Εξαρθρώθηκε σπείρα που διακινούσε ναρκωτικά και στην Αρκαδία (pics)

Συνελήφθησαν, την 14/15.7.2018, σε περιοχές της Αργολίδας, της Αττικής και της Λέσβου, πέντε (5) ημεδαποί, μία (1) 33χρονη και τέσ

Στους 40 βαθμούς Κελσίου η θερμοκρασία στην Αρκαδία την Τρίτη

Σύμφωνα με τον μετεωρολόγο Γιάννη Καλλιάνο, τα θερμόμετρα σε αρκετές περιοχές της χώρας θα δείξουν τους 40 βαθμούς Κελσίου στην Τρίτη.

Πρόστιμο 15 χιλιάδες ευρώ σε σκάφος αναψυχής στον Τυρό

Στα πλαίσια προγραμματισμένων - στοχευμένων ελέγχων με σκοπό την αποτροπή – καταστολή της παράνομης δραστηριοποίησης των τουριστικών πλοίων αναψυχής και κατόπιν συντονισμένων ενεργειών στελεχών της Υπηρεσίας μας, κατά τις πρωινές ώρες της 13-07-2018, μετά τον κατάπλου ιδιωτικού πλοίου αναψυχής, σ

Βρέθηκε ο 29χρονος που αγνοείτο στην Τρίπολη

Βρέθηκε ο 29χρονος που αγνοείτο στην Τρίπολη το πρωί της Κυριακής και σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες είναι καλά στην υγεία του.

Ο 29χρονος εντοπίστηκε στην περιοχή της Αγίας Τριάδας. Αναμένουμε ενημέρωση της αστυνομίας για περισσότερες πληροφορίες.

ΚΤΕΛ Αρκαδίας: Νέο δρομολόγιο Λεωνίδιο - Αθήνα

Η «Κ.Τ.Ε.Λ. Νομού Αρκαδίας Α.Ε.», σας ανακοινώνει ότι από την Κυριακή 15 Ιουλίου 2018 και μέχρι και 2 Σεπτεμβρίου 2018 για την καλύτερη εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού θα εκτελείται το εξής δρομολόγιο:

Γέμισε με παιδιά και τσακώνικη μουσική το Κέντρο Πληροφότησης Πάρνωνα στο Λεωνίδιο

Γέμισε με παιδιά και τσακώνικη μουσική το Κέντρο Πληροφόρησης για τη Χλωρίδα του Πάρνωνα στο Λεωνίδιο στο πλαίσιο του φεστιβάλ Μελιτζάzz 2018.