Ανακατασκευάζεται το εκκλησάκι του Προφήτη Ηλία στο Νησί (pics)

Wed, 20/11/2019 - 10:28

Με πρωτοβουλία του εφημερίου της ενορίας του Παραλίου Άστρους ξεκίνησε η ανακατασκευή  στο εκκλησάκι του Προφήτη Ηλία δίπλα από το φάρο στο Νησί.

Το γραφικό εκκλησάκι είναι πόλος έλξης των επισκεπτών αλλά και ένα όμορφο ησυχαστήριο των ντόπιων...

Ευχαριστούμε την Ευαγγελία Δαλιάνη για τις φωτογραφίες

Comments

Submitted by Ε. Δ. on Wed, 20/11/2019 - 11:37 Permalink

Κι όχι μόνο το εκκλησάκι αλλά και ο περιβάλλων χώρος αναβαθμίστηκε αισθητά με καλαισθησία και σεβασμό στην παράδοση. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στον εφημέριο πατήρ Σταύρο για το νοικοκύρεμα, τον φωτισμό και την ορθή και υποδειγματική λειτουργία των εκκλησιών της ενορίας μας, σε μια εποχή που δεν υπάρχουν οικονομικές πηγές και οι εργασίες γίνονται κυρίως με μεράκι, εθελοντισμό και ελάχιστες δαπάνες. Να τον έχει ο θεος καλά να μας διακονει και να μας φωτίζει!
Για την κυρία Δαλιάνη, την αγαπητή μας Βαγγελιτσα, την ψυχή της γειτονιάς του προφήτη Ηλία, που περιποιείται, στολίζει, χρωματίζει και αρωματίζει με τη αγάπη και την παρουσία της τον ευρύτερο χώρο τι να πρωτοπουμε; Μόνο ευχές και πολλές ευχαριστίες!

Submitted by No mercy on Wed, 20/11/2019 - 15:00 Permalink

Με αυτά που γράφεις Ε.Δ γελάει και ο προφήτης Ηλίας.εξερουντε τα λεγόμενα σου για την κυρία Δαλιάνη.

Submitted by Anonymous on Thu, 21/11/2019 - 09:05 Permalink

Όταν ολοκληρωθεί το έργο για να κάνεις γάμο εκεί θα σου κοστίζει ο κούκος αηδόνι γι'αυτό μην είσαστε αφελείς μερικοί.και θα έχει μεγάλη ζήτηση το συγκεκριμένο εκκλησάκι γιατί είναι μαγαζί ΓΩΝΙΑ 🤵👰

Submitted by Anonymous on Thu, 21/11/2019 - 12:17 Permalink

09:05 Θα ήθελα πολύ μα πάρα πολύ να μας κάνεις μια ανάλυση του κόστους του κούκου και του κόστους του αηδονιού... Τις,τι, πόσα πού και γιατί...... Κι επιπλέον αν θες να μάθεις ρώτα..... Εδώ ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ να γίνονται γάμοι έξω από τους ναούς....

Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
katafigio