Σαβούρδος - Κούβαλης: Δύο Κυνουριάτες προπονητές στην Α1 Αργολίδας

Τρί, 02/07/2019 - 16:43
Image

Μετά τον Άρη Σαβούρδο που συνεχίζει στον πάγκο του Ερμή Κιβερίου ακόμα ένας Αρκάς και δη Κυνουρίατης ο Βασίλης Κούβαλης εδώ και λίγες εβδομάδες είναι και επίσημα προπονητής του Παναυπλιακού.

Οι δύο Αρκάδες τεχνικοί έπειτα από τις επικές μονομαχίες τους στη σκακιέρα των πάγκων στην Α' Αρκαδίας με αναμετρήσεις που έμειναν έγραψαν ιστορία αναμένεται να  βρεθούν αντίπαλοι και στα Αργολικά γήπεδα την νέα αγωνιστική σεζόν.

Για τον Άρη Σαβούρδο έπειτα από μια εξαιρετική χρονιά με την Ερμή Κιβερίου συνεχίζει στην τεχνική ηγεσία της ομάδας το έργο και το πλάνο που έχει ξεκινήσει από την περσινή σεζόν με στόχο παραμείνουν οι κυανόλευκοι εξίσου ανταγωνιστικοί και στο νέο πρωτάθλημα.

Από την πλευρά του ο Βασίλης Κούβαλης επιστρέφει στους πάγκους αναλαμβάνοντας τα ηνία του Παναυπλιακού με το ιστορικό σωματεία της Αργολίδας να εμπιστεύεται σε αυτό το νέο του ξεκίνημα τον έμπειρο Αρκά τεχνικό για την δημιουργία ενός δυνατού και ανταγωνιστικού συνόλου.

Άρης Σαβούρδος και Βασίλης Κούβαλης η αλλιώς "Κράμερ εναντίον Κράμερ" στα γήπεδα της Αργολίδας και της Α1 κατηγορίας από τους δύο εκπροσώπους προπονητές του Αρκαδικού ποδοσφαίρου σε έναν άλλο νομό.

Τελευταία φορά που δύο συναντήθηκαν αντίπαλοι ήταν στις 23 Απριλίου 2016 και στον αγώνα μπαράζ για την ανάδειξη του πρωταθλητή Αρκαδίας στο γήπεδο "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης" σε ένα συναρπαστικό παιχνίδι που βρήκε νικήτρια την Δόξα Μεγαλόπολης με 3-1 επί του Πανθυρεατικού.

Τότε ο Βασίλης Κουβάλης οδήγησε την Δόξα Μεγαλόπολης στο πρωτάθλημα και λίγο καιρό μετά στην ιστορική άνοδο στην Γ' Εθνική με τον Άρη Σαβούρδο να βρίσκεται εκείνη την περίοδο στο "τιμόνι του Πανθυρεατικού.

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio