Σχεδιάστρια που εργάζεται στο Άστρος δημιουργεί για την εφημερίδα “ΤΑ ΝΕΑ”

Σάβ, 23/12/2017 - 17:24
Image
Image
Image
Image

Η εφημερίδα TA NEA που κυκλοφορεί 22-24 Δεκεμβρίου 2017, φιλοξενεί έργο που κλήθηκε να σχεδιάσει η Έλενα Φιλίππου, για το πολιτιστικό ένθετο "Weekend Πρόσωπα" στο αφιέρωμα "Εσείς τι αφίσα θα σχεδιάζατε; του Δημήτρη Δουλγερίδη”, με πρόσκληση του περιοδικού GR DESIGN.

Η σχεδιάστρια αναφέρει:

“Η επιλογή της ταινίας αποτελεί φόρο τιμής στον ελληνικό κινηματογράφο. Η δεσπόζουσα φιγούρα του φορέματος και του δίκοπου μαχαιριού, σε μια κάθετη σύνθεση γεμάτη ένταση, καθαρότητα, θηλυκότητα, μυστήριο και δραματικότητα, στοιχεία που συμβολίζουν την προσωπικότητα της ηρωίδας."

Η Έλενα Φιλίππου γεννήθηκε στο Αγρίνιο. Είναι σχεδιάστρια οπτικής επικοινωνίας και αποφοίτησε από τα ΤΕΙ Αθηνών, του τµήµατος ΓΡΑΦΙΣΤΙΚΗΣ. H εργασιακή της εµπειρία στο χώρο της γραφιστικής ξεκίνησε το 2000. Συνεχίζοντας µέχρι και το 2012, εργάστηκε σε βραβευµένα δηµιουργικά γραφεία και διαφηµιστικές εταιρείες της Αθήνας ως Art Director. Τo 2013, έχοντας κάνει το βήμα της αποκέντρωσης, ίδρυσε τo δηµιουργικό γραφείο “Elena Filippou Design” στο Άστρος Κυνουρίας. Ασχολείται κυρίως µε τον σχεδιασµό λογοτύπου, οπτικής ταυτότητας, εντύπου, συσκευασίας στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Έργα τα οποία έχει σχεδιάσει, έχουν διακριθεί στα ΕΒΓΕ, σε πανελλήνιους ανοικτούς διαγωνισµούς και έχουν προβληθεί σε διεθνή Μ.Μ.Ε­­­­­­­ του κλάδου του design.

Περισσότερα έργα της σχεδιάστριας στο: http://philippouelena.blogspot.gr και στο https://www.facebook.com/ElenaPhilippouDesign

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio