Αγιασμός του κοινοτικού γραφείου στον Άγιο Πέτρο (pics)

Δευ, 16/09/2019 - 08:45
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image

Ο αγιασμός του κοινοτικού συμβουλίου Αγίου Πέτρου στο κοινοτικό γραφείο του χωριού πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου.

Το παρών έδωσαν οι αντιδήμαρχοι Σαμαρτζής και Κατσής, δημοτικοί σύμβουλοι, πρώην πρόεδροι Κοκοτας και Αρφανογιαννης, ο πρόεδρος της Μελιγούς, ο πρόεδρος Ώριας, ο πρόεδρος Συλλόγου Αγιοπετριτών Αττικής ο οποίος και ανακοίνωσε τη μίσθωση του ξενοδοχείου, και από την αντιπολίτευση ο Γρηγόρης Παινέσης του Κων/νου.

Ο δήμαρχος Γιώργος Καμπύλης έδωσε συγχαρητήρια στον πρόεδρο και το συμβούλιο για την πρωτοβουλία τους, τκαι τους ευχήθηκε μια θετική και δημιουργική θητεία.

Ο Άγιος Πέτρος διαθέτει ένα από τα πιο μεγάλα και ωραία κοινοτικά κτήρια, το οποίο πρέπει να αξιοποιήσουμε!

Συγχαρητήρια στον πρόεδρο και το συμβούλιο για την πρωτοβουλία τους, τους εύχομαι μια θετική και δημιουργική θητεία. Ο Άγιος Πέτρος διαθέτει ένα από τα πιο μεγάλα και ωραία κοινοτικά κτήρια, το οποίο πρέπει να αξιοποιήσουμε!

Σχόλια επισκεπτών

Συγχαρητήρια στον Πρόεδρο και το Κοινοτικό Συμβούλιο Αγίου Πέτρου. Να έχουν μία καλή και δημιουργική θητεία για το καλό του χωριού. Μπράβο και στον Δήμαρχο που δείχνει ότι θέλει να αξιοποιήσει τα Κοινοτικά Κτήρια στα χωριά, που είχαν γεμίσει αράχνες. τουλάχιστον στα μεγάλα χωριά τα κοινοτικά κτήρια πρέπει να αξιοποιηθούν πολλαπλώς και ποικιλοτρόπως για το καλό των τοπικών κοινωνιών των κοινοτήτων αυτών αλλά και του Δήμου γενικότερα.

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio