Κυβέρνηση Μαρέβας Μητσοτάκη…

Του Πέτρου Τατούλη*

Την ώρα του λαμπρού εορτασμού για τα Ναυαρίνεια, ο Πρωθυπουργός της χώρας με την σύζυγο του σε διπλανή παραλία επέλεξαν το μπάνιο τους.

Με τον τίτλο «Live your Myth in Greece» θα μπορούσε να βγει στη δημοσιότητα  το νέο σποτ της κυβέρνησης Μητσοτάκη για τις πρώτες 100 ημέρες...

Εκπαιδευτικό σεμινάριο στο Επιμελητήριο Αρκαδίας για τη χρήση και εφαρμογή των barcodes

Το Επιμελητήριο Αρκαδίας, διοργανώνει εκπαιδευτικό σεμινάριο, για τη χρήση και εφαρμογή των GS1 barcodes και του συστήματος GS1 γενικότερα την Τετάρτη, 23 Οκτωβρίου 2019 και ώρα 6 μ.μ., στην αίθουσα εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου Αρκαδίας. Θέμα του σεμιναρίου είναι: «Σύστημα GS1 - Βασικές γνώσεις...

Το Δημοτικό Σχολείο Δολιανών στηρίζει τον Παναγιώτη- Ραφαήλ (pics)

Τα παιδιά του Δημοτικού Σχολείου Δολιανών σε συνεργασία με τις δασκάλες τους και τον σύλλογο Γονέων του δημοτικού σχολείου μάζεψαν τις ελιές που υπάρχουν στο προαύλιο του σχολείου!

Τα έσοδα θα διατεθούν για την Σωτηρία  του μικρού Παναγιώτη- Ραφαήλ. Μαθήματα ζωής κ ανθρωπιάς από τους μικρούς μας...

Ο Φορέας Διαχείρισης όρους Πάρνωνα στη Γιορτή Κάστανου στην Καστάνιτσα

Πιστή στο ραντεβού εορτασμού συγκομιδής κάστανων, η Καστάνιτσα αναβιώνει ένα από τα παλιότερα και ομορφότερα έθιμα του χωριού, τη Γιορτή Κάστανου, με ρίζες από τα τέλη του 18ου αιώνα. Μια εκδήλωση που έχει ως στόχο την ανάδειξη του κάστανου ως το κύριο προϊόν της Καστάνιτσας αλλά και την προβολή του...

Το 10ο Catamarans Cup «πιάνει» Παράλιο Άστρος

Αύριο Τρίτη, 22 Οκτώβρη, το 10ο Catamarans Cup 2019 θα «πιάσει» Παράλιο Άστρος.

Για δεύτερη φορά, το λιμάνι μας μπαίνει στον χάρτη του Αιγαίου, μαζί με άλλους σημαντικούς παραδοσιακούς προορισμούς όπως ο Άλιμος, ο Πόρος, οι Σπέτσες, το Ναύπλιο.

Το Catamarans Cup είναι ένας ιστιοπλοϊκός αγώνας...

Πεζοπορώντας στο Parnon Trail και την μπλε διαδρομή του Τοπικού Δικτύου Μονοπατιών Άνω Δολιανών (pics)

Με τον Ορειβατικό Σύλλογο Πύργου σε μια κυκλική διαδρομή 12 χιλιομέτρων, πεζοπορώντας στο Parnon Trail και την μπλε διαδρομή του Τοπικού Δικτύου Μονοπατιών Άνω Δολιανών.

ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ. 5ΕΝΤΕ - Τοπικό Δίκτυο Τονοπατιών Άνω Δολιανών.

Με 150 συμμετοχές το Φεστιβάλ αναρρίχησης στον Άγιο Πέτρο (pics,vid)

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Φεστιβάλ Αναρρίχησης στον Άγιο Πέτρο το διήμερο 18-20 Οκτωβρίου 2019.

Οι  150 συμμετέχοντες  από την Ελλάδα, την Ισπανία και την Αμερική απόλαυσαν ένα υπέροχο διήμερο, με αναρρίχηση αλλά και ενημερώσεις.

Ένα φεστιβάλ το οποίο εκτός από πολλά θετικά που...

Όταν η υγεία προηγείται του πρωταθλητισμού: Η ξεχωριστή ιστορία του Γ. Κοψαύτη

Οι περιπτώσεις αθλητών που αποφάσισαν να αποσυρθούν από την ενεργό δράση λόγω προβλημάτων υγείας είναι αρκετές και πάντα θα έχουν έχουν σημαντική θέση στον χώρο του αθλητισμού.

Μια τέτοια λοιπόν περίπτωση είναι και αυτή του καλαθοσφαιριστή Γ. Κοψαύτη, ο οποίος σε ηλικία 34 ετών, ήρθε αντιμέτωπος...

Αθλητική εκπομπή: Στα Γήπεδα της Αρκαδίας

Η αθλητική δικτυακή εκπομπή ''Στα Γήπεδα της Αρκαδίας'' είναι και πάλι κοντά σας για να σας μεταφέρει σε εικόνα στιγμιότυπα από τις αναμετρήσεις των ομάδων της Αρκαδίας και να σας δώσει σε εικόνα πλούσια αθλητική δράση από τον νομό μας.

Δείτε στην αθλητική διαδικτυακή εκπομπή "Στα Γήπεδα της...

Γιορτή Κάστανου στο Καστρί (pics,vid)

Γιορτή κάστανου για τρίτη φορά διοργανώθηκε στο όμορφο Καστρί με πρωτοβουλία του τουριστικού γραφείου των αδελφών Χαλούλου.

Λεωφορεία με εκδρομείς από Αθήνα πήγαν και γνώρισαν το χωριό, χάρηκαν την φύση, γεύτηκαν τα πλούσια εδέσματα και γλέντησαν με τους ήχους της ζωντανής μουσικής.

 

 

Με συνταγή από τα παλιά οι Βρασιές «άλωσαν» την Μεγαλόπολη (pics)

Οι Βρασιές πήραν σπουδαία εκτός έδρας νίκη στην Μεγαλόπολη επί του Πανιωνίου κάνοντας το δύο στα δύο για το πρωτάθλημα της Β' Αρκαδίας πιάνοντας κορυφή και δείχνοντας από την αρχή γιατί θεωρούνται το φαβορί για το πρωτάθλημα και την άνοδο.

Παράλληλα οι κιτρινόμαυροι του Αγίου Ανδρέα αποδεικνύουν...