Σε 10 αγωνιστικές 6 αλλαγές στην κορυφή της Α' Αρκαδίας

Δευ, 09/12/2019 - 09:31
Image

Για έκτη φορά από το ξεκίνημα του πρωταθλήματος σε αυτές τις 10 αγωνιστικές της Α' Αρκαδίας η κορυφή αλλάζει χέρια με τον Ολυμπιακό Λεωνιδίου μετά το διπλό του στο Κορακοβούνι και σε συνδυασμό με τις ήττες του Ερμή από την Δημητσάνα και του Πανθυρεατικού από την Τεγέα να περνάει και πάλι στην πρώτη θέση.

Ο Ολυμπιακός Λεωνιδίου έπειτα την αρχή του πρωταθλήματος και από την 5η αγωνιστική που ήταν μαζί με τον Ερμή στην κορυφή περνάει και πάλι στην πρώτη θέση μία αγωνιστική πριν ολοκληρωθεί ο πρώτος γύρος ενός πραγματικά συγκλονιστικού πρωταθλήματος.

Στην πρώτη θέση σε 10 αγωνιστικές έχουμε δει τον Ολυμπιακό μόνο πρώτο, τον Ολυμπιακό ισόβαθμο με τον Ερμή, το Λεωνίδιο πρώτο, τον Ερμή και πάλι πρώτο, τον Ερμή πρώτο μαζί με τον Πανθυρεατικό και πλέον τον Ολυμπιακό Λεωνιδίου ξανά μόνο του στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Σχεδόν κάθε αγωνιστική έχουμε και μια αλλαγή θέσεις στο πάνω στρώμα του βαθμολογικού πίνακα με διαφορετικές εναλλαγές και με τις αποστάσεις να είναι κάτι παραπάνω από οριακές.

Πλέον έχουμε τον Ολυμπιακό στους 21 βαθμούς στην πρώτη θέση και έναν βαθμό πίσω σε τετραπλή ισοβαθμία στους 20 βαθμούς τον Ερμή Μελιγούς, τον Πανθυρεατικό την Δημητσάνα και το Λεωνίδιο σε μια άκρως συγκλονιστική κούρσα πρωταθλητισμού.

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio