1η Συνεδρίαση Δημοτικής Επιτροπής Αθλητισμού

Sun, 20/10/2019 - 11:02

Συνήλθε την Παρασκευή 18.10.2019 η επιτροπή αθλητισμού του δήμου μας υπό την προεδρία του πρόεδρου αυτής εντεταλμένου συμβούλου Δαλιάνη Γιάννη και με την παρουσία του αντιδημάρχου Γεωργίου Σαμαρτζή.

Παρών έδωσαν 9 μέλη και απόντες για επαγγελματικούς λόγους ήταν 2 μέλη. Ο σκοπός της συνεδρίασης ήταν η σύνθεση οργανογράμματος ,ο ορισμός αρμοδιοτήτων στα μέλη ,και η συγκρότηση τετραμελούς μέλους επιτροπής επίβλεψης και συντονισμού λειτουργίας γηπέδων.

 Αντιπρόεδρος της αθλητικής επιτροπής  ορίστηκε ο κ Θεόδωρος Μακρής εκπρόσωπος Αχιλλέα Μανο. Ακουστήκαν πολλές απόψεις εντοπιστήκαν πολλά προβλήματα και χαράχτηκε ο σχεδιασμός για την επίλυση αυτών. Επικράτησε  πολιτισμένο επίπεδο και υπήρξε ομοφωνία αποφάσεων.

Μοιράστηκαν ρολοι και ευθύνες στα μέλη και όλοι ικανοποιημένοι από το επίπεδο εργασιών υποσχεθήκαν ότι θα εργαστούν με όλες τις δυνάμεις για το καλό της κοινωνίας και της αθλούμενης νεολαίας.

ΔΕΛΤΙΟΥ ΤΥΠΟΥ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΔΗΜΟΥ Β. ΚΥΝΟΥΡΙΑΣ

Comments

Submitted by ενεργή πολιτης on Sun, 20/10/2019 - 17:15 Permalink

Νέοι επενδυτές στον αθλητισμό μιας και έχει τις γνωριμίες ο κ.Δαλιανης και με τις γνώσεις και την εργατικότητα του κ.Μακρη θεωρώ είναι ο άσσος στο μανίκι του..πολύ καλή επιλογή

Submitted by ΔΗΜΟΤΗΣ on Mon, 21/10/2019 - 07:48 Permalink

Φτου φτου και αρώματα οι άνθρωποι δεν έχουν σχέση με το αντικείμενο από λόγια θα χορτάσει η περιοχή .μακάρι να διαψευστω

Submitted by Δάσκαλος on Mon, 21/10/2019 - 12:50 Permalink

Πληροφορήθηκα προχθές απο συγγενικό μου πρόσωπο γυμναστή στην ιδιότητα ,οτι κάποια ημέρα συναντήθηκαν αρκετοί γυμναστές της περιοχής σε γνωστή καφετέρια της περιοχής Αστρους για συζήτηση και ενημέρωση όπως μου μετέφεραν.Στήν συζήτηση ηταν παρών και ο κ Δαλιάνης Ιωάννης.Αν αυτό έγινε και αν ισχύει οτι μπήκε στήν διαδικασία να ασχοληθεί με τούς γυμναστές και να τούς καλέσει σε κουβέντα μόνο άσχετος δεν είναι.

Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
katafigio