Συνεχίζονται οι διαρρρήξεις σπιτιών

Thu, 14/11/2019 - 19:56

Όπως έχει αναφέρει και πάλι το Astrosnews.gr οι κάτοικοι του Δήμου ζουν πλέον με τον φόβο, αφού οι διαρρήξεις όλο και αυξάνονται. Σε Κορακοβούνι, Άστρος, Δολιανά και Άγιο Ανδρέα τα τελευταία περιστατικά, ενώ θύμα διάρρηξης έπεσε και ο πρόεδρος της ΕΠΣ Αρκαδίας Σταύρος Τσαγγούρης στον Άγιο Ανδρέα.

Οι κάτοικοι έχουν τρομοκρατηθεί, αφού φαίνεται πως οι διαρρήκτες δρουν ακόμη και με το φως της ημέρας μη φοβούμενοι για το αν θα γίνουν αντιληπτοί, αρκεί να κάνουν τη δουλειά τους.

Comments

Submitted by GR on Fri, 15/11/2019 - 06:21 Permalink

Η αστυνομια για αλλη μια φορα απολαμβανει τη θαλασσα στο Παραλιο Αστρος, απραγοι οι αστυνομικοι μονο βολτες κανουν με τα αυτοκινητα, δεν εχουν πιασει κανεναν εδω και χρονια, τζαμοα πληρωνονται απο τους φορους των πολιτων, μηπως θα πρεπει να παραιτηθουν ή να τους μεταθεσουν , μηπως ελθουν αλλοι και ασχοληθουν με τα προβληματα των πολιτων και συλλαβουν κανενα.

Submitted by Ανώνυμος on Fri, 15/11/2019 - 12:41 Permalink

Η μόνη λύση είναι να προσλάβει η Αστυνομία έναν ικανοποιητικό αριθμό αγριογούρουνων. Στη Μεσσηνία πρόσφατα αγριογούρουνο εξουδετέρωσε διαρρήκτη και τον παρέδωσε στην Αστυνομία, και μάλιστα ξυλοφορτωμένο....

Submitted by ανώνυμος on Fri, 15/11/2019 - 15:22 Permalink

ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΊ ΤΊΠΟΤΑ ΡΕΕΕ...Η ΑΣΤΥΝΟΜΊΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΎΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΦΟΒΑΤΕ ΤΟΥΣ ΑΔΥΝΑΜΟΥΣ ΣΑΝ ΕΜΑΣ ΣΤΟ ΕΛΕΟΣ ...ΑΝΤΙ ΝΑ ΚΆΝΕΙ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ

Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
katafigio