Έργα βελτίωσης στους δρόμους της Βόρειας Κυνουρίας

Ομόφωνα εγκρίθηκαν από το Περιφερειακό Συμβούλιο Πελοποννήσου, έργα για την Αρκαδία, κατά τη διάρκεια της πρώτης συνεδρίασης για το 2018, την Τρίτη 16 Ιανουαρίου.

Οι αντικειμενικές αξίες «καίνε» τα ακίνητα στην Αρκαδία (vid)

Για τις αντικειμενικές αξίες, για τον ΕΝΦΙΑ και για τη φορολογία μίλησε ο Γιώργος Ορφανός πρόεδρος της Ένωσης Ιδιοκτητών Ακινήτων Αρκαδίας, σε συνέντευξη την οποία παραχώρησε.

Επιμελητήριο Αρκαδίας- Ξεκινά η 2η σειρά του μεταπτυχιακού προγράμματος στη διοίκηση επιχειρήσεων

Η Ελληνική Εταιρία Διοικήσεως Επιχειρήσεων (ΕΕΔΕ) και το Επιμελητήριο Αρκαδίας μετά τη μεγάλη  επιτυχία της 1ης  Σειράς Αρκαδίας του Μεταπτυχιακού Προγράμματος στη Διοίκηση Επιχειρήσεων που υλοποιήθηκε στο Επιμελητήριο Αρκαδίας, προχωρούν στη διοργάνωση της 2ης σειράς, που θα πραγματοποιηθεί και

Μαθητική δημιουργία ενάντια στον πόλεμο

«Μια εικόνα, τρία ερωτήματα» είναι το θέμα που επέλεξε η Ελληνική Επιτροπή για τη Διεθνή Ύφεση και Ειρήνη (ΕΕΔΥΕ) για την πρωτοβουλία  δράσης καλλιτεχνικής – πνευματικής δημιουργίας που διοργανώνει για τέταρτη χρονιά, απευθυνόμενη σε όλα τα σχολεία της χώρας.

Απέχουν οι δικηγόροι της Τρίπολης

 Το Διοικητικό Συμβούλιο του Δικηγορικού Συλλόγου Τρίπολης, κατά την έκτακτη συνεδρίασή του στις 14/01/2018, μετά και την αντίστοιχη απόφαση της Ολομέλειας των Δικηγορικών Συλλόγων, που επίσης, συνεδρίασε εκτάκτως, αποφάσισε την αποχή των  Δικηγόρων Τρίπολης από τα καθήκοντά τους τη Δευτέρα, 15 Ι

Συλλυπητήρια του "Α.Μ.Σ Οι Βρασιές" για την απώλεια του Δημήτρη Τσιπιανίτη

Το Διοικητικό Συμβούλιο του " Α.Μ.Σ. Οι Βρασιές" εκφράζει την βαθύτατη του θλίψη για την απώλεια του επί χρόνια Προέδρου του Α.Ο. Τεγέας  Δημήτρη Τσιπιανίτη καθώς και τα θερμά  του συλλυπητήρια στην οικογένεια του και στην ομάδα της Τεγέας .

 

Συλλυπητήρια από την Α.Ε.Ε.Σ Κορακοβουνίου για το θάνατο του Δημήτρη Τσιπιανίτη

Ανακοίνωση του Α.Ε.Ε.Σ Κορακοβουνίου:

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Α.Ε.Ε.Σ Κορακοβουνίου, εκφράζει τη βαθύτατη θλίψη του για την απώλεια του επι χρόνια Προέδρου της ομάδας του Α.Ο Τεγέας, Δημήτρη Τσιπιανίτη ,καθώς και τα θερμά του συλλυπητήρια στους οικείους του.

Πένθος στην ομάδα της Τεγέας - Έφυγε από τη ζωή ο Δημήτρης Τσιπιανίτης

Έφυγε από τη ζωή ο Δημήτρης Τσιπιανίτης

Ο ξαφνικός χαμός του επί χρόνια προέδρου της ομάδας της Τεγέας Δημήτρη Τσιπιανίτη έχει συγκλονίσει του ανθρώπους της Τεγέας και του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου της Αρκαδίας γενικότερα.

Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του

Γιατρός από την Τρίπολη συνελήφθη για συνταγογράφηση ναρκωτικών

Σύμφωνα με το tharrosnew.gr, ένας γιατρός από την Τρίπολη συνελήφθη χθες το πρωί στον πεζόδρομο της Αριστομένους στην Καλαμάτα από άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ, ο οποίος και στο παρελθόν είχε απασχολήσει τις διωκτικές Αρχές.

Τατούλης: Δε με δικαιώνει η ιστορία αλλά η πολιτική πραγματικότητα

Χορεύουν το χορό του Ζαλόγγου, τόσο το πολιτικό σύστημα όσο και το μίντιακο κατεστημένο. "Ανακάλυψαν" τα κανάλια και οι εφημερίδες τον δημοσιονομικό εκτροχιασμό που αποκάλυψα από το βήμα της βουλής το 2007. Και πάλι σήμερα όμως κανένας από αυτούς που ήξερε δεν μιλάει.