«Οικογενειακή» υπόθεση με φόντο το μέλλον από τον Ερμή Μελιγούς

Τρί, 09/04/2019 - 10:10
Image

Μοιάζει με ιστορία οικογενειακής υπόθεσης και είναι με τους Σπύρο, Παναγιώτη και Γεράσιμο Ράλλιο να αγωνίζονται στο βασικό σχήμα του Ερμή Μελιγούς κόντρα στην Δόξα Μεγαλόπολης για την 22η αγωνιστική της Α' Αρκαδίας.

Πιο συγκεκριμένα τα αδέρφια Σπύρος και Γεράσιμος Ράλλιος αποτελέσαν το κεντρικό αμυντικό δίδυμο των "βυσσινή" με τον έτερο Παναγιώτη (ξάδερφος των δύο αμυντικών) να βρίσκει θέση στο βασικό σχήμα και την μεσαία γραμμή.

Ο Σπύρος είναι 19 ετών και αποτελεί βασικό στέλεχος της ομάδας, ενώ οι 15χρονοί Γεράσιμος και Παναγιώτης παίρνουν τις ευκαιρίες τους, δημιουργούν παραστάσεις, αποκτούν εμπειρίες και αρχίζουν να μπολιάζονται με το υπόλοιπο σύνολο.

Οι τρεις νεαροί δεν είναι μόνο η οικογενειακή σχέση που γίνονται σημείο αναφοράς αλλά και η πολύ καλή τους απόδοση στο παιχνίδι με τον Ερμή Μελιγούς να προετοιμάζει την επόμενη έχοντας ξεκινήσει την αξιολόγηση του ενώ παράλληλα δίνει ευκαιρίες στην νέα του γενιά.

Και πως να μην δώσει ευκαιρίες στους νεότερους που έρχονται με φόρα όταν η ομάδα υποδομών θα δώσει το παρών στην τελική φάση και το Final - 4 του Παιδικού Πρωταθλήματος Αρκαδίας ως ένα δείγμα της πολύ καλής δουλειάς που γίνεται.

Η χρονιά είναι γεγονός πως δεν κύλησε όπως είχε σχεδιαστεί για τον Ερμή ωστόσο τα νέα κίνητρα που τέθηκαν στην πορεία και έχουν να κάνουν με την σύνδεση νεαρών ποδοσφαιριστών με την πρώτη ομάδα είναι σίγουρο πως έχουν την δική τους αξία.

Σχόλια επισκεπτών

Σπυρος...οταν παιζει συγκεντρωμενος και ηρεμος δεν υπαρχει καλυτερος στοπερ.γερασιμος...αν και στα 35 χρονια του _γιατι παιζει πολυ ωριμα _απιστευτος παικτης.παναγιωτης....αποκαλυψη αν δινει λιγο πιο γρηγορα την πασα δηλ.μετα απο ενα λεπτο κατοχης και οχι ....δεκα θα αφησει.εποχη.

Κι απ΄τα καλύτερα παιδιά ως χαρακτήρες οι Ραλλαίοι, κι έχει τόσα καλά παιδιά η ομάδα. Αλλά είναι και τα γονίδια. Τα δυο αδέρφια, γιοί ενός από τους παίκτες θρύλους της ομάδας .Του Παναγιώτη Ράλλιου - Μπελούκου. Και ο άλλος Παναγιώτης Ράλλιος (ξάδερφος) πήρε και απ΄ τον πρώτο θείο του τον Παναγιώτη (Μπελούκο) κι απ΄τον δεύτερο θείο Παναγιώτη (Ντόλα) κι αυτός κι ευτυχώς που δεν έμοιασε ποδοσφαιρικά του πατέρα του. Αυτός μπερδεύει τη μπάλα με το πεπόνι. Οικογενειακή υπόθεση η μπάλα!!!

Ο Σπύρος με τον γερασιμο ίσως είναι το ανερχόμενο δίδυμο στόπερ της κατηγορίας μαζί με τον παναγιωτη που η θέση στο κέντρο φαίνεται οτι του ταιριάζει απόλυτα.εχουν Ματι εκεί στον Αστέρα.συνεχιστε ετσι παιδιά.

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio