Νέος πρόεδρος στον ΕΛΓΑ ο Ανδρέας Λυκουρέντζος

Wed, 30/10/2019 - 22:25

Στη θέση του προέδρου του ΕΛΓΑ τοποθετείται ο πρώην υπουργός Ανδρέας Λυκουρέντζος με απόφαση την οποία υπογράφει ο Υπ. Αγροτικής Ανάπτυξης Μάκης Βορίδης.

Ο κ. Λυκουρέντζος αναλαμβάνει επισήμως καθήκοντα από 1η Νοεμβρίου.

Ο κ. Λυκουρέντζος, που μεταξύ άλλων είχε διατελέσει στο παρελθόν υπ. Υγείας, είχε αποχωρήσει τα τελευταία χρόνια απ' την κεντρική πολιτική σκηνή. Είχε εκλεγεί για πρώτη φορά βουλευτής Αρκαδίας Ν.Δ. στις εκλογές του 2004 και επανεξελέγη το 2007 και το 2009 και το 2012. Μέλος της Κεντρικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας από το 1994, διετέλεσε ακόμα αναπληρωτής Γραμματέας Πολιτικού Σχεδιασμού της Ν.Δ. την περίοδο 1997- 2000, επί Κώστα Καραμανλή και γραμματέας του κόμματος. Εχει διατελέσει δύο φορές μέλος στις κυβερνήσεις της Νέας Δημοκρατίας. Την πρώτη από την θέση του Υφυπουργού Παιδείας και Θρησκευμάτων της περιόδου 2007-2009 και την δεύτερη από την θέση του Υπουργού Υγείας το 2012- 2013.

Ο Ανδρέας Λυκουρέντζος ανέφερε τα εξης: Ευχαριστώ τον Πρωθυπουργό κ.Κυριάκο Μητσοτάκη, για την εμπιστοσύνη του με την επιλογή μου ως νέου Προέδρου του ΕΛΓΑ. Ευχαριστώ τον Υπουργό κ. Μάκη Βορίδη, για την ένθερμο στήριξή του και τη διαφαινόμενη άριστη συνεργασίας μας. Απέναντι στη νέα πρόκληση ευθύνης, με στόχο τη δικαίωση των προσδοκιών των Ελλήνων αγροτών απο τον Ασφαλιστικό τους Οργανισμό και την ανάγκη της γενναίας μεταρρύθμισής του, θα ανταποκριθώ με αφοσίωση και σκληρή δουλειά στην εκπλήρωση των καθηκόντων μου.

 

Comments

Submitted by Anonymous on Thu, 31/10/2019 - 14:49 Permalink

Άλλο ένα Αρκαδικο κυβερνητικό γραφείο που θα αναγκάζεται ο Κωστάκης ο βουλευτακος να πηγαίνει να παρακαλάει για κάνα ρουσφέτι.

Submitted by Anonymous on Thu, 31/10/2019 - 18:59 Permalink

Ωραία πράγματα.! Να μην βολευτεί και ο Ανδρίκος μας????? Αντε και κλητήρας ! Αλλωστε υπαλληλίσκος ήταν . Μην κοιτά που παραλίγο να γίνει ΒΟΥΛΕΥΤΑΡΑ>>>>>
Αρε ρε αδέξιοι δεξιοί......

Submitted by ΠΟΛΙΤΗΣ ΑΡΚΑΔΙΑΣ on Fri, 01/11/2019 - 07:03 Permalink

Ευτυχώς που οι κυβερνώντες της ΝΔ κατάλαβαν ΑΜΕΣΑ πως ΧΩΡΙΣ Κοντοζαμάνη Βασίλη ( υφυπουργό Υγείας) και Λυκουρέτζο Ανδρέα ( πρόεδρο ΕΛΓΑ) η Αρκαδία πήγαινε από το κακό στο χειρότερο.Τώρα με Βασίλη και Ανδρέα η ΑΡΚΑΔΙΑ αλλάζει από το καλό στο καλύτερο. Η ΑΡΚΑΔΙΑ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΑΠΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΑΝΔΡΕΣ ΗΘΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΑΡΤ. Τα αποτελέσματα για την επιλογή του Πρωθυπουργού θα φανούν σύντομα.

Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
katafigio