Νέο ξεκίνημα στον Σύνδεσμο Προπονητών Αρκαδίας (pics,vid)

Τρί, 31/10/2017 - 22:17
Image
Image
Image
Image
Image

Γενική Συνέλευση και εκλογές πραγματοποιήθηκαν το απόγευμα της Τρίτης 31 Οκτωβρίου στα γραφεία του Συνδέσμου Διαιτητών Ποδοσφαίρου Αρκαδίας από τον Σύνδεσμο Προπονητών Αρκαδίας ο οποίος ενεργοποιείται και πάλι.

Επίσημος καλεσμένος σε αυτή την νέα αρχή για τον Σύνδεσμο Προπονητών Αρκαδίας ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ένωσης Προπονητών Ελλάδος και Πρόεδρος του Συνδέσμου Προπονητών Αχαΐας Ηλίας Λογαράς όπου με την παρουσία του έδωσε χρήσιμες συμβουλές για την επόμενη μέρα και το νέο αυτό ξεκίνημα για του συνδέσμου της Αρκαδίας.

Η αλλαγή καταστατικού αποτέλεσε το κυρίαρχο ζήτημα της Γενικής Συνέλευσης ενώ στην συνέχεια ακολούθησε η διαδικασία της αναδείξεις του νέου Συμβουλίου. Επίσης έγινε διάλογος για θέματα που αφορούν τον τρόπο λειτουργίας του Συνδέσμου Προπονητών Αρκαδίας.

Για το νέο αυτό ξεκίνημα του Συνδέσμου Προπονητών Αρκαδίας μίλησαν ο πρόεδρος της Πανελληνίας Ένωσης Προπονητών Ηλίας Λογαράς, ο Γιάννης Ηλιόπουλος και ο Δημήτρης Κουρμπέλης εκ μέρους των προπονητών του Συνδέσμου Αρκαδίας αλλά και ο πρόεδρος του ΣΔΠ Αρκαδίας Γιώργος Τσούκας.

Εκτελεστική Επιτροπή

Δημήτρης Κουρμπέλης

Ανδρέας Κασκαμπάς

Παναγιώτης Κουμπούνης

Δημήτρης Κουλεντιανός (Ρούκουνας)

Δημήτρης Λαλουδάκης

Κώστας Μπεντεβής

Εξελικτική Επιτροπή

Γιάννης Αποστολόπουλος

Θανάσης Καλοπίσης

Βασίλης Κούβαλης

Πηγή: arcadiaportal.gr

Video

Σχόλια επισκεπτών

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio