Παραμονή του Αγίου Νεκταρίου στο Άστρος (pics,vid)

Παρ, 08/11/2019 - 20:21
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image

Το απόγευμα της Παρασκευής εορτάστηκε με κάθε λαμπρότητα στο παρεκκλήσιο του Αγίου Νεκταρίου η εορτή του Αγίου.

Τελέσθηκε εσπερινός μετ΄αρτοκλασίας και λιτάνευση της Αγίας Εικόνας, αλλά τον "ξέχασαν" τον Άγιο οι επίσημοι.

Video

Σχόλια επισκεπτών

Ότι έρθει του καθ'ενός... ". Ξέχασαν οι επίσημοι τον Άγιο"... δεν ήταν στην α..β...γ..κηδεία, δεν ήταν στο παζάρι... δεν... δεν.. Κάποιοι κάπου κάπως την έχουν δει και νομίζουν πως κάτι γράφουν ή σχολιάζουν ή ψέγουν.... Κόψτε το κάπνισμα....!!!!

Να μάθουν κάποιοι πως οι ας πούμε διακρίσεις στις εκκλησίες όσον αφορά επίσημους και μη επίσημους είναι ανθρώπων ματαιοδοξίες. Άρχοντες εφήμεροι και αρχόμενοι προσέρχονται για να δοξάσουν το Θεό και να τιμήσουν τον εορταζόμενο άγιο ή γεγονός κι όχι το αντίθετο που είναι βλαστήμια για το Θείο. Όμως πολλές φορές όσο κι αν αυτοσυγκεντρώνεται ο πιστός στην προσευχή, κάποιοι με τον τρόπο τους φροντίζουν!!! να τους αποσυντονίζουν. Αυτοί μπορεί να είναι οι λεγόμενοι επίσημοι,ή κάποιοι που νομίζουν πως είναι αρχιψάλτες ενώ δεν μπορούν να πουν σωστά ένα αμήν ή ακόμα οι ίδιοι οι ιερείς που είτε με το κουβεντολόγι τους στο ιερό,με την επίδειξη των δήθεν φωνητικών ικανοτήτων τους και το ανερμάτιστο κατά κανόνα κήρυγμά τους προκαλούν άλλου είδους -θου Κύριε- συναισθήματα... Στώμεν καλώς.....
Ευχαριστώ για την φιλοξενία.

μπραβο Γιαννη . παντου πας εκκλησιες γηπεδα μαγαζια και ολα αυτα ενω εισαι μονιμος κάτοικος Αθηνων . Σκεψου να ησουν μονιμος Αστρινος τι θα εκανες . Παντως αν συνεχισεις εται σε βλεπω να βγαινεις δημαρχος την αλλη φορα . Διαθετεις ολο το πακετο : κοινωνικος , εκτοπισμα , οικογενειακη στοφα ,δεν χρειάζεταικαι τιποτα αλλο .

Πέραν των γνωστών θρησκευτικών εορτών του Νοέμβρη ο επίσημος ας λάβει υπόψη του ότι στις 16 είναι η διεθνής μέρα ανεκτικότητας και στις 19 η παγκόσμια ημέρα δημόσιας τουαλέτας.

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio