1η Συνεδρίαση Δημοτικής Επιτροπής Αθλητισμού

Κυρ, 20/10/2019 - 11:02
Image

Συνήλθε την Παρασκευή 18.10.2019 η επιτροπή αθλητισμού του δήμου μας υπό την προεδρία του πρόεδρου αυτής εντεταλμένου συμβούλου Δαλιάνη Γιάννη και με την παρουσία του αντιδημάρχου Γεωργίου Σαμαρτζή.

Παρών έδωσαν 9 μέλη και απόντες για επαγγελματικούς λόγους ήταν 2 μέλη. Ο σκοπός της συνεδρίασης ήταν η σύνθεση οργανογράμματος ,ο ορισμός αρμοδιοτήτων στα μέλη ,και η συγκρότηση τετραμελούς μέλους επιτροπής επίβλεψης και συντονισμού λειτουργίας γηπέδων.

 Αντιπρόεδρος της αθλητικής επιτροπής  ορίστηκε ο κ Θεόδωρος Μακρής εκπρόσωπος Αχιλλέα Μανο. Ακουστήκαν πολλές απόψεις εντοπιστήκαν πολλά προβλήματα και χαράχτηκε ο σχεδιασμός για την επίλυση αυτών. Επικράτησε  πολιτισμένο επίπεδο και υπήρξε ομοφωνία αποφάσεων.

Μοιράστηκαν ρολοι και ευθύνες στα μέλη και όλοι ικανοποιημένοι από το επίπεδο εργασιών υποσχεθήκαν ότι θα εργαστούν με όλες τις δυνάμεις για το καλό της κοινωνίας και της αθλούμενης νεολαίας.

ΔΕΛΤΙΟΥ ΤΥΠΟΥ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΔΗΜΟΥ Β. ΚΥΝΟΥΡΙΑΣ

Σχόλια επισκεπτών

Νέοι επενδυτές στον αθλητισμό μιας και έχει τις γνωριμίες ο κ.Δαλιανης και με τις γνώσεις και την εργατικότητα του κ.Μακρη θεωρώ είναι ο άσσος στο μανίκι του..πολύ καλή επιλογή

Πληροφορήθηκα προχθές απο συγγενικό μου πρόσωπο γυμναστή στην ιδιότητα ,οτι κάποια ημέρα συναντήθηκαν αρκετοί γυμναστές της περιοχής σε γνωστή καφετέρια της περιοχής Αστρους για συζήτηση και ενημέρωση όπως μου μετέφεραν.Στήν συζήτηση ηταν παρών και ο κ Δαλιάνης Ιωάννης.Αν αυτό έγινε και αν ισχύει οτι μπήκε στήν διαδικασία να ασχοληθεί με τούς γυμναστές και να τούς καλέσει σε κουβέντα μόνο άσχετος δεν είναι.

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio