Estella: Ένα ειδυλλιακό σκηνικό με άρωμα Ελλάδας

Πέμ, 21/12/2017 - 18:18
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image

Το Παράλιο Άστρους είναι ένας αμφιθεατρικά χτισμένος παραθαλάσσιος οικισμός της Αρκαδίας με το γραφικό του λιμάνι, τα πλακόστρωτα δρομάκια του, τα ταβερνάκια του, και τα εστιατόρια του.

Το καθένα από αυτά έχουν το δικό τους ύφος και το δικό τους στυλ παίρνοντας λίγο από την αίγλη της θάλασσας.

Αγαπημένο εστιατόριο στους πιο πολλούς είναι το Estella.

Οι γήινοι τόνοι του καταστήματος παντρεύονται αρμονικά με τα γαλαζοπράσινα νερά συνθέτοντας ένα ειδυλλιακό σκηνικό που σε παρασύρει σε ένα ταξίδι ευφάνταστων εδεσμάτων με άρωμα Ελλάδας δίχως προηγούμενο.

Σε έναν ρομαντικά εκλεπτυσμένο και οικείο χώρο που θυμίζει νησί οι άνθρωποι έχουν αγαπήσει ήδη τις παραδοσιακές Μεσογειακές γεύσεις του.

Νομίζει κάποιος πως βρίσκεται σε κάποιο μέρος της Ευρώπης, και συγκεκριμένα σ΄ένα νησί της Ιταλίας την Προτσίντα, με το γραφικό λιμάνι του και τις όμορφες τοποθεσίες του. (κάποτε θεωρούνταν ένας προορισμός που εκτιμούσαν πολύ οι Ρωμαίοι ευγενείς).

Είναι ο τέλειος συνδυασμός του κοσμοπολίτικου αέρα με το ανέμελο των διακοπών.

Στεγάζεται σε ένα πλήρες ανακαινισμένο κτήριο στην καρδιά του Παραλίου Άστρους.

Ο χώρος μέσα έχει μεγάλα ξύλινα καφέ τραπέζια άλλα παραλληλόγραμμα και άλλα στρογγυλά, και πολυθρόνες ντυμένες από βελούδο, δύο πατώματα που ενώνονται με μια ξύλινη εσωτερική σκάλα, και μια μίνιμαλ διακόσμηση με ιδιαίτερα  αντικείμενα στα ράφια και στους τοίχους, παντρεμένα μεταξύ τους με ξεχωριστούς χρωματισμούς σε μπαροκ και έθνικ στυλ με μια μικρή πινελιά από vintage.

Ο εξωτερικός χώρος μπορεί να θεωρηθεί το μπαλκόνι, ή η βεράντα, όπου μπορούμε να απολαύσουμε τον ήλιο, το δροσερό αεράκι ή και το φυσικό τοπίο.

Θυμίζει κατάστρωμα ενός καραβιού.

Ο κήπος ή η αυλή με το πράσινο γκαζόν είναι κι αυτός επίσης ένας  χώρος που μπορούμε να χαλαρώσουμε με μια αγαπημένη μας παρέα ή με ένα βιβλίο, ταξιδεύοντας σε μέρη εξωτικά.

Με τη θάλασσα σε πρώτο πλάνο το εστιατόριο αποτελεί σημείο  συνάντησης των υψηλών προσώπων όλης της κοινότητας, κι ανθρώπων κάθε ηλικίας.

Η φιλοσοφία τους είναι να ανανεώνουν συνεχώς το πάθος τους για δημιουργική, υγιεινή και ποιοτική Μεσογειακή κουζίνα…

Το εστιατόριό τους διαθέτει μια προσεγμένη κάβα με 40 επώνυμες ελληνικές και ιταλικές ετικέτες.

Ξεχωριστή κατηγορία στο μενού του Estella αποτελεί η ‘‘josper’’

το όνομα της οποίας οφείλεται στο μοναδικό στο είδος του, ξυλόφουρνο που συνδυάζει την ιδιαιτερότητα του παραδοσιακού Ισπανικού φούρνου με το ψήσιμο στα κάρβουνα, δίνοντας μια εντελώς ξεχωριστή γεύση στο κρέας,

Προσφέρει θεαματικές μουσικές βραδιές σε επιλεγμένες ημερομηνίες.

Τέλος θέλω να προσθέσω πως το Estella βραβεύτηκε ως το καλύτερο εστιατόριο της Πελοποννήσου από το περιοδικό Lifestyle.

Αυτές τις μέρες των Χριστουγέννων αν θέλετε να πιείτε τον καφέ σας ή να απολαύσετε ένα ξεχωριστό δείπνο σε ένα ζεστό και φιλικό περιβάλλον με θέα τη θάλασσα, ο προορισμός σας είναι το Εstella.

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio