Πήρε το ντέρμπι της Βόρειας Κυνουρίας ο Ερμής

Σάβ, 19/10/2019 - 18:18
Image

Ο Ερμής κέρδισε στο μεγάλο ντέρμπι της τρίτης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α' Αρκαδίας στην Μελιγού τον Πανθυρεατικό. Ισοπαλίες με το ίδιο σκορ στα άλλα δύο παιχνίδια του Σαββάτου (19/10).

Α' Αρκαδίας (3η αγωνιστική)

Σάββατο (19/10, 16:00)

Ερμής Μελιγούς-Πανθυρεατικός 2-0

Κορακοβούνι-Δημητσάνα 1-1

Τεγέα-Μαντινειακός 1-1

Κυριακή (20/10, 16:00)

Ορχομενός Λεβιδίου-Ολυμπιακός Λεωνιδίου

ΠΑΟΚ Τρίπολης-Απόλλων Τυρού

Λεωνίδιο-Δόξα Μεγαλόπολης

Σχόλια επισκεπτών

Αυτό το παιδί ο Παναγιώτης ο ραλλιος τι πάθος έχει όταν παίζει αγώνα έχω εντυπωσιαστεί μαζί του καλά από μπάλα απλά ΠΑΙΚΤΑΡΑΣ ..Ήθελα να ξερά στον αστέρα τι τους δεινουν και αφησανε τέτοιο παικτρα να φύγει !!

Συμφωνώ με τα παραπάνω κύριε 19:45 αλλά καλό είναι να μάθει να κλείνει το στόμα του και όλας ,που σε κάθε φάση μίλαγε ,η γλώσσα του είναι περισσότερη απ' το μπόι του , αυτό όμως έρχεται σε αντίκρουση με τα παραπάνω και είναι μόνο 16 χρόνων!!Να το ελέγξει αν θέλει να κάνει κάτι παραπάνω..

Φαππ φαππ εδώ είμαι, συγχαρητήρια για το επίπεδό β τοπικού! 1 μελιγιωτης και 15 μισθοφωροι!! Το διέλυσατε το άθλημα νούμερα ε νούμερα. Έχεις να φας φααπππ που θα ζαλιζεσαι όλη τη χρονιά!!

21:58 από την στιγμή που οι παίχτες σας όλοι την ώρα τον έβριζαν και ασχολιοντουσαν μαζί του και του εκαναν και φάουλ που υποτίθεται ότι δεν έκαναν οι παίκτες σας λογικό είναι να μιλάει .

Αχ παλικάρια μου εσείς, εάν δεν βλέπετε την κατηφόρα συνολικά είστε άξιοι.. σε 3 χρόνια μόνο το αστρος θα έχει ομάδα και άλλη 1 πέρα στον αγιο Ανδρέα. Το γήπεδο σας για ελιές θα κάνει. Πληρώστε Πληρώστε ακόμα!! Από τους 200 που ήμασταν στο γήπεδο οι 100 από το αστρος και οι άλλοι από τ γύρω χωριά, να μην μιλήσω για το χωριό σας γιατί ζήτημα να ήσασταν 50 άτομα. Όσο για τους παίκτες? 4 ο Ερμής 14 το αστρος. Οι άλλοι μισθωτοι υπάλληλοι... όσο για το επίπεδό των ομάδων? Άστο β τοπικού πριν 10 χρονια γιατί τώρα έσβησε... κατά τα άλλα ΔΙΑΦΉΜΙΣΗ λέει ο άλλος, χαχαχα.

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio