Μεταγραφικό ντεμαράζ από τον Πανθυρεατικό

Δευ, 26/08/2019 - 11:51
Image
Image
Image
Image
Image

Την Τρίτη 20 Αυγούστου 2019 η ομάδα του «Πανθυρεατικού Α.Ο. Άστρους», ξεκίνησε την προετοιμασία για την αγωνιστική περίοδο 2019-2020, διατηρώντας τον βασικό κορμό των παικτών της και με την προσθήκη πέντε ακόμα ποδοσφαιριστών.

Το Διοικητικό Συμβούλιο βρίσκεται στην πολύ ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την επανένταξη στο δυναμικό της ομάδας μας, του Δημήτρη Αδάμη και του Χάρη Λυτρίβη, τους οποίους με πολύ μεγάλη χαρά καλωσορίζουμε στην οικογένειά μας. Καλωσορίζουμε επίσης τον ταλαντούχο και πολλά υποσχόμενο νεαρό τερματοφύλακα Παναγιώτη Τετώρο καθώς και δύο νέους παίκτες, τον Νίκο Πούλο προερχόμενο από το πρωτάθλημα της Αργολίδας και το Θεόδωρο Κωταϊδη, έμπειρο ποδοσφαιριστή με παραστάσεις από υψηλές κατηγορίες, αφού έχει αγωνιστεί σε ομάδες όπως ο Πανδραμαϊκός, η Λαμία, ο Παναργειακός.

Ευχόμαστε υγεία και καλή αγωνιστική χρονιά σε όλους τους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας, χωρίς τραυματισμούς με πολλές αγωνιστικές και προσωπικές επιτυχίες. Υποσχόμαστε από την πλευρά μας ότι θα καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια, προκειμένου να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου και να προσφέρουμε το καλύτερο σε όλους σας.

Προσδοκούμε σε μια καλύτερη αγωνιστική χρονιά για την Αρκαδία και ευχόμαστε σε όλους όσους υπηρετούν τον ερασιτεχνικό αθλητισμό υγεία και δύναμη.

Τέλος, το Δ.Σ. ευχαριστεί θερμά για τη σημαντική συμβολή τους στην προσπάθειά μας τις επιχειρήσεις «Yaourtaki» του κ. Γιώργου Παρασκευόπουλου στο Παράλιο Άστρος και «Drops Kolonaki Laundry Services» του κ. Νίκου Δαλιάνη.

ΤΟ Δ.Σ.

Σχόλια επισκεπτών

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio