Οι διαιτητές των αγώνων σε Α' και Β' Αρκαδίας

Ορίσθηκαν οι διαιτητές των αγώνων της 14ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α' Αρκαδίας αλλά και των παιχνιδιών της 11ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Β' Αρκαδίας το Σαββατοκύριακο​ 2 και 3 Φεβρουαρίου.

Α' Αρκαδίας

Σάββατο (2/2, 15:00)

Δόξα Μεγαλόπολης-ΑΕΚ Τρίπολης: Αυγερινός...

Πελοπόννησος Πρώτα: Η ίδρυση χρηματοπιστωτικού ιδρύματος στην Περιφέρεια απαιτεί σοβαρότητα

Στη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου της Τετάρτης 30/1/2019 κληθήκαμε να εγκρίνουμε τη σκοπιμότητα ίδρυσης Περιφερειακού Χρηματοπιστωτικού Ιδρύματος στην Περιφέρεια Πελοποννήσου.

Όπως καταθέσαμε και στην τοποθέτησή μας κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης, το θέμα είναι πολύ σοβαρό και πρέπει...

Γόντικας: Βρίσκονται σε πανικό στην Περιφέρεια (vid)

Ο επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης και υποψήφιος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Νίκος Γόντικας απαντώντας σε σχετική ερώτηση για την επίθεση που δέχτηκε από Νικολάκου-Γιαννακούρα στη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου ανέφερε:

«Βρίσκονται σε πανικό στη Περιφέρεια, μπροστά στη βέβαιη...

Κηδεία Κυριακούλας Καπράνου

Την Παρασκευή 1 Φεβρουαρίου θα τελεστεί η κηδεία της Κυριακούλας Καπράνου στον Ιερό Ναό Αγίων Αναργύρων Άστρους στις 12:00 μ.μ

Βελτίωση αθλητικών εγκαταστάσεων Παραλίου Άστρους και Κορακοβουνίου

Η κατασκευή και ανακατασκευή γηπέδων της Βόρειας Κυνουρίας συζητήθηκε στα θέματα εκτός ημερήσιας διάταξης  στην συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου την Τρίτη 29 Ιανουαρίου στο  Άστρος.

Ο πρόεδρος του ΔΣ άνοιξε την συζήτηση του θέματος αναφέροντας ότι ο πρέπει να γίνει υποβολή πρότασης για την...

Ξηροπήγαδο: 700.000 ευρώ για την αγροτική οδοποιία

Κατά την τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Βόρειας Κυνουρίας, ο δήμαρχος Παναγιώτης Μαντάς εισηγήθηκε στο Σώμα να εγκρίνει την υποβολή πρότασης στο πρόγραμμα ΦιλόΔημος για την ενίσχυση της αγροτικής οδοποιίας και συγκεκριμένα για το Ξηροπήγαδο.
 
Όπως εξήγησε ο κ. Μαντάς...

Δράσεις για την πλαστική ρύπανση στην Κυνουρία από τον Φορέα Διαχείρισης Πάρνωνα

Ο Φορέας Διαχείρισης Πάρνωνα, Μουστού, Μαινάλου, Μονεμβασιάς ετοιμάζει δράσεις για την ενημέρωση των μαθητών του Γυμνασίου για την πλαστική ρύπανση τόσο στη Βόρεια όσο και στη Νότια Κυνουρία και ζητεί τη συμμετοχή τον Δήμων ώστε να συντρέξουν το έργο του.
 
Το θέμα συζητήθηκε στη συνεδρίαση...

Τοποθέτηση στεγάστρων στις στάσεις λεωφορείων της Βόρειας Κυνουρίας

Στην τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Βόρειας Κυνουρίας, ο δήμαρχος Παναγιώτης Μαντάς εισηγήθηκε να εγκρίνει το Σώμα τη συμμετοχή του Δήμου σε νέα πρόσκληση του προγράμματος ΦιλόΔημος II, που χρηματοδοτεί με 20.000 ευρώ Δήμους κάτω των 15.000 κατοίκων, όπως είναι η Βόρεια Κυνουρία...

Καθημερινά κοινά δρομολόγια των ΚΤΕΛ Πελοποννήσου για Θεσσαλονίκη

Σε κοινή δήλωση τους προς το επιβατικό κοινό μέσω των ηλεκτρονικών & έντυπων ΜΜΕ προχώρησαν οι Πρόεδροι της Σύμπραξης – Συνεργασίας των ΚΤΕΛ Περιφέρειας Πελοποννήσου με την ευκαιρία της έναρξης (από 11 Φεβρουαρίου 2019) της καθημερινής δρομολογιακής γραμμής προς και από Πελοπόννησο –...

Βελτίωση μηκοτομής και ασφαλτόστρωση δημοτικού δρόμου στην Τ.Κ. Αγ. Πέτρου

Ο Δήμος Βόρειας Κυνουρίας – προκηρύσσει ανοικτό συνοπτικό διαγωνισμό για την ανάθεση του έργου «Βελτίωση μηκοτομής και ασφαλτόστρωση δημοτικού δρόμου στην Τ.Κ. Αγ. Πέτρου» προϋπολογισμού μελέτης (4.300,00) € συμπεριλαμβανομένης της αναθεώρησης και του Φ.Π.Α. 

Ο διαγωνισμός θα διεξαχθεί...