Κίνδυνος να χαθούν τα χρήματα για την ανάπλαση της οδού Καλλίτση στο Παράλιο Άστρος;

Τρί, 22/10/2019 - 11:00
Image

Το θέμα της ανάπλασης της οδού Καλλίτση στο Παράλιο Άστρος έθεσε στο δημοτικό συμβούλιο ο κ. Μαντάς επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας, κατηγορώντας την δημοτική αρχή για στασιμότητα, αναφέροντας ότι ένα έργο που έχει ενταχθεί στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων με χρηματοδότηση 1.500.000,00 € του έργου την ανάπλαση της παραλιακής οδού Καλλίτση βρίσκεται σε κίνδυνο.

 Θα πρέπει να είναι προτεραιότητά σας αυτό το έργο, γιατί ο χρόνος είναι πολύ μικρός

Απαντώντας ο δήμαρχος Βόρειας Κυνουρίας Γιώργος Καμπύλης στο ερώτημα του κ. Μαντά ανέφερε ότι η σύμβαση που είχε φέρει η προηγούμενη δημοτική αρχή είχε ως τίτλο «προγραμματική σύμβαση με συγκεκριμένο αντικείμενο» γι' αυτό δεν το ψηφίσαμε.

Πρώτη φορά αναφέρεται ότι η σύμβαση που ήθελε να κάνει η προηγούμενη δημοτική αρχή με την αναπτυξιακή Πάρνωνα αφορούσε αυτό το έργο

Πήγαμε στο Υπουργείο Εσωτερικών και μεταξύ άλλων θέσαμε αυτό το θέμα και είμαστε στο στάδιο να δούμε ποιες ενέργειες μπορούν να γίνουν για να εξασφαλιστεί η χρηματοδότηση, είπε ο κ. Καμπύλης.

Σχόλια επισκεπτών

Αυτούς δεν του έχω ικανούς ούτε να εκτελέσουν τα έργα με τα χρήματα που τους άφησε ο μαντας. Και δεν είναι μόνο αυτό.. δεξιά και αριστερά οι αντιδήμαρχοι λένε ότι δεν τους άφησε τίποτα. Δεν πειράζει παιδιά.. πάρτε σκούπα φαράσι κινητό και Facebook.

Λογικα 12:39 και 12:46 πονάτε μαζί! Το κουτοχαρτο που τρώγαμε όλα αυτά τα χρόνια απ' τον κ.Μαντα,ο οποίος ρίχνει τις ευθύνες στους άλλους... πριν δεν τα σκεφτόταν

Σε τι κωλυσιέργησε η δημοτική αρχή; Όλα έχουν όνομα και ταυτότητα. Αν κινδυνεύουν να χαθούν τα όποια χρήματα ποιος φταίει; Ο Δήμος δεν έχει αρμόδιες υπηρεσίες να ασχοληθούν; Αυτό είναι το επίπεδο του δήμου μετά τόσα 20 χρόνια λειτουργίας του; ΕΙΔΟΜΕΝ!!!!!!!!!!!!!

14:55 πας να δικαιολογήσεις τα αδικαιολόγητα. Τις ίδιες υπηρεσίες είχε και ο Μαντας αλλά όλοι οι Φάκελοι που υπέβαλε, εγκρίθηκαν. Αφού δούλευε αντί να κάνει δημοσιες σχεσεις .. Αυτοι βλέπουμε, έχουν μια μικρή ... αδυναμία.. αλλά στο εφέ όμως, είναι πρώτοι.. αλήθεια , εκείνοι οι αντιδήμαρχοι που τους φέραμε από τα ευρωπαϊκά προγράμματα, τι κάνουν; Μόνο το μισθό;

Από το πολύ κλάμα έχουν εξαφανιστεί τα μαντήλια...μήπως σου περισσεύουν ρε αυλικε του μαντα γιατί θα χρειαστούμε πολλά ακόμα...είμαστε και πολλοί βλέπεις....η νίκη ήταν τεράστια....εξάλλου εσύ κλαις τόσο καιρο,δεν τα χρειάζεσαι αλλο

Κρατά εσυ τη νίκη και δώσε τα εκατομμύρια του έργου άλλου. Ακόμα δεν ξενέρωσες από το γλέντι της νίκης σου; Όλοι οι υπόλοιποι ξενέρωσανε, εσυ γλεντάς ακόμα; Πάρε φαράσι και άσε τις μαγκιές.

16:31 Είσαι λάθος πάνω σ΄ αυτό το θέμα. Οι υπηρεσίες πρέπει να οργανώνονται και να εξοπλίζονται για να ανταποκρίνονται στις εκάστοτε ανάγκες. Δεν μπορεί ολόκληρος δήμος να είναι έρμαιο κάθε αιρετού. Ούτε οι υπηρεσίες να είναι άβουλες και να υποαπασχολούνται. Εκεί φαίνεται η δυναμική των αιρετών, στην οργάνωση του δήμου , και όχι στο φύγαμε εμείς και είμαστε αναντικατάστατοι. Αυτά είναι λάθη και φανερώνουν μικροψυχία και μιζέρια.

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio