Κυπελλούχος Αρκαδίας 2019 το Λεωνίδιο (pics,vid)

Τετ, 27/03/2019 - 19:35
Image

Το Λεωνιδίο ήταν ο μεγάλος νικητής του 48ου τελικού του Κυπέλλου Αρκαδίας που πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης" επικρατώντας της ΑΕΚ Τρίπολης με σκορ 2-0.

Η ομάδα της Νότιας Κυνουρίας ξεκίνησε ιδανικά το παιχνίδι καθώς μόλις στο 6ο λεπτό άνοιξε το σκορ με τον Χαλίλι αιφνιδιάζοντας την ΑΕΚ Τρίπολης. Το γκολ αυτό έδωσε φτερά στα πόδια των ποδοσφαιριστών του Λεωνιδίου με τον Χιώτη στο 26' σε μια γρήγορη αντεπίθεση έκανε το 2-0 μέσα σε πανηγυρισμούς.

Κυπελλούχος Αρκαδίας 2019 το Λεωνίδιο

Το πρώτο ημίχρονο άνηκε ολοκληρωτικά στο Λεωνιδίο το οποίο σημείωσε ακόμα δύο τέρματα τα οποία δεν μέτρησαν με υπόδειξη για οφ σάιντ ενώ είχε και δύο τρεις πολύ καλές ευκαιρίες με τον Κοκκινάκο να αποκρούει εντυπωσιακά.

Στο δεύτερο μέρος η ΑΕΚ Τρίπολης είχε την πρόθεση να βγει μπροστά όμως δεν κατάφερε να φανεί απειλητική πλην της μεγάλης ευκαιρίας με τον Ανδριανό με το Λεωνίδιο να διαχειρίζεται το προβάδισμα του φθάνοντας στην νίκη και στην κατάκτηση του Κυπέλλου Αρκαδίας για 11η φορά στην ιστορία του.

Κυπελλούχος Αρκαδίας 2019 το Λεωνίδιο

Αμέσως μετά ακολούθησαν οι απονομές με τον Σοφοκλή Γιαννούση να ανακηρύσσεται ο πολυτιμότερος παίχτης του τελικού και τους ερυθρόλευκους να στήνουν ξέφρενο γλέντι τόσο στον αγωνιστικό χώρο όσο και στα αποδυτήρια τους.

Κυπελλούχος Αρκαδίας 2019 το Λεωνίδιο

ΛΕΩΝΙΔΙΟ: Γιαννούσης, Λάτσης Γ., Λάτσης Α., Κυρίος Π., Μπίσιας, Βλάχος (90' Κατής), Χιώτης, Γιαννούσης Σ., Βερβεσός (89’ Πιτ Κυρίος), Χαλίλυ (63’ Κυρίος Α.), Κατσικαδάς.

ΑΕΚ ΤΡΙΠΟΛΗΣ: Κοκκινάκος, Πετρόπουλος (46’ Ανδριανός), Μπίσιας (73’ Κατσαρός), Λιακόπουλος (Μεϊδάνης), Καψής, Αρδάμης, Κολιόπουλος, Πετρόπουλος, Σαλαπάτας (77’ Διονέλης), Δήμος, Πρίφτη.

Περισσότερες φωτογραφίες στο ArcadiaPortal.gr

Video

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio