Παράπονα Πανθυρεατικού για την διαιτησία προς την ΕΠΣ Αρκαδίας (vid)

Τετ, 15/01/2020 - 18:52
Image

Στο περιθώριο της κλήρωσης του Κυπέλλου Αρκαδίας ο εκπρόσωπος του Πανθυρεατικού Θανάσης Θεοδώρου εξέφρασε τα παράπονα της ομάδας του Άστρους προς την διαιτησία στους ανθρώπους της ΕΠΣ Αρκαδίας αναφορικά με εφετινούς τους αγώνες στο πρωτάθλημα της Α' Αρκαδίας.

Ο Θανάσης Θεοδώρου έκανε αναφορά για μεμονωμένα παιχνίδια από τον πρώτο γύρο όπου ο Πανθυρεατικός αισθάνεται πως δεν είχε την σωστή διαιτητική αντιμετώπιση αλλά και για την τελευταία αναμέτρηση των κιτρινόμαυρων στο ντέρμπι της περασμένης αγωνιστικής με αντίπαλο την Δημητσάνα στην Μεγαλόπολη.

Στο συγκεκριμένο παιχνίδι κόντρα στην Δημητσάνα και δη στα τελευταία του λεπτά ο Πανθυρεατικός φωνάζει για παράβαση πέναλτι σε χέρι που δεν του δόθηκε σε κεφαλιά του Δημήτρη Αδάμη (δείτε την επίμαχη φάση στο βίντεο).

Όπως διευκρίνισε ο Θανάσης Θεοδώρου τα λάθη είναι μέρος του παιχνιδιού ωστόσο ο Πανθυρεατικός από την πλευρά του εκφράζει συγκεκριμένα παράπονα σε αναμετρήσεις από χάθηκαν βαθμοί.

Από την πλευρά του ο πρόεδρος της ΕΠΣ Αρκαδίας Σταύρος Τσαγγούρης έκανε λόγω για την μεγάλη προσπάθεια που γίνεται από την ΕΠΣ και τους διαιτητές της ΕΠΣ Αρκαδίας για καλές διαιτησίες και ισονομία σε όλους τους αγώνες.

Video

Σχόλια επισκεπτών

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio