«Μπρα ντε φερ» παραμονής στον Τυρό για Απόλλωνα και Βρασιές

Τετ, 06/02/2019 - 12:01
Image

Ένα σπουδαίο παιχνίδι, μια αναμέτρηση που θα κρίνει πολλά για την συνέχεια και ενδεχομένως να καταδείξει πράγματα για το που θα παέι (βαθμολογικά) η εφετινή παραμονή στην Α' Αρκαδίας είναι ο αγώνας του Απόλλωνα με τις Βρασιές το Σάββατο (9/2, 15:00) στον Τυρό.

Η 15η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α' Αρκαδίας που έρχεται το ερχόμενο Σαββατοκύριακο περιλαμβάνει ένα πολύ μεγάλο αγώνα βάση ο οποίος είναι ο πιο αμφίρροπος του προγράμματος ανάμεσα σε δύο ομάδες που παλεύουν για την σωτηρία σε ένα μπρα ντε φερ με φόντο την παραμονή.

ο Απόλλωνας Τυρού βρίσκεται στην 10η θέση έχοντας 13 βαθμούς με απολογισμό 2 νίκες, 7 ισοπαλίες και 4 ήττες και επιπλέον 17 γκολ υπέρ και 27 κατά ενώ στην έδρα του μετράει 2 ήττες (από τους πρωτοπόρους ΑΕΚ και Λεωνίδιο), 3 ισοπαλίες και 1 νίκη κόντρα στον Ερμή Μελιγούς πριν από δύο αγωνιστικές.

Από την άλλη οι Βρασιές είναι στην 12η και προτελευταία θέση με 9 βαθμούς έχοντας απολογισμό 1 νίκη, 6 ισοπαλίες και 6 ήττες και επιπλέον 8 γκολ υπέρ και 19 κατά ενώ στα εκτός έδρας παιχνίδια της μακριά από τον Άγιο Ανδρέα μετράει 4 ήττες, 2 ισοπαλίες και 1 νίκη με τον Νικηταρά (πριν αυτός αποχωρήσει από το πρωτάθλημα).

Στον πρώτο γύρο στο μεταξύ τους παιχνίδι στις 14 Οκτωβρίου οι δύο ομάδες είχαν μοιραστεί τον έναν βαθμό της ισοπαλίας. Ο Βλαχοπαναγιώτης είχε ανοίξει το σκορ για τους κιτρινομαυρους στο 27΄με τον Τζιανή να ισοφαρίζει στο 36' για τους κυανόλευκους και 3' λεπτά αργότερα ένα αυτογκόλ να δίνει και πάλι το προβάδισμα στις Βρασιές με τον Κοσκολό στο 70' με απευθείας εκτέλεση φάουλ να κάνει το τελικό 2-2.

Όλα τα στοιχεία συνηγορούν και δείχνουν πως αυτή η αναμέτρηση θα κριθεί στις λεπτομέρειες με τον Απόλλωνα να θέλει να εκμεταλλευτεί την έδρα του και τις Βρασιές στον αντίποδα να ψάχνουν την επανεκκίνηση σε ένα παιχνίδι υψηλής βαθμολογικής σημασίας.

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio