«Βέτο» Δώνη για Κουρμπέλη, τι θα γίνει σε πρόταση εκατομμυρίων

Παρ, 29/06/2018 - 11:27
Image

Ο Παναθηναϊκός κρατάει τον Έργκους Κάτσε, αφού ήρθε σε συμφωνία με τον ΠΑΟΚ για τον Αλβανό χαφ και πλέον ο Γιώργος Δώνης έχει στον άξονα ένα πολύ αξιόπιστο δίδυμο. Κουρμπέλης και Κάτσε είναι… εγγύηση για τη συγκεκριμένη θέση προκειμένου ο Έλληνας τεχνικός να χτίσει γύρω απ’ αυτούς.

Τι θα γίνει, όμως, αν έρθει πρόταση για τον αρχηγό του Παναθηναϊκού στα χρήματα που θέλει η διοίκηση; Θυμίζουμε πως στον Παναθηναϊκό μπορεί να λένε ότι ο Κουρμπέλης θα φύγει μόνο με τέσσερα εκατομμύρια ευρώ, αλλά δεδομένα θα συζητήσουν ακόμα και με 2,5 – 3 εκατομμύρια. Άλλωστε οι ανάγκες είναι μεγάλες. Και οι οφειλές πολλές.

Όμως ο Δώνης έχει πει ξεκάθαρα στη διοίκηση πως δεν θέλει να φύγει ο Κουρμπέλης. Θεωρεί ότι είναι ο παίκτης που μπορεί να δώσει πολλές βοήθειες εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου. Και πως θα χάσει μια… σταθερά, σε ένα έτσι κι αλλιώς «προβληματικό» ρόστερ που θα έχει δεδομένα κενά.

Ο Δώνης περισσότερο ελπίζει να μην έρθει καν πρόταση για τον Κουρμπέλη, ώστε να μην μπει η διοίκηση σε διαδικασία να το σκεφτεί. Και παράλληλα, θα μιλήσει με τον παίκτη του για να τον πείσει πως η καλύτερη επιλογή είναι η παραμονή του για έναν ακόμα χρόνο στο τριφύλλι.

Από: paonews.gr

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio