για το Παράλιο που ήθελαν να παραιτήσουν τον πρόεδρο και για να τον εκδικηθούν δεν έκαναν τίποτα για δυο χρόνια πλήρης εγκατάλειψη. Αυτός όμως αποδείχθηκε πολύ σκληρό καρύδι τους χτύπησε κάτω σαν χταπόδια...

Νομίζω ότι δεν χρειάζονται τα ειρωνικά σχόλια.Συγχαρητηρια στους σημερινούς πρωτεργάτες του καθαρισμού.Ευχομαι όλοι οι πρόεδροι να συνεχίσουν τον καθαρισμό στα χωριά τους. Μια βόλτα στην πλατεία του Παραλίου μπροστά στο άγαλμα του Ζαφειρόπουλου θα σας αφήσει άφωνους !!!

Mπράδο Δημαρχε που πηρες με μεταταξη στο Δήμο τους εργαζομενους της κοινοφελους στο Δασαρχειο.Γιατι αυτούς βλέπω να δουλέυουν. Οι σύμβουλοι επιστατούν. Ο Δασαρχης σου τους εδωσε η ο Πρόεδρος του Πραστού; Η μηπως ήρθαν εθελοντικά; Είδες πως γινονται όλα οταν δουλευεις στον ΟΑΕΔ. Ολα σεμνα και νομμιμα. Όπως τα είπες προχθές...

Τουλάχιστον κάτι γίνεται σε σχέση με το τίποτα τον προηγούμενων χρόνων.Ειδικά τα τελευταία δύο χρόνια όλος ο Δήμος είναι σε άθλια κατάσταση στο θέμα καθαριότητας.Το μόνο που γινόταν ηταν προσλήψεις συμβασιούχων στην καθαριότητα οι οποίοι στην συνέχεια εξαφανίζονταν ως διά μαγείας.
Μπράβο για αυτή την κίνηση αλλά να έχει και συνέχεια και ο Δήμος να υποστηρίξει τα τοπικά για να κάνουν και αυτοί την δουλειά τους και να μην καταντήσουν όπως οι προηγούμενοι.

Ειστε πολυ λιγοι για να πιασετε τον μεγαλο ΒΑΣΙΛΗ ΔΙΚΑΙΟ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΑΣ.ανθρωπος μορφωμενος καλοσυνατος καλοπροεραιτος.αφηστε λοιπον τις αναρθρες κραυγες.καθε δεντρο και φωτο καθε ψαλιδια και αστρος νιουζ

Γιατί βρε παιδιά!! Βρομούσε το Άστρος; και ο λαβιος αντιπολίτευση ήταν!!! Αν είχε αυτή την άποψη γιατί δεν έκανε κάτι;;;; και απο όσο γνωρίζω το συγκεκριμένο τοπικό συμβούλιο δεν είχε έρθει ποτέ σε ρήξη!! Όλες οι αποφάσεις ήταν ομόφωνες!! Για ηρεμήστε λίγο!! Γιατί όπως είπε και ο αρχηγός φειδωλοί στα λόγια.......

Είναι γεγονός ότι η εικονα της παραλίας από λαλουνα μεχρι πόρτες δεν τιμά καθόλου τους επισκέπτες που δεν μαζεύουν τα σκουπίδια τους. Γιατί όμως ο δήμος δεν φροντίζει για την καθαριότητα. Φέτος πήγα πριν τις πόρτες και στα δέντρα είναι μια χωματερή. Άλλες χρονιές στις πόρτες υπήρχαν πεταμένα σκουπίδια για μέρες που σημαίνει ότι αν μαζεύουν σκουπίδια αυτό το κάνουν σε μια μικρή ακτίνα από την παραλία και όχι λίγο πιο πίσω. Απογοητευτική εικόνα αλλά δεν τη βλέπει κανείς;

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio