Γιάννης Δαλιάνης: Σε λίγο χρονικό διάστημα άλλαξε εικόνα των αθλητικών εγκαταστάσεων του Δήμου μας (pics)

Πέμ, 10/10/2019 - 10:39
Image

Η νέα δημοτική αρχή, οι αρμόδιοι φορείς σε αγαστή συνεργασία με τα τοπικά συμβούλια μέσα σε πολύ λίγο χρονικό διάστημα αλλάζουν προς το καλύτερο την εικόνα των αθλητικών εγκαταστάσεων του Δήμου μας.

Εξωτερικός Καθαρισμός Δημοτικών γηπέδων ποδοσφαίρου Άστρους,Αγιου Ανδρέα & Κορακοβουνίου, Εξωτερικός καθαρισμός κλειστού Γυμναστηρίου Αστρους,εσωτερικός καθαρισμός αποδυτηρίων φιλοξενουμένων & διαιτητών (επί τριημέρου) στο δημοτικό γήπεδο Άστρους καθώςω& μερική αποκατάσταση ηλεκτρολογικών και αποχετευτικών εγκαταστάσεων. Επίσης μεγάλη μάχη με το χρόνο δόθηκε και στο κλειστό γυμναστήριο Άστρους με τα μεγάλα θέματα (θερμοσίφωνες,αποχετεύσεις,καθαριότητας) ώστε να είναι όλα έτοιμα το Σάββατο στην έναρξη πρωταθλήματος μπάσκετ. Προσπαθούμε για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα και θέματα υπάρχουν πολλά. Διαχρονικά συσσωρευμένα προβλήματα σε όλες τις αθλητικές εγκαταστάσεις του δήμου μας υπήρχαν και θα υπάρχουν.

Οι αθλητές, οι παράγοντες και οι τοπικές κοινωνίες τα έβλεπαν φώναζαν αλλά τα προβλήματα παρέμεναν .Οφείλουμε σιγά σιγά με υπομονή χωρίς μαγικά ραβδιά όλοι να παλέψουμε για πιο ποιοτικά & ελκυστικά γήπεδα σε πρώτη φάση για τούς πρωταγωνιστές αθλητές.

Γιατί οι αθλητές όταν μπαίνουν σε κόσμιους αγωνιστικούς χώρους τότε η αγωνιστική ψυχολογία τους είναι διαφορετική. Αρκεί όλοι πλέον να σεβόμαστε και να προστατεύουμε αυτούς τους χώρους.

Ο Δήμαρχος κ Καμπύλης Γιώργος τηρεί στο ακέραιο τις δεσμεύσεις του για έναν καλύτερο και πιο ποιοτικό αθλητισμό καθώς καθημερινά & ταυτόχρονα αγωνίζεται για έναν καλύτερο και πιο σύγχρονο Δήμο γενικότερα.

 

Σχόλια επισκεπτών

Ποιος πληρώνει τους ανθρώπους που έκαναν όλες αυτές οι εργασίες
εδώ όλοι είναι απληρ τοι στο Δήμο....πολλοί άνθρωποι...κι υπάρχει κι ανοικτό θέμα της δημιουργίας του γηπέδου 5χ5 ....στα Κάτω Δολιανά...
Θεωρώ θα δώσεις βάση...
Καλή αρχή!

Συγχαρητήρια κ Δαλιάνη ..Μόνο ένα παράπονο που δεν είναι τόσο αναγκαίο της συγκεκριμένη στιγμή ...Να βαψετε εξωτερικά τα αποδυτήρια τον φιλοξενούμενων στο γήπεδο του Άστρους διότι έχουν ένα μαυρο σπρέι έξω με γραμμές που χαλάει την αισθητική του γηπέδου
Και πάλη μπράβο σας !!

Μπραβο Γιαννη Ολα αυτα τα καταφερνεις ενω εισαι μονιμος κατοικος Αθηνων . Σκεψου να ησουν και μονιμα στο Αστρος. Αλλα ειπαμε εισαι καλος μανατζερ , δινεις εντολες στους προεδρους , βαζεις γκαζια στους αντιδημαρχους που καθονται , κτυπας το χερι στο τραπεζι του δημαρχου που ειναι μονιμα στο γραφειο του. Προσεξε μονο μην ξυπνησουν καμια μερα και δεν θα ξερεις που να κρυφτεις

Ειλικρινά δεν κατανοώ το γιατί και που αποβλέπει όλος αυτός ο ντόρος, δημοσιότητα, κομπασμός και (αυτο)προβολή για έναν απλό καθαρισμό κάποιων αποδυτηρίων και το κόψιμο λίγων χόρτων και κάποιων κλαδιών, πράγματα δηλαδή απλά, καθημερινά και αυτονόητα. Εκτός εάν οι στόχοι σας και το όραμά σας για τον αθλητισμό σε αυτόν τον τόπο περιορίζονται σε αυτές τις κινήσεις, οπότε έχετε επιτελέσει και το έργο σας.

Το θέμα είναι να σεβαστούν τους χώρους των αποδυτηρίων ολοι όσοι τους χρησιμοποιούν γηπεδούχοι και φιλοξενούμενοι. Γι αυτό προτείνω να συνταχθεί ένας κανονισμός χρήσεως,να κοινοποιηθεί σε όλους τους εμπλεκομένους,σωματεία κλπ, και να ορισθεί κάποιος απ΄ το δήμο να παραδίδει πριν από την χρήση σε κάποιον υπεύθυνο των ομάδων κατόπιν ελέγχου το κλειδί, και μετά την ολοκλήρωση της χρήσης, μαζί να ελέγχουν την όλη κατάσταση κατά την παράδοση των κλειδιών των αποδυτηρίων κι αν διαπιστωθούν φθορές ή καταστροφές να γίνεται ο αντίστοιχος καταλογισμός...Διαφορετικά τα ίδια και τα ίδια. Από άλλους λόγω χαράς και πανηγυρισμών κι από άλλους λόγω θλίψης και νεύρων. Αυτά !!!

Γιάννη όλα καλά αλλά ποίο είναι το πρόγραμμά σας για τον αθλητισμό και τι στόχους έχετε για το 2020.Ξέρεις οι Αστρινοί σε επέλεξαν πρώτο αλλά οι ευθύνες που ανέλαβες πολλές . Θα σε κρίνουμε από τα έργα σου για όλο το Δήμο.

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio