Ξημερώματα αποκαταστάθηκε σοβαρή βλάβη στο δίκτυο ύδρευσης του Παραλίου Άστρους (pics)

Σάβ, 04/08/2018 - 11:31
Image
Image
Image

Στις 3 τα ξημερώματα του Σαββάτου 4 Αυγούστου τα συνεργεία δούλευαν πυρετωδώς ώστε να αποκατασταθεί σοβαρή, όπως φαίνεται στις φωτογραφίες του αναγνώστη μας Μ.Α., βλάβη στο δίκτυο ύδρευσης του Παραλίου Άστρους και συγκεκριμένα στο λιμάνι.

Σύμφωνα με τη μαρτυρία του, τα συνεργεία δούλεψαν ακατάπαυστα, προκειμένου όχι μόνο να αποκατασταθεί η βλάβη, αλλά και να μην ενοχληθεί η τοπική κοινωνία.

Βλάβη

Σχόλια επισκεπτών

Και για να καταλάβουμε όλοι πόσο σωτήρια και αναγκαία ηταν η συγκεκριμένη παρέμβαση, ΑΝ η βλάβη δεν διορθωνόταν εκείνη τη στιγμή, η διαρροή θα άδειαζε την δεξαμενή αφού θα έτρεχε μέχρι το πρωί και σήμερα το Π.Άστρος πιθανότατα ή δεν θα είχε καθόλου νερό ή θα είχαν μόνο λίγα σημεία του. Μπράβο στα αντανακλαστικά και την επιχειρησιακή ικανότητα της ΔΕΥΑΒΚ, στο προσωπικό της και τον αναμορφωτή της κ. Χρήστο Βλαχο. Μπράβο και στον πρόεδρο του Π. Άστρους κ. Νίκο Κωνσταντίνου που αγρυπνεί και ειδοποιεί άμεσα καθε αρμόδια αρχή για επέμβαση. Έτσι πρέπει να δουλεύει η τοπική αυτοδιοίκησή. Ας το καταλάβουν όλοι!

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio