Διάλεξη και αγώνες σκάκι στο Παράλιο Άστρος

Σας  ενημερώνουμε ότι την Παρασκευή στις 06/09/2019 και ώρα 6μ.μ. στο ξενοδοχείο <<Astros Beach>> , πλησίον της κεντρικής πλατείας του Παραλίου Άστρους , θα πραγματοποιηθεί αγώνας  Σιμουλτανέ από τον προπονητή Ανέστη Μιχαηλίδη.

Λίγο αργότερα στον ίδιο χώρο  και ώρα 7μ.μ. ο διεθνής  μέτρ  Ανδρέας...

Τελευταία νύχτα του καλοκαιριού, με ζωντανή μουσική στην ταβέρνα "Το Πάρκο"

Μια σειρά καλοκαιρινών ζωντανών μουσικών εκδηλώσεων ολοκληρώνεται απόψε, Σάββατο 31 Αυγούστου,το βράδυ στην ταβέρνα " Το Πάρκο " στο Άστρος, δίπλα στον Άγιο Παύλο. Το δίδυμο της Δέσποινας Ντερελή και του Ηλία Μπακάλη που μας ταξίδεψαν, κυρίως τον φετινό Αύγουστο, με τις λαϊκές, ρεμπέτικες και...

Γιώργος Λυτρίβης: Οι πραγματικοί αυτουργοί των καθυστερήσεων είναι...

Ο δημοτικός σύμβουλος της παράταξης του Παναγιώτη Μαντά με αφορμή το Δελτίο που εξέδωσε ο πρώην δήμαρχος για τις καθυστέρήσεις των έργων του Δήμου επί της θητείας του (ΕΔΩ), με ανάρτησή του στα social media επιτέθηκε στον πρώην περιφερειάρχη Πέτρο Τατούλη αλλά και στις αντίπαλες παρατάξεις του Δήμου...

Επίσκεψη Καμπύλη - Κοντοζαμάνη στο Κέντρο Υγείας Άστρους (pics,vid)

Το Κέντρο Υγείας Άστρους επισκέφθηκαν ο υφυπουργός Υγείας Βασίλης Κοντοζαμάνης και ο νεοεκλεγείς δήμαρχος Βόρειας Κυνουρίας Γιώργος Καμπύλης το Σάββατο 31 Αυγούστου. Εκεί, τους υποδέχθηκε η διευθύντρια κυρία Πηγή Περδικάκη και τα μέλη του Συλλόγου Φίλων Κέντρου Υγείας Άστρους. 

Τα προβλήματα των...

Στιγμιότυπα από τη μουσικοχορευτική παράσταση του Πολιτιστικού Συλλόγου Άστρους

Στιγμιότυπα από τη μουσικοχορευτική παράσταση του συλλόγου, με τίτλο '' Χορεύοντας από το χθες στο σήμερα '' που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 19 Ιουνίου 2019.

Έπαιξαν οι μουσικοί: Καλιούρης Αντώνης - Κλαρίνο & Καβάλι Φιλιππίδη Λευκοθέα - Τραγούδι Αθανασιάς Βασίλης - Βιολί Συκιώτης Θεοδόσης –...

Παναγιώτης Μαντάς: Η νομιμότητα στο τέλος θριάμβευσε ακόμή μία φορά

Λίγες ημέρες  πριν την παράδοση των καθηκόντων μας στην νέα Δημοτική Αρχή του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας, υπεγράφησαν – επιτέλους – τα συμφωνητικά ανάμεσα στη ΔΕΥΑ ΒΚ και τους εργολάβους για δυο πολύ σημαντικά έργα στον τόπο μας:

το έργο: «ΒΑΣΙΚΟΣ ΑΓΩΓΟΣ ΤΡΟΦΟΔΟΤΗΣΗΣ ΥΔΡΕΥΤΙΚΟΥ ΥΔΑΤΟΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ...

Σε ρυθμούς προετοιμασίας οι Βρασιές

Σε ρυθμούς προετοιμασία είναι και επίσημα πλέον οι Βρασιές καθώς πραγματοποίησαν την πρώτη τους προπόνηση στο γήπεδο του Αγίου Ανδρέα ενόψει των υποχρεώσεων τους για την νέα αγωνιστική σεζόν.

Οι κιτρινόμαυροι με τον Βαγγέλη Αδαμογιάννη στον πάγκο τους στοχεύουν στην δημιουργία ενός ανταγωνιστικού...

Πέτρος Τατούλης: Απαντήσεις σε Νίκα - Βολές εναντίον Μητσοτάκη

Την τελευταία του συνέντευξη Τύπου παρσχώρησε ο περιφερειάρχης Πέτρος Τατούλης την Παρασκευή 30 Αυγούστου στην έδρα της Περιφέρειας Πελοποννήσου στην Τρίπολη, μία ημέρα προτού παραδώσει στον νέο περιφερειάρχη Παναγιώτη Νίκα.

Κατ΄ αρχάς ο κ. Τατούλης ευχαρίστησε ιδιαιτέρως τους...