Λεωνίδιο - Κορακοβούνι 3-0 (pics,vid)

Κυρ, 11/11/2018 - 15:13
Image
Μία ακόμα νίκη πέτυχε το Λεωνίδιο στην έδρα του, την τέταρτη σε ισάριθμα παιχνίδια, αυτή τη φορά  απέναντι στο μαχητικό και αήττητο μέχρι χτες Κορακοβούνι, με σκορ 3-0.
 
Οι γηπεδούχοι, αν και εμφανίστηκαν επηρεασμένοι από την δύο εβδομάδων αγωνιστική τους απραξία,  μπήκαν δυνατά και κατάφεραν να προηγηθούν μόλις στο 2ο λεπτό με ένα πανέμορφο τέρμα που σημείωσε ο νεαρός Μπαιρακτάρι.
 
Ο Μπαρμπόσα εκτέλεσε το φάουλ από αριστερά, ο Κοντογιαννόπουλος έδιωξε με κεφαλιά στρώνοντας όμως τη μπάλα στον Μπαιρακτάρι, που με ένα ασύλληπτο σουτ έξω από την περιοχή άφησε εμβρόντητο τον Τετώρο, γράφοντας το 1-0 που ήταν και το σκορ ημιχρόνου.
 
Στο ξεκίνημα της επανάληψης το Λεωνίδιο πλησίασε πολύ κοντά στο δεύτερο γκολ όταν μετά από ωραία κάθετη μπαλιά του Βλάχου ο Δολιανίτης πλάσαρε από κοντά αλλά η μπάλα βρήκε το δοκάρι, ενώ λίγο αργότερα, στο 50', το Κορακοβούνι "απάντησε" με δυνατό σουτ εκτός περιοχής του Μπακάλη που τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι του Γιαννούση.

Στο 63' ο Αν. Κυρίος μεταβίβασε στον Μπαρμπόσα, αυτός απέφυγε ωραία τον Β. Αδάμη και επιχείρησε φαλτσαριστό σουτ προς την εστία που δεν κατάφερε να αποκρούσει αποτελεσματικά ο πορτιέρο των φιλοξενουμένων και έτσι η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα για το 2-0.

Το τελικό 3-0 διαμόρφωσε στο 73' ο Χιώτης με πλασέ μετά από ωραία κάθετη ασίστ του Μπαιρακτάρι.

Στα αξιοσημείωτα του αγώνα η επιστροφή στο Λεωνίδιο των Χ. Κατσικαδά και Αν. Μπακάλη που αγωνίστηκαν ως αντίπαλοι απέναντι στην πρώην ομάδα τους.

Φωτογραφίες: Nigel Copage
Βίντεο: Κωνσταντίνος Τρανάς
Από: leonidion.gr
 
Video

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio