Ένα σαλόνι ομορφιάς στο Άστρος (pics)

Παρ, 12/01/2018 - 13:08
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image

Η κομμωτική από τα μέσα του ‘50 ήταν ένα επάγγελμα που επί αιώνες λειτουργούσε ως ένα είδος πολυτέλειας, προορισμένο μόνο για τους εύπορους και τους εκλεκτούς.

Όταν έκαναν την εμφάνισή τους τα σαλόνια ομορφιάς, η κάθε νέα τάση της μόδας έγινε άμεσα προσβάσιμη στα πιο απομακρυσμένα συνοικιακά κομμωτήρια.

Τα μαλλιά πάντα ήταν ένα αξεσουάρ μόδας αλλά η γυναίκα επειδή επιθυμούσε να είναι όμορφη, οι κομμωτές έκαναν ότι μπορούσαν και το βελτίωσαν σε μέγιστο βαθμό.

Δεν είναι εύκολο να βρείτε την ιδανική κομμώτρια ή τον ιδανικό κομμωτή, που θα ικανοποιήσει τις επιθυμίες σας ή τα γούστα σας.

Εμείς ψάξαμε και σας βρήκαμε στο Άστρος ένα κομμωτήριο για γυναίκες που το έργο της εκτιμάται από τις πελάτισσες, και μπορείτε να φύγετε με ένα ικανοποιητικό  και ειλικρινές χαμόγελο .

Η Λένα έχει ένα μικρό κομμωτήριο μέσα στην καρδιά του Άστρους λίγα

μέτρα από την κεντρική πλατεία, και μπορεί να σας προσφέρει ότι της ζητήσετε και να σας πει την γνώμη της ανεπιφύλακτα.

Υποστηρίζει πως το μυστικό μιας επιτυχημένης εμφάνισης είναι μια απλή και λιτή κόμμωση ντελικάτη, κι όπως θα έλεγαν και οι Γάλλοι distingee.

Το μακιγιάζ, το χρώμα των μαλλιών συμπληρώνει το look κι εκφράζει τη διάθεση της κάθε γυναίκας.

Προτείνει χρωματικές διαβαθμίσεις για να εντυπωσιάσουν και να μαγνητίσουν όλα τα βλέμματα.

Πολλές φορές κι ένα αξεσουάρ προσθέτει μια πινελιά για μια εκλεπτυσμένη εμφάνιση.

Παίζοντας με το hairstyle σας, μπορείτε να κάνετε ένα χτένισμα, ένα βάψιμο, ένα μοντέρνο κούρεμα, ή να επιλέξετε ένα αξεσουάρ της αρεσκείας σας και να έχετε μια τέλεια εμφάνιση σε οποιαδήποτε εκδήλωση που θα είστε προσκεκλημένη.

Επίσης τα καλλυντικά που χρησιμοποιεί είναι αυθεντικά προϊόντα κομμωτηρίου, και η κάθε πελάτισσα μπορεί να τα αγοράσει για περισσότερη φροντίδα των μαλλιών της.

Εκτός από την άψογη εξυπηρέτηση που τη διέκρινα κι εγώ όταν το επισκέφτηκα, είδα πως το σαλόνι είναι όμορφο και φωτεινό με μίνιμαλ διακόσμηση, κι όπως γνωρίζουμε η διακόσμηση πάντα σε ένα χώρο παίζει πρωταρχικό ρόλο.

Έχετε παρατηρήσει σίγουρα πως όταν φτάσει η ώρα για την επίσκεψή στο κομμωτήριο είσαστε οπλισμένες με ένα σκοπό ή μπορεί να είσαστε και αναποφάσιστες;

Μπαίνοντας όμως μέσα σ’ αυτό το κομμωτήριο εμπνέεστε πως η αλλαγή που θα κάνετε στα μαλλιά σας θα είναι ιδιαίτερη και κλασσάτη.

Είναι ένας τόπος συνάντησης για κουβεντούλα, και ανταλλαγή απόψεων.

Σίγουρα είναι μια καλή ευκαιρία να χαλαρώσετε από τη καθημερινότητα και τα προβλήματα σας.

Το κομμωτήριο στεγάζεται σε ένα καινούργιο κτήριο στο ισόγειο μαζί με άλλα μαγαζιά και γραφεία.

Εγώ θα το παρομοίαζα με ένα μικρό σαλόνι ομορφιάς στα στενά της Γαλλίας, κι ας βρίσκεται μέσα σε έναν κεντρικό δρόμο του Άστρους.

Και μην ξεχνάτε πως η κόμμωση είναι ένα σημαντικό στοιχείο για να μην παραμελήσετε ποτέ την εμφάνισή σας.

Γεωργία Δήμου

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio