Η «ζωγραφιά» του Κώστα Μπάρλα (vid)

Δευ, 08/04/2019 - 10:34
Image

Τι και αν τα χρόνια περνούν ; Η κλάση, η ποιότητα, η ποδοσφαιρική ευφυΐα και το ένστικτο του σκόρερ είναι ικανά πράγματα για να μας χαρίσουν ένα πολύ ωραίο γκολ που φέρει φαρδιά πλατιά την υπογραφή του Κώστα Μπάρλα.

Ο έμπειρος επιθετικός στον αγώνα με του Ερμή με την Δόξα οδήγησε την ομάδα του στην νίκη με 1-0 και μάλιστα με τρόπο εντυπωσιακό με ένα γκολ που αξίζει κανείς να το δει για να καταλάβει το μέγεθος της ωραιότητας του.

Ο Κώστας Μπάρλας αφού υποδέχθηκε την μπάλα στα αριστερά της επίθεσης του Ερμή βρήκε χώρο προσποιήθηκε, σημάδεψε και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του τερματοφύλακα της Δόξας Μεγαλόπολης Σταύρου Δημητρέλη ο οποίος έπεσε στην παγίδα του και αιφνιδιάστηκε με τον απόλυτο τρόπο.

Και ενώ όλοι από το δύσκολο εκείνο σημείο περίμεναν σέντρα ο Κώστας Μπάρλας είχε την έμπνευση να σημαδέψει το απέναντι πλαϊνό δίχτυ στέλνοντας την μπάλα με άψογο τρόπο και με εκπληκτική τοποθέτηση σώματος και του τρόπου που βάζει το πόδι του στην εκτέλεση γκολ.

Κώστας Μπάρλας σαν το παλιό καλό κρασί! Απολαύστε στο βίντεο το υπέροχο τέρμα του στην νίκη του Ερμή Μελιγούς με 1-0 επί της Δόξας Μεγαλόπολης για την 22η αγωνιστική της Α' Αρκαδίας.

Video

Σχόλια επισκεπτών

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio