Ξεκαθαρίζει του Κουρμπέλη στον Παναθηναϊκό

Fri, 12/04/2019 - 22:07

Ο Δημήτρης Κουρμπέλης, του οποίου το συμβόλαιο λήγει τον Δεκέμβριο του 2020, αποτελεί μια από τις προτεραιότητες του Νίκου Νταμπίζα στις συζητήσεις που θα αρχίσει να κάνει σε λίγο καιρό αναφορικά με τον μεταγραφικό σχεδιασμό και καταρτισμό του πλάνου της νέας χρονιάς.

Όπως επισημαίνει η αθλητική εφημερίδα «ΠΡΑΣΙΝΗ» ο Δημήτρης Κουρμπέλης για να ανανεώσει το συμβόλαιό του με το τριφύλλι θέλει μία σημαντική αύξηση που θα φθάνει τουλάχιστον τα 400.000 ευρώ ποσό που είναι δύσκολο να το δώσει ο Παναθηναϊκός με βάση το μικρό μπάτζετ, που θα διαθέτει και τη νέα περίοδο.

Αν στην κουβέντα που γίνει το επόμενο διάστημα δεν βρεθεί  η χρυσή τομή για επέκταση του συμβολαίου του Αρκά άσου με τους πράσινους τότε σε περίπτωση που έρθει πρόταση η οποία να ικανοποιεί τον Παναθηναϊκό (πάνω από 3 εκατ. ευρώ όπως τον κοστολογεί) και τον "Κούρμπε" θα γίνει δεκτή και θα αποχωρήσει.

Προτεραιότητα του Δημήτρη Κουρμπέλη αν τελικά φύγει από τον Παναθηναϊκό είναι να πάει στο εξωτερικό ωστόσο τίποτα δεν μπορεί να θεωρηθεί δεδομένο μιας και ο ΠΑΟΚ διατηρεί από την εγχώρια αγορά έχει ψηλά στην λίστα του τον 26χρονό μεσοαμυντικό.

Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
katafigio