Περαστικά από τον Ερμή στον άτυχο Δρόσο που χάνει την χρονιά

Πέμ, 21/11/2019 - 20:38
Image

Μεγάλος πλήγμα για τον Ερμή Μελιγούς καθώς ο Χρήστος Δρόσος στο παιχνίδι της περασμένης αγωνιστικής με το Κορακοβούνι αποχώρησε τραυματίας με τις εξετάσεις να δείχνουν ρήξη χιαστού και την ατυχία να του χτυπά την πόρτα καθώς θα μείνει εκτός δράσης για 6 με 8 μήνες.

Η ομάδα της Μελιγούς με ανακοίνωση της στο facebook γνωστοποίησε το γεγονός και παράλληλα έστειλε τις ευχές της για περαστικά στον ποδοσφαιριστής με το μήνυμα πως παραμένει στο πλευρό του στην δύσκολη αυτή στιγμή του Χρήστου Δρόσου.

Αναλυτικά

Το Δ.Σ του Α.Ο Ερμή Μελιγούς ,τα μέλη,οι προπονητές και οι παίκτες της ομάδας μας εύχονται περαστικά στον ποδοσφαιριστή της ομάδας μας Χρήστο Δρόσο και του ευχόμαστε γρήγορη επάνοδο κυρίως στην καθημερινότητα του και μετά στην αγωνιστική δράση.

Ο Χρήστος μετά από ένα πολύ δυνατό παιχνίδι απέναντι στην ομάδα του Κορακοβουνίου και αρκετά δυνατά μαρκαρίσματα που δέχτηκε η ομάδα μας ατύχησε να είναι αυτός που τραυματίστηκε τόσο σοβαρά,αποχωρώντας υποβασταζόμενος.

Τα αποτελέσματα των εξετάσεων έδειξαν ολική ρήξη πρόσθιου χιαστού-μεικτού τύπου ρήξη οπίσθιου χιαστού-ρήξη έσω μηνίσκου.Η επάνοδος του υπολογίζεται από 6-8 μήνες. Ελπίζουμε να ήταν η κακιά στιγμή και να μην υπάρξουν άλλοι τέτοιοι τραυματισμοί σε κανέναν ποδοσφαιριστή - σε καμία ομάδα - σε κανένα παιδί που πάει απλώς να κάνει το χόμπι του.

Χρήστο είμαστε όλοι δίπλα σου και η θέση σου στην ομάδα είναι εκεί και σε περιμένει.

Σχόλια επισκεπτών

ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΤΟ ΠΑΛΙΚΆΡΙ.
ΓΡΗΓΟΡΑ ΚΑΛΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ.
ΚΛΑΙΩΩΩ ...ΔΑΚΡΙΖΩ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΉΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΟΥ ΕΡΜΉ...
Ετσι ειναι το ποδοσφαιροε κύριε διαχειριστή..ειναι κ τα δυνατα μαρκαρισματα...αλλα ο ατυχος παικτης επεσε στην προσγείωση και οχι στην επαφη του αντιπάλου παικτη...

Λογικα δεν εχεις παιξει μπαλα εσυ...ξερουμε ολοι ποιος είσαι...
"ΟΠΑΠ"
"ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ"
"SAMSUNG"

ΕΣΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ...
ενα ατυχές συμβάν ηταν κατα την προσγείωσή του.
Προσπαθήστε να καλύψετε τις γκελες σας με τον τραυματισμο του ποδοσφαιριστή και αναφέρεστε γ τα σκληρα μαρκαρισματα..λογικα η διαιτησία θα εφτεγε παλι.

Περαστικά και ταχεία ανάρρωση εύχομαι στον ποδοσφαιριστή της ομάδας του Ερμή Χρήστο Δρόσο...αλλά για ποιο λόγο υπάρχει τέτοια εμπάθεια ως προς την ομάδα του Κορακοβουνίου; Το ατυχές συμβάν που συνέβη αναφέρεται που τον Ερμή λες και υπήρχε δόλος για τραυματισμό παίχτη

Στο ποδοσφαιρο υπαρχουν κ σκληρα μαρκαρισματα..καλα σας γραφουν..μην γκρινιάζετε λοιπον εσεις της διοίκησης ή εσυ που τα γράφεις...εαν δεν θες υπαρχει κ το βόλεϊ..δεν υπαρχουν εκει τα σκληρα μαρκαρισματα.

Περαστικα στο παιδι...αυτα να γραφατε αρκούσε.
Τα αλλα ειναι περιττά.

Πολύ άστοχη η ανακοίνωση έτσι όπως συντακτικε.Όταν δημόσια θέλεις να ευχηθεις περαστικά σε κάποιον δεν αφήνεις υπονοούμενα περί δυνατών μαρκαρισματων ούτε αναφέρεσαι αναλυτικά στα αποτελέσματα της μαγνητικής εξέτασης.περισσοτερο μοιάζει με ανακοίνωση παραπόνων για δυνατό παιχνίδι παρά με ευχές για γρήγορη ανάρρωση στον ποδοσφαιριστή. Η ανακοίνωση έπρεπε να περιλαμβάνει την πρώτη και την τελευταία παράγραφο.οι δύο ενδιάμεσες περνούν άλλα μυνήματα διαφορετικά από το ύφος και το περιεχόμενο μιας τέτοιου είδους ανακοίνωσης.Οπως καλό θα ήταν μετά από έναν τέτοιο σοβαρό τραυματισμό να υπήρχε και μια ανακοίνωση από πλευράς της ομάδας του Κορακοβούνι ου όπου να εύχεται περαστικά στον άτυχο ποδοσφαιριστή.

Περαστικά στο παιδί ,αλλά στο ποδόσφαιρο όσοι έχουν παίξει η παίζουν είναι μέσα και αυτά τα περιστατικά .όταν παίζεις έχεις και πιθανότητες να τραυματιστεί; ,Αυτό το γνωρίζουν άπαντες τώρα αν δεν θες τραυματισμούς που κανένας δεν θέλει η συμβιβάζεται με το άθλημα η ασχολισε με κάτι ακίνδυνο και πάλι περαστικα και μακάρι να είναι το τελευταίο που συμβαίνει σε ποδοσφαιριστή

Παιδιά δεν είπε κάνεις ότι το έκανε ρπιτηδες όμως αν δεις το βίντεο είναι ο τρόπος που παιφτει με τα δύο πόδια σε φάση στο κέντρο του γηπέδου.και είδα ότι το ξανάκανε.το κακό ο ρεφ Ούτε φάουλ.

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio