Άδειο το πάρκινγκ της λαϊκής αγοράς Άστρους, το αδιαχώρητο στους δρόμους...

Tue, 31/10/2017 - 17:21

Το πρόβλημα της στάθμευσης στις μεγαλύτερες και μικρότερες πόλεις της Αρκαδίας είναι μεγάλο. Αλλά ακόμα και όταν παρέχονται λύσεις από την εκάστοτε δημοτική αρχή, οι οδηγοί πεισματικά επιμένουν να παρκάρουν στον δρόμο.

Δημότης του Άστρους μάς έστειλε αυτή τη φωτογραφία, στην οποία εικονίζεται το άδειο πάρκινγκ της νέας λαϊκής αγοράς Άστρους. Και ο συγκεκριμένος χώρος στάθμευσης μπορεί να είναι άδειος, αλλά οι γύρω δρόμοι είναι γεμάτοι με παρκαρισμένα αυτοκίνητα.

Το έργο της νέας λαϊκής αγοράς ολοκληρώθηκε εφέτος, και μάλιστα με μεγάλη φροντίδα ώστε να εξυπηρετεί τους αγοραστές και τους επαγγελματίες. Φαίνεται, όμως, ότι είναι δύσκολο οι πολίτες να απαρνηθούν τη συνήθειά τους να παρκάρουν όσο το δυνατόν πιο κοντά στον προορισμό τους.

Ρεπορτάζ ArcadiaPortal.gr / AstrosNews.gr

Comments

Submitted by Στε on Tue, 31/10/2017 - 22:28 Permalink

Κάποια πράγματα είναι και θέματα παιδείας. Το παλιό πάρκινγκ πάντα υπήρχε, εδώ και πολλά χρόνια. Το καινούριο σίγουρα δεν βολεύει τουλάχιστον για την πλατεία αλλά όπως και να έχει τα λεφτά που *** ****** όλοι ευχαριστημένοι είναι :/

Submitted by αντρέας on Wed, 01/11/2017 - 20:22 Permalink

και 100 χώροι στάθμευσης να γίνουν θα σταματάνε έξω από το μαγαζί που θέλουν να πάνε. Είναι δυνατόν να λένε ότι δεν βολεύει για την πλατεία ; Δηλαδή όσοι κατοικούν στην Αθήνα τι να πούνε ρε παιδιά ;

Submitted by Anonymous on Thu, 02/11/2017 - 10:37 Permalink

Ο δημαρχος πρέπει να απαγορεύσει τη στάθμευση σε όλους τους δρόμους γύρω από την πλατεία. Το έχει ήδη πει μάλιστα, σε συνεδρίαση της Δημοτικής κοινότητας Άστρους, πριν από ένα μήνα. Να αναγκάσει με αυτόν τον τρόπο την αστυνομία να τους γράφει όλους, μέχρι να καταλάβουν. Δέκα αυτοκίνητα είναι αυτά που παρκάρουν μόνιμα. Και τα περισσότερα ανήκουν σε καταστηματάρχες της πλατείας.

Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
katafigio