Εικόνες ντροπής στο Παράλιο Άστρος - Εισήγηση για κυρώσεις στους καταστηματάρχες

Σάβ, 12/10/2019 - 17:00
Image

Ο κύριος ΠέτροςΧάρβαλος με ανάρτηση του στα social media Αναδεικνύει τη έλλειψη παιδείας που έχουν μερικοί υπάλληλοι υγειονομικών καταστημάτων και καλεί το κοινοτικό συμβούλιο να πάρει απόφαση ώστε να υπάρχουν κυρώσεις στα καταστήματα που μολύνουν το περιβάλλον.

Όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες λυμένες σακούλες απορριμμάτων είναι πεταμένες δίπλα από κάδους με όλα τα απορρίμματα να έχουν χυθεί το δρόμο .

Η ανάρτηση του κύριου Πέτρου Χάρβαλου

ΑΝΑΡΡΩΤΙΕΜΑΙ ΑΝ ΑΥΤΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΕ ΤΙΣ ΛΥΤΕΣ ΣΑΚΚΟΥΛΕΣ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΔΕΙΟΥΣ ΚΑΔΟΥΣ ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ ΣΕ ΑΔΥΝΑΜΙΑ(ΝΑ ΤΗ ΣΗΚΩΣΕΙ Ο ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΣ), ΜΑΓΚΙΑ ΟΤΙ ΤΟ ΞΗΜΕΡΩΜΑ ΔΕΝ ΤΟΝ ΒΛΕΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ, ΑΠΕΧΘΕΙΑ ΚΑΙ ΑΣΕΒΕΙΑ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΠΟΥ ΤΟΥ ΔΙΝΕΙ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ, ΕΛΛΕΙΨΗ ΠΑΙΔΕΙΑΣ (ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ) Ή ΑΠΥΘΜΕΝΗ "ΑΓΝΟΙΑ" ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΟΥΣ ΛΟΓΙΚΗΣ?? ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠ'ΑΥΤΑ Ή ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ.. ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΟΙ ΕΡΓΟΔΟΤΕΣ ΚΥΡΙΩΣ , ΟΤΙ ΦΕΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΕΜΕΙΣ. ΟΛΕΣ ΟΙ ΣΑΚΚΟΥΛΕΣ ΕΧΟΥΝ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ (ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΤΑΜΕΙΑΚΗΣ, ΣΗΝΕΙΩΜΕΝΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΣΤΙΣ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΕΣ ΚΛΠ) ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΙΝΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΘΑ ΕΙΣΗΓΗΘΕΙ ΤΡΟΠΟ ΤΙΜΩΡΙΑΣ ΤΩΝ ΠΑΡΑΒΑΤΩΝ ΜΙΑΣ ΚΑΙ Η ΑΜΕΛΕΙΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ Η ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΑΠΟΥΣΙΑΖΕΙ. ΑΝΤΙ ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΕ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΣΤΗΝ ΠΗΓΗ (ΟΠΩΣ ΘΑ ΕΚΑΝΕ ΚΑΘΕ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΠΟΥ ΣΕΒΕΤΑΙ ΤΟΝ ΤΟΠΟ) ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΑΥΤΟΝΝΟΗΤΑ ΣΑ ΝΑ ΜΑΛΩΝΟΥΜΕ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ. ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΕΡΙΝΕΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

.

Σχόλια επισκεπτών

Σε όλα μέσα έπεσες και λίγα είπες.Αυτοί που έχουν το μεγαλύτερο όφελος για την εικόνα του παραλίου,αδιαφορούν επιδεικτικά.Μόνο μια βόλτα από τους κάδους απέναντι από το πάρκινγκ το καλοκαίρι θα καταλαβαίνατε για τα χάλια τους.Και αυτοί στο τέλος παραπονούνται οτι φταίει Δήμος.

ως εδώ αρκετα η κακή κριτικη για τους επαγγελματιες. Πλήρων ουμε κανονικά τους φόρους μας καθαρίζουμε καθημερινά ακόμα και τους δημοτικούς δρόμους έξω από τα μαγαζιά μας που ναι αρμοδιοτητα άλλων και πολλά άλλα και δεν παραπονεθηκαμε ποτέ....και στο Άστρος υπήρχαν τέτοια περιστατικά αλλά μετά από κουβέντα μεταξύ των καταστηματαρχών πλέον ακόμα κι ανακύκλωση κάνουμε....δεν θεωρώ σωστό σχόλια τρίτου τύπου από ανθρώπους που δεν ξέρουν τα πράγματα εκ των έσω τιμούν το κοινωνικό σύνολο αλλά κι εμάς..... ευχαριστώ τα σέβη μου....

Υπάρχουν περιστατικά που δίνουν δικαιώματα. Αν σας ενοχλεί η κριτική να δείξετε στον κόσμο τι πραγματικά κάνετε ή δεν κάνετε.

Πλάκα μας κάνεις 17:21.Ολο το καλοκαίρι βρωμούσε ο δρόμος μέχρι τους κάδους αποκλειστικά από τα απορρίμματα των καταστημάτων και ένας δεν σκέφτηκε ότι κάτι έπρεπε να γίνει.Τώρα θα βγεις και από πάνω αντί σαν σωματείο να ζητήσετε συγγνώμη για την απαράδεκτη κατάσταση και να προτείνετε λύσεις.

δεν μπορω να μιλησω για το Σωματειο γιατι δεν μπορω να παρω αποφασεις για αυτο απο την στιγμη που εγω αλλα κι περισσοτεροι επαγγελματιες δεν ανηκουμε στο συμβουλιο αυτου υπαρχει κι εχει ενεργο ΔΣ το οποιο μπορει να δωσει λυσεις αλλα για το θεμα οτι βρωμουσε ο τοπος μιλατε για μερικα περιστατικα στο Παραλιο Αστρος εγω μιλω για το Αστρος τον κεντρικο πυρηνα γιατι οι τουριστες παραθεριστες κι επισκεπτες ερχονται κι εδω να κανουν τις δουλειες τους να πιουν τον καφε τους να φανε κλπ////δειξτε μου σε ποιο σημειο ειδατε σκουπιδια εξω απο καδους και για ποια βρωμια μιλατε?μην λεμε ανυποστατα πραγματα γιατι τις ακαθαρσιες των αδεσποτων τις γοπες ως και τα φαγητα που εριχναν ιδιωτες απο γυρω οικιες η δεντρα η οτι αλλο εμεις τα μαζευαμε μιας και δημοτικη καθαριοτητα αυτη η αγνωστη σε ολη την εμβελεια των καταστηματων.....ευχαριστω

ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΩ ΤΗ ΘΕΣΗ ΜΟΥ,ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΣΗΜΕΙΑ ΚΙ ΟΧΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ. 2-3 ΣΗΜΕΙΑ ΣΤΟ Π. ΑΣΤΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΑ..ΑΡΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΕΠΑΡΚΩΣ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ , ΑΛΛΑ ΚΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΛΙΓΗ ΛΟΓΙΚΗ ΚΙ ΟΧΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΠΑΙΔΕΙΑ Ή ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΘΕΜΑ. ΟΙ 4 ΚΑΔΟΙ ΣΤΗ ΦΩΤΟ ΜΕ ΤΙΣ ΜΑΥΡΕΣ ΣΑΚΚΟΥΛΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΠΑΚΙΑ Ή ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΙΜΩΣ ΑΝΟΙΧΤΑ. ΠΙΣΤΕΨΤΕ ΜΕ ΟΙ 3 ΜΑΥΡΕΣ ΣΑΚΚΟΥΛΕΣ ΗΤΑΝ ΠΑΝΑΛΑΦΡΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΤΙΜΗΣΕ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ Ή ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ.. ΣΙΓΟΥΡΑ ΤΗ ΛΥΣΗ ΘΑ ΤΗ ΒΡΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΣΑΙΖΟΝ. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΥΣΕΙΣ. ΚΑΙΡΟΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΑΣ ΝΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΟΥΜΕ.

Το κακό είναι ότι στην κοινωνία μας δεν έχουμε μάθει να συζητάμε και να δουλεύουμε συλλογικά. Αυτά είναι ψηλά γράμματα για πολλούς , αλλά τα αποτελέσματα είναι θετικά όταν γίνουν. Συλλογική δουλειά και προτάσεις χρειάζεται ο τόπος, εξυπνάδες χορτάσαμε!

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio