Η βελτίωση του δρόμου Άστρους - Λεωνιδίου στα σχέδια του Νίκα

Τρί, 15/10/2019 - 09:33
Image

Τον περιφερειάρχη Πελοποννήσου Παναγιώτη Νίκα επισκέφθηκε τη Δευτέρα στην Τρίπολη ο πρώην δήμαρχος Λεωνιδίου Δημήτρης Τσιγκούνης, από κοινού με τον νυν αντιδήμαρχο Νότιας Κυνουρίας Κώστα Διαμαντή, καθώς και τον δημοτικό σύμβουλο Χριστόφορο Ντουζένη.

Ζητήματα που αφορούν την πιο πάνω περιοχή αποτέλεσαν το αντικείμενο της συζήτησης που ο επί 28 χρόνια διατελέσας δήμαρχος Λεωνιδίου, καθώς και οι εκπρόσωποι της σημερινής δημοτικής αρχής Νότιας Κυνουρίας είχαν με τον περιφερειάρχη, ο οποίος από την πλευρά του διαβεβαίωσε για το ενδιαφέρον του σχετικά με την βελτίωση του δρόμου Αστρους – Λεωνιδίου.

Δελτίο Τύπου

Σχόλια επισκεπτών

Όχι κύριε Νίκα εμείς δεν δεχόμαστε να μας φτιάξεις τον δρόμο που ο προηγούμενος τέλειος περιφερειάρχης είχε γραμμένο στα παλαιότερα των υποδημάτων του.Εμείς αναγνωρίζουμε μόνο τα μεγάλα έργα με υπογραφή Τατούλη

Καλά μεγάλε αντιΤατουλικέ 10:32 από σχέδια άλλο τίποτα και ο Πετράν. Κάθισε πρώτα να δούμε έργα και μετά να ξαναμιλήσουμε. Ωραίες οι συναντήσεις και οι προθέσεις και οι ανακοινώσεις αλλά η ουσία είναι οι πράξεις... Γιαυτό περίμενε ακόμα πριν ειρωνευτείς.

χαχα αν δείτε βελτίωση δρόμου γράφτε και σε μας. Εδώ έχει 3 χρονια σχεδόν εγκριθεί η παράκαμψη Δολιανών και ακόμα μηδεν από μηδέν.Ούτε τις απαλλοτριώσεις δεν έχουν κάνει.

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio