Κλιμακώνουν τον αγώνα τους οι αγρότες της Αργολίδας

Thu, 07/02/2019 - 10:42

Με εφαλτήριο τα μπλόκα που έχουν στηθεί σε αρκετά σημεία της χώρας, κλιμακώνουμετον αγώνα μας για την ικανοποίηση των δίκαιων αιτημάτων μας, αιτημάτων επιβίωσης για εμάς και τιςοικογένειεςμας. Σε αυτά τα πλαίσια και υλοποιώντας τις αποφάσεις της σύσκεψης της Πανελλαδικής Επιτροπής Μπλόκων, κλιμακώνουμε με κινητοποίηση σήμερα 7/2/2019 στη πλατεία στο Ανυφί, στις 11:00π.μ.

Με την κλιμάκωση του αγώνα μας απαντάμε και στην άρνηση της κυβέρνησης να δεχτεί την πρόταση για συνάντηση της Πανελλαδικής Επιτροπής των Μπλόκων με τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης και κλιμάκιο συναρμόδιων υπουργών.

Απευθύνουμε κάλεσμα σε όλους τους μικρομεσαίους αγρότες και κτηνοτρόφους να βρεθούν στο δρόμο του αγώνα, συμμετέχοντας μαζικά στις κινητοποιήσεις της αγωνιζόμενης μικρομεσαίας αγροτιάς.

Comments

Submitted by Anonymous on Thu, 07/02/2019 - 12:09 Permalink

Δε σκεπτονται οτι οι κκεδες που τους χαιδεύουν τα αυτια,οτι αν ζουσαν σε ολοκληρωτικο απολυταρχικο ανελευθερο καθεστως τυπου σοβιετίας θα τους ονομαζαν κουλακους και θα τους εστελναν σε γκουλαγκ ή σε εκτελεστικο αποσπασμα.

Submitted by Anonymous on Thu, 07/02/2019 - 16:28 Permalink

Οταν λαμβαναν τις επιδοτησεις και τα μοπ ηταν καλα.τωρα που πειναει ολη η ελλαδα καμωνονται...τα τρωγανε στα κολομπαρα και τωρα κλαιγονται.

Submitted by αγροτο-λεβέντης on Thu, 07/02/2019 - 20:07 Permalink

Ο απόλυτος φασισμός στο μεγαλείο του. Η απόλυτη ξεφτίλα των δήθεν αγωνιστών και επαναστατών του κ....ου. Γιατί ποιους μπλοκάρετε ρε λεβάντες στα μπλόκα; Ποιους δεν αφήνετε να κινηθούν, Από ποιους στερείτε το μεροκάματο και τη δουλειά τους; Μήπως από εμάς τους απλούς πολίτες; Ο κλάδος που έμαθε να ζει εδώ και δεκαετίες από τις επιδοτήσεις χωρίς να παράγει, χωρίς αναδιάρθρωση καλλιεργειών, που έκανε τις χωματερές φιλοσοφία και ζητούμενο, που αδυνατεί και αδιαφορεί να διεκδικήσει την πιστοποίηση, τυποποίηση και μεταποίηση των όποιων προιόντων του, που κατασπατάλησε τρισεκατομμύρια κοινοτικών κονδυλίων χωρίς καμία επένδυση. Γιατί ρε λεβεντόπαιδα, εν τέλει, και ο δικός μου κλάδος έχει προβλήματα, αλλά τι θα λέγατε και πως θα αντιδρούσατε αν όταν και εμείς διεκδικούμε σας απαγορεύαμε να μπαίνετε και σας κλείναμε τα χωράφια σας;
Γιατί μπορείτε να φωνάζετε όσο θέλετε "όλα τα κιλά , όλα τα λεφτά". αλλά κανένας δρόμος δεν σας ανήκει.

Submitted by Anonymous on Thu, 07/02/2019 - 23:09 Permalink

Σωθηκανε οι θεσεις στο δημοσιο για τα παιδια των αγροτοκτηνοτροφων και τωρα κλεινουν τους δρομους.ζαχαρη στιε μηχανες,ξεφουσκωμα στα λαστιχα αυτο τους χρειαζεται και τα εξοδα στους πολιτικαντηδες που τους σιγονταρουν.ολοι ζοριζομαστε και μες στην ανεργία.ποιος θα αντικαταστησεο τον συγχωρεμενο τον αγγελου?ας κανουν μεταγραφη απο τους αγωνιστες της αρκαδίας.

Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
katafigio