Γιαννακούρας: Κάνουμε ό,τι μπορούμε, τα προβλήματα είναι ατελείωτα (vid)

Παρ, 08/02/2019 - 23:20
Image

Ο αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας Βαγγέλης Γιαννακούρας σε ανακοίνωσή του αναφέρεται στα πολλά προβλήματα που έχει προκαλέσει η συνεχιζόμενη κακοκαιρία, που έχουν κουράσει τους πολίτες. Όπως επισημαίνει, η Περιφέρεια Πελοποννήσου κάνει ό,τι μπορεί:

«Τα ακραία καιρικά φαινόμενα έχουν προκαλέσει πολλά προβλήματα σε όλη την Αρκαδία με αποτέλεσμα να έχουν κουραστεί και οι πολίτες και το τεχνικό προσωπικό της Περιφέρειας Πελοποννήσου. Εμείς κάνουμε ό,τι μπορούμε αλλά τα προβλήματα είναι ατέλειωτα, αφού πάρα πολλοί δρόμοι έχουν κοπεί και τρέχουμε να προλάβουμε και να αποκαταστήσουμε τις ζημιές, όπου μπορούν να γίνουν άμεσα παρεμβάσεις, ενώ αλλού θα παρέμβουμε όταν ο καιρός το επιτρέψει.

»Η αρμοδιότητα για τον καθαρισμό των ρεμάτων ήρθε πριν λίγους μήνες στην Περιφέρεια και μάλιστα χωρίς τους αντίστοιχους πόρους, αλλά και πάλι εμείς καθαρίσαμε πάρα πολλά ρέματα, ενώ και από την Οικονομική Επιτροπή έχουν βγει εργολαβίες για συνέχιση των εργασιών, όπου αυτό είναι εφικτό».

Επίσης συντάσσεται μελέτη για τα προβλήματα των πλημμυρών στην περιοχή του Δήμου Τρίπολης (Κορύθιο κυρίως, Μαντινεία και Τεγέα) και σύντομα θα είμαστε σε θέση να κάνουμε συγκεκριμένες παρεμβάσεις.

«Η Περιφέρεια είναι πάντα παρούσα, είτε με εμάς τους αιρετούς είτε με τους τεχνικούς της, οι οποίοι είναι και οι καθ' ύλην αρμόδιοι για να προτείνουν λύσεις.

«Δεν αφήνουμε τους πολίτες αλλά είμαστε συνεχώς δίπλα τους και παρεμβαίνουμε πάντα για να λύσουμε τα προβλήματα που προκύπτουν. Δείτε στο βίντεο αναλυτικά την ενημέρωση σχετικά με τα προβλήματα που προκάλεσε η κακοκαιρία στην Αρκαδία».

Video

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio