Εργασίες καθαρισμού στο Παράλιο Άστρος (pics,vid)

Τετ, 16/10/2019 - 19:34
Image
Image
Image

Συνεχίζονται οι καθαρισμοί στις πλατείες της περιοχής μας.

Σειρά σήμερα είχε το Παράλιο Άστρος με τα συνεργεία του Δήμου να καθαρίζουν από νωρίς.

 

Video

Σχόλια επισκεπτών

Πίνεις καφε στο σαλόνι σου κ σου έπεσε στο χαλί?? Φώναξε τον δήμο..... Κάθισες για μεσημεριανό κ σου επεσαν ψίχουλα στο πλακακι?? Φώναξε τον δήμο..... Σου κοτσουλισαν τα πουλια το αμάξι???? Φώναξε το δημο.... Δημος Βόρειας Κυνουρίας. Απο αυτα ξέρουμε για τα υπόλοιπα σε 4 χρονια ο Μαντας....

θελεις οραμα ?? ο τεως . θελεις σχεδια?? ο τεως . θελεις μεγαλα λογια ??? ο τεως . θελεις φουμαρα ??? ο τεως . θελεις ιντριγκα ??? ο τεως . Ας ζησουμε 4 χρονια καθαρα , αξιοπρεπή υγιεινά και μετα ας ερθει ο τεως να μας πει το παραμυθι του παλι .Αλλα ........τωρα ξυπνησαμε

Καλά είναι όλα αυτά αλλά χρειάζεται προσοχή και σε άλλα θέματα ,κατά τη γνώμη μου πιο σοβαρά.
Ακούγετε ότι υπάρχει κίνδυνος να χαθούν έργα λόγω έλλειψης μηχανικών στο Δήμο.
Προσοχή ,αυτό θα είναι όλεθρος για τη Δημοτική Αρχή.

Δεν καταλαβαίνω γιατί σε μια ανάρτηση για την καθαριότητα αρχίζουν τα ειρωνικά σχόλια,οι συγκρίσεις με τον τέως,οι αναφορά σε άλλα έργα κτλ..Όλα δηλαδή για την πολιτική σκοπιμότητα;; Παρουσίαζουν μια κίνηση για καθαρότερο περιβάλλον...Μας αφορά όλους..Πέρα απο νυν και τέως πέρα από οτιδήποτε άλλο..Αν δεν θέλουμε να πούμε μπράβο στις κεφαλές και στους δημάρχους ας πούμε σε αυτούς που δουλεύουν για αυτό,τους απλούς εργάτες..Εάν δεν καθάριζαν θα κατηγορήσουμε για βρωμιά..Επιτέλους ας κρίνουμε τα έργα να λέμε τα υπέρ και τα κατά πέρα από εκλογικές μικρότητες...Ο τόπος είναι όλων μας και όλους μας αφορά!

Έρχομαι τακτικά για τουρισμό στο Δήμο της Βόρειας Κυνουρίας παρατήρησα ότι η καθαριότητα που κάνει η Δημοτική αρχή είναι πολύ καλή. Μπράβο σας.Πήγαμε στο μουσείο του Αστρους και το βρήκαμε κλειστό. Γιατί!!! Πήγαμε στην Εβα Στην Λουκού. Είναι κλειστή. Γιατί !!!! Μήπως πρέπει σοβαρά κύριοι της Δημοτικής αρχής να λύσετε τα θέματα αυτά !!!!! Οι τουρίστες θέλουν να τα επισκεφτούν .

Τι δεν καταλάβατε οι αποπάνω; Νονέ, δεν μηδενίζει κανείς το πλύσιμο των χώρων. Εχει καταντήσει όμως γελία η προσπάθεια του δήμαρχου και του αντιδήμαρχου να προβάλλουν το πλύσιμο ενος δρόμου ως σημαντικό έργο. Βαρεθηκε ο κόσμος να βλέπει φωτογραφίες με σκούπες. Η θελεις να μας πείσεις οτι αυτες οι φωτογραφιες ειναι ρεπορταζ του astrosnews; Πρέπει να σοβαρευτείτε λίγο εκει στο δήμο αν δε θέλετε να ειναι οι ακροατες μηδενιστες.

Καλό το πλύσιμο και η καθαριότητα αλλά υπάρχουν πολύ πιο σοβαρά προβλήματα που πρέπει να δώσετε λύση κύριοι της δημοτικής αρχής πχ.τι θα γίνει με το parking? έρχεται τριήμερο και το Παράλιο θα γεμίσει από κόσμο.εχετε βρει λύση για αυτό το μεγάλο πρόβλημα?το parking έχει κλείσει εδώ και καιρό και δεν βλέπουμε καμιά κίνηση.θα το ανοίξετε?θα νοικιάσετε άλλα οικόπεδα?πρέπει να ενεργήσετε άμεσα.μου προκαλεί μεγάλη εντύπωση που γι'αυτό το μεγάλο πρόβλημα του Παραλίου το περνάνε στο ντουκου τα social media ενώ πριν τρεις μήνες ήταν το πιο καυτό θέμα όσων αφορά το Παράλιο Άστρος.

Είναι και σημαντικό και σπουδαίο έργο το πλύσιμο του δρόμου το οποίο δεν βλέπαμε ένα καλοκαίρι...Δεν γνωρίζουμε καν το δήμαρχο ούτε τον νυν ούτε τον τέως,έχουμε σπίτι στο παράλιο και η κατάσταση το καλοκαίρι με τη βρώμα ήταν απαράδεκτη..Τώρα βλέπουμε διάφορα..

Ρε Μ.Κ μας δουλεύεις??τι διαφορά βλέπεις εσύ που δεν την βλέπουμε εμείς??αυτό με τον νυν και με τον τέως δήμαρχο που δεν τους ξέρεις ούτε εσύ ο ίδιος που το γράφεις δεν το πιστεύεις.οσο για την βρώμα υπάρχει μια σημαντική διαφορά.το καλοκαίρι έχει 15000 κόσμο ενώ τώρα με το ζόρι 700 άτομα.

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΥΦΛΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΒΛΕΠΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΔΗΜΟ .ΜΕ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΜΕ ΣΧΕΔΟΝ ΜΗΔΕΝΙΚΟ ΑΠΟΘΕΜΑΤΙΚΟ ,ΑΛΛΑ ΜΕ ΑΓΑΠΗ ,ΜΕ ΜΕΡΑΚΙ ,ΜΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΉ ΕΡΓΑΣΙΑ ΟΛΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ . ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ .Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΒΑΒΙΖΕΙ ΜΕ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ ΠΟΥ ΘΕΤΕΙ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΦΕΡΝΕΙ . ΑΠΛΑ ΘΕΛΕΙ ΛΙΓΟ ΥΠΟΜΟΝΗ ΑΚΟΜΑ .

Μάθαμε ξεβράκωτοι και ντρεπόμαστε βρακωμένοι..... Πέστε ένα μπράβε ρε όταν βλέπετε να γίνεται κάτι καλό, κάποια προσπάθεια, όποιος κι αν είναι αυτός που την κάνει διαχρονικά .... Βγείτε απ΄ τη μιζέρια σας ρε κακομοίρηδες !!!

Μέσα από την καρδιά μας θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον γεωπόνο Δημήτρη Κοδέλας του Ηλία για την προσωπική εργασία και την προσφορά λουλουδιών και του γκαζόν στην κεντρική πλατεία του Αστρους. Μπράβο Δημήτρη ας γίνει η εργασία σου και η προσφορά σου παράδειγμα σε όλους τους Δημότες.
Κίνημα εθελοντών καθαριότητας και πρασίνου του Δήμου μας

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio