Χρήστος Πούλος: Ήρθα σαν φίλος και φεύγω σαν φίλος από τον Πανθυρεατικό

Wed, 20/11/2019 - 14:28

Ο Χρήστος Πούλος εδώ και λίγες ώρες αποτελεί παρελθόν από την τεχνική ηγεσία του Πανθυρεατικού με τις δύο πλευρές να λύνουν κοινή συναινέση την συνεργασία τους.

Όπως ο ίδιος ο Χρήστος Πούλος αναφέρει ήρθε και φεύγει σαν φίλος από την ομάδα με τον έμπειρο τεχνικό από την Αργολίδα με ευγένεια και σεβασμό να στέλνει το δικό του "ευχαριστώ" στους ανθρώπους συνεργάστηκε μαζί τους στο Άστρος, στους φιλάθλους του Πανθυρεατικού αλλά και σε όλο το Αρκαδικό κοινό της Α' Αρκαδίας.

Αναλυτικά όσα είπε ο Χρήστος Πούλος 

"Ήρθα σαν φίλος και φεύγω σαν φίλος... Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους ανθρώπους της ομάδας του Άστρους και πιο συγκεκριμένα διοίκηση,ποδοσφαιριστές αλλά τους άμεσους συνεργάτες μου στο τεχνικό επιτελείο και τους Βλάση, Σπύρο και Παναγιώτη  για την εμπιστοσύνη τους να ηγηθώ στο προπονητικό τιμόνι ενός ιστορικού σωματείου όπως είναι ο Πανθυρεατικός.

Το τέλος της συνεργασίας μας με τον Πανθυρεατικό βρίσκει την ομάδα να είναι μέσα σε όλους της στόχους καθώς απέχει τρεις βαθμούς από την πρώτη θέση του πρωταθλήματος και είναι στα ημιτελικά του Κυπέλλου Αρκαδίας.

Θέλω να ευχηθώ υγεία στους ποδοσφαιριστές και σε όλους τους ανθρώπους του σωματίου και ο Πανθυρεατικός να πετύχει τους υψηλούς στόχους που μαζί θέσαμε εξ' αρχής και που απαιτεί η ιστορία του.

Επίσης, θα ήθελα να ευχαριστήσω τους φιλάθλους του Πανθυρεατικού αλλά και όλους του Αρκάδες φιλάθλους του τοπικού ποδοσφαίρου για τον σεβασμό που έδειξαν προς το πρόσωπο μου".

Comments

Submitted by Anonymous on Wed, 20/11/2019 - 18:59 Permalink

Τώρα που θα πάει άπατα η ομάδα ποιός θα φταίει ?
Ποιό μεγάλο κεφάλι θα πάρει την ευθύνη να παραιτηθεί
και να ζητήσει συγνώμη για τον διασυρμό που θα υποστεί η ομάδα ???

Submitted by Anonymous on Thu, 21/11/2019 - 07:39 Permalink

Βουτσινας εγγύηση καλός προπονητής με άριστες γνώσεις κ θα την πάει τραίνο την ομάδα καλή αρχή κύριε βουτσινα την έχεις δεδομενη

Submitted by Anonymous on Thu, 21/11/2019 - 09:48 Permalink

Καλος η κακος παντα την πληρωνουν η προπονητες αυτη ειναι πραγματικοτητα καλη συνεχεια οπως καλη αρχη στον κυριο βουτσινα που φετος εχει καλυτερες συνθικες δουλειας απο περσι στην ομαδα μας παμε δυνατα

Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
katafigio