Χριστουγεννιάτικο Παζάρι Αγάπης στο Άστρος

Ο Σύλλογος ΑμεΑ ΑΣΤΡΟΥΣ σας ενημερώνει ότι θα ξεκινήσει εντός λίγων ημερών το παζάρι αγάπης για τις γιορτές των Χριστουγέννων στο Οίκημα του κ. Κούβαλη στο δρόμο του Ταχυδρομείου. Παράλληλα με το παζάρι αγάπης θα μαζεύονται και καπάκια.

Ώρες Λειτουργίας Καταστημάτων

 

 

Με εκτίμηση,

Η...

Διαρρήκτες άνοιξαν σπίτια στην Ορεινή Μελιγού

Απανωτές κλοπές έγιναν σε οικίες στην Ορεινή Μελιγού

Σύμφωνα με καταγγελίες αναγνώστη, άγνωστοι δράστες εισέβαλαν σε 4 οικίες στο χωριό με σκοπό να κλέψουν.

Οι δράστες μπήκαν στα σπίτια που βρίσκονται σε κοντινή απόσταση μεταξύ τους και αναστάτωσαν τα πάντα , πιθανότητα να έψαχναν για...

Αποχώρησε από το πρωτάθλημα της Α' Αρκαδίας ο Νικηταράς Δολιανών

Μια δυσάρεστη είδηση για τον Νικηταρά Δολιανών και ευρύτερα για το Αρκαδικό ποδόσφαιρο είναι η το γεγονός πως η ομάδα της Βόρειας Κυνουρίας αποσύρεται από την συνέχεια του πρωταθλήματος της Α' Αρκαδίας.

Το διοικητικό συμβούλιο του Νικηταρά Δολιανών πήρε την απόφαση της μη συμμέτοχής της ομάδας...

Σεμινάριο ζαχαροπλαστικής διοργανώνει ο Θυρεάτης

Ο Σύλλογος Θυρεάτης ξεκινά τις εκδηλώσεις του για την περίοδο των Χριστουγέννων. Η αρχή γίνεται μ'έναν εντελώς αναπάντεχο,αλλά ιδιαιτέρως απολαυστικό τρόπο.

Το Σάββατο στις 8 Δεκεμβρίου 2018 από τις 3 το μεσημέρι ο Θυρεάτης θα γνωρίσει στους κατοίκους της περιοχής τον pastry chef Χρήστο Βέργαδο...

Πρόσκληση υποβολής προσφορών για προμήθεια ελάτων

Έχοντας υπόψη: 

1) Την ύπαρξη του Κ.Α. 15-7135.030 του προϋπολογισμού δαπανών σχετικά με προμήθειες εξοπλισμού τέλεσης εορτών Χριστουγέννων. 

2) Την ανάγκη για την προμήθεια ελάτων για τις εορτές των Χριστουγέννων 2018. 

Προκηρύσσει 

Την έναρξη της διαδικασίας υποβολής κλειστών προσφορών...

ΟΑΕΔ: Ποιοι άνεργοι θα λάβουν δώρο Χριστουγέννων

Δώρο Χριστουγέννων από τον ΟΑΕΔ, δικαιούνται ορισμένοι άνεργοι εφόσον πληρούν κάποιες προϋποθέσεις. Όσοι άνεργοι δικαιούνται επίδομα του ΟΑΕΔ, δικαιούνται δώρο Χριστουγέννων από τον οργανισμό εφόσον έχουν επιδοτηθεί το διάστημα από 1 Μαΐου έως και 31 Δεκεμβρίου 2018.

Ο ΟΑΕΔ όπως κάθε χρόνο...

Η βαθμολογία και το πρόγραμμα του Παιδικού Πρωταθλήματος Αρκαδίας

Με έναν αγώνα για τον πρώτο όμιλο και τρεις για τον δεύτερο όμιλο συνεχίζεται το Παιδικό Πρωτάθλημα Αρκαδίας το προσεχές Σαββατοκύριακο 1 και 2 Δεκεμβρίου με την 7η και την 6η αγωνιστική του.

Χωρίς να υπάρχουν ίδια παιχνίδια για όλες τις ομάδες η Τεγέα βρίσκεται στην κορυφή του βαθμολογικού...

Η αγωνιστική κίνηση του Σαββατοκύριακου

Έντονη αθλητική δραστηριότητα περιλαμβάνει το Σαββατοκύριακο 1 και 2 Δεκεμβρίου για τις αρκαδικές ομάδες με αναμετρήσεις για την Super League, την Γ' Εθνική, την Α2 γυναικών, την Α' και την Β' Αρκαδίας, την Α1' και την Α2 ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ, την Α1 ΕΣΚΑΚ, αγώνα για το γυναικείο βόλεϊ αλλά και με...

Οι διαιτητές των αγώνων σε Α' και Β' Αρκαδίας

Ορίσθηκαν οι διαιτητές των αγώνων της 8ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α' Αρκαδίας αλλά και των παιχνιδιών της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Β' Αρκαδίας το Σαββατοκύριακο​ 1 και 2 Δεκεμβρίου.

Α' Αρκαδίας

Σάββατο (1/12, 15:00)

Κορακοβούνι-Ολυμπιακός Λεωνιδίου: Γκριτζέπης-Κυρίος...