Ανακατασκευάζεται το εκκλησάκι του Προφήτη Ηλία στο Νησί (pics)

Τετ, 20/11/2019 - 10:28
Image
Image
Image

Με πρωτοβουλία του εφημερίου της ενορίας του Παραλίου Άστρους ξεκίνησε η ανακατασκευή  στο εκκλησάκι του Προφήτη Ηλία δίπλα από το φάρο στο Νησί.

Το γραφικό εκκλησάκι είναι πόλος έλξης των επισκεπτών αλλά και ένα όμορφο ησυχαστήριο των ντόπιων...

Ευχαριστούμε την Ευαγγελία Δαλιάνη για τις φωτογραφίες

Σχόλια επισκεπτών

Κι όχι μόνο το εκκλησάκι αλλά και ο περιβάλλων χώρος αναβαθμίστηκε αισθητά με καλαισθησία και σεβασμό στην παράδοση. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στον εφημέριο πατήρ Σταύρο για το νοικοκύρεμα, τον φωτισμό και την ορθή και υποδειγματική λειτουργία των εκκλησιών της ενορίας μας, σε μια εποχή που δεν υπάρχουν οικονομικές πηγές και οι εργασίες γίνονται κυρίως με μεράκι, εθελοντισμό και ελάχιστες δαπάνες. Να τον έχει ο θεος καλά να μας διακονει και να μας φωτίζει!
Για την κυρία Δαλιάνη, την αγαπητή μας Βαγγελιτσα, την ψυχή της γειτονιάς του προφήτη Ηλία, που περιποιείται, στολίζει, χρωματίζει και αρωματίζει με τη αγάπη και την παρουσία της τον ευρύτερο χώρο τι να πρωτοπουμε; Μόνο ευχές και πολλές ευχαριστίες!

Όταν ολοκληρωθεί το έργο για να κάνεις γάμο εκεί θα σου κοστίζει ο κούκος αηδόνι γι'αυτό μην είσαστε αφελείς μερικοί.και θα έχει μεγάλη ζήτηση το συγκεκριμένο εκκλησάκι γιατί είναι μαγαζί ΓΩΝΙΑ ??

09:05 Θα ήθελα πολύ μα πάρα πολύ να μας κάνεις μια ανάλυση του κόστους του κούκου και του κόστους του αηδονιού... Τις,τι, πόσα πού και γιατί...... Κι επιπλέον αν θες να μάθεις ρώτα..... Εδώ ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ να γίνονται γάμοι έξω από τους ναούς....

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio