Οι «Imam Baildi» στο Λεωνίδιο

Μετά απο πέντε επιτυχημένες συναυλίες και φέτος το καλοκαίρι, πιστός στο ραντεβού του,  ο Μορφωτικός Σύλλογος Λεωνιδίου με την υποστήριξη της ΔΗ.Κ.Ε.Ν.Κ. διοργανώνει μία  ακόμη συναυλία, το Σάββατο 11 Αυγούστου στις 21:30 με τους εκρηκτικούς Imam Baildi στο Λεωνίδιο, για μία και μοναδική Live...

Συναυλία των Onirama στο Χερρονήσι - Πώς θα φθάσετε

Η παραλία Χερρονήσι στον Άγιο Ανδρέα της Βόρειας Κυνουρίας καθιερώνεται ως το μέρος που χτυπάει η νεανική καρδιά του καλοκαιριού! Πέρυσι οι Imam Baildi και εφέτος οι Onirama, συγκροτήματα που λατρεύει η ελληνική νεολαία, χρωματίζουν με τις μουσικές τους το Πολιτιστικό Καλοκαίρι της Βόρειας Κυνουρίας...

Άμεση ανταπόκριση της Περιφέρειας Πελοποννήσου στα αιτήματα των Δήμων για την καταπολέμηση των κουνουπιών

Υλοποίηση δράσεων καταπολέμησης κουνουπιών στο φυσικό, περιαστικό και αστικό σύστημα στην ΠΕ Μεσσηνίας και δράσεις επιτήρησης του Ιού του Δυτικού Νείλου στο Δήμο Λουτρακίου-Περαχώρας- Αγ. Θεοδώρων.

Σε εξέλιξη βρίσκεται ένα ολοκληρωμένο σχέδιο καταπολέμησης κουνουπιών στη Περιφέρεια...

Νέα παράταση για την ανάρτηση των δασικών χαρτών της Αρκαδίας

Το Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας ανακοινώνει την νομοθετική του πρωτοβουλία με υποβολή υπουργικής τροπολογίας στην αυριανή ολομέλεια της Βουλής για παράταση στην ανάρτηση των δασικών χαρτών και την υποβολή αντιρρήσεων από τους πολίτες, αλλά και στη δυνατότητα των δήμων να οριοθετήσουν τα...

Με Διαμαντόπουλο το διεθνές φιλικού του Ολυμπιακού με την Λεγανές

Ο Αριστοτέλης Διαμαντόπουλος του συνδέσμου Αρκαδίας ορίσθηκε να διευθύνει το διεθνές φιλικό του Ολυμπιακού με την Ισπανική Λεγανές που θα πραγματοποιηθεί στο γήπεδο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" την Τετάρτη (1/8, 21:00 τηλεοπτική κάλυψη Nova1).

Το παιχνίδι αυτό είναι και το πρώτο εντός συνόρων φιλικό...

Διακοπή ρεύματος αύριο στα Άνω Δολιανά

Σας ενημερώνουμε ότι την Τετάρτη 01/08/2018, λόγω προγραμματισμένων εργασιών για συντήρηση του δικτύου του ΔΕΔΔΗΕ, θα πραγματοποιηθεί διακοπή ηλεκτροδότησης στα παρακάτω Τ.Δ.

Από ημ/νία και ώρα 01/08/2018 08:30  Έως ημ/νία και ώρα 01/08/2018 15:30

Δήμος/κοινότητα  ΒΟΡΕΙΑΣ ΚΥΝΟΥΡΙΑΣ ΑΝΩ ΔΟΛΙΑΝΑ...

Άθληση για όλους στο Παράλιο Άστρος (pics)

Ο Δήμος Βόρειας Κυνουρίας δίνει το κίνητρο σε όλους τους δημότες και τους επισκέπτες του να αλλάξουν συνήθειες στην καθημερινότητά τους και να υιοθετήσουν έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής, τοποθετώντας υπαίθρια όργανα γυμναστικής σε διάφορα σημεία του Δήμου.

Συγκεκριμένα  τοποθετήθηκαν υπαίθρια όργανα...

Πρόγραμμα εκδηλώσεων Πολιτιστικού Συλλόγου Αγίου Ιωάννη - Καλοκαίρι 2018

Ο Πολιτιστικός - Εξωραϊστικός Σύλλογος Αγίου Ιωάννη ανακοίνωσε το πρόγραμμα εκδηλώσεων για το που θα λάβει δράση από τις 6 ώς τις 19 Αυγούστου.

Δράσεις,αθλητισμός και διασκέδαση για μικρούς και μεγάλους...

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2018

Δευτέρα 6 Αυγούστου : Εργαστήρι παραμυθιού με την παιδαγωγό Μαρία...

Πέτρος Τατούλης «Χρειάζεται συναίνεση και συνεννόηση για την αντιμετώπιση των προβλημάτων»

Ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης συμμετείχε στις εορταστικές εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν την Δευτέρα 30 Ιουλίου 2018 στην ΤΚ Κούβελα του Δήμου Οιχαλίας για τον εορτασμό μνήμης του Οπλαρχηγού Γιαννάκη Μέλλιου.

Η τελετή ξεκίνησε με τέλεση τρισάγιου μπροστά από τον ανδριάντα του...