Συμβάσεις έργων στην Αρκαδία υπέγραψε ο περιφερειάρχης

Mon, 07/10/2019 - 18:52

Στην υπογραφή συμβάσεων έργων στην Π.Ε. Αρκαδίας προέβη σήμερα Παρασκευή ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας.

Προηγουμένως, ο περιφερειάρχης είχε συνεργασία με τον αντιπεριφερειάρχη Αρκαδίας Χρήστο Λαμπρόπουλο.

Comments

Submitted by ΠΟΝΤΙΚΙ on Tue, 08/10/2019 - 06:54 Permalink

Κύριε Νίκα το κεντρικό ρέμα στον Αγιο ΑΝΔΡΕΑ του Δήμου Βόρειας Κυνουριας είναι ΕΠΕΙΓΟΝ να καθαρισθεί διότι θα πλημμυρίσει ο ΑΓΙΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ. Σας θυμίζω πριν χρόνια την καταστροφή που έγινε στον ΑΓΙΟ ΑΝΔΡΕΑ. Το έργο δεν πέρνει ΑΝΑΒΟΛΗ !!!!!! Ο Κύριος ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΙΑΡΧΗΣ ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ το γνωρίζει καλά ΤΟ ΡΕΜΑ για αυτό πρέπει να δράση ΕΠΕΙΓΌΝΤΩΣ..

Submitted by ΠΟΝΤΙΚΙ on Tue, 08/10/2019 - 09:13 Permalink

κ.ΑΝΤΙΠΕΦΕΡΙΑΧΗ ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΕ για το κετρικο΄ ρέμα του ΑΓΙΟΥ ΑΝΔΡΕΑ του ΔΗΜΟΥ ΒΟΡΕΙΑΣ ΚΥΝΟΥΡΙΑΣ πρέπει να κάνετε καθαρισμό ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ. Υπάρχει βαρύ περιστατικό πλημμύρας το οποίο γνωρίζεται .Σας το επισημαίνω και για του λόγου το αληθές ρωτήστε τον πατέρα σας που ήταν περιφεριάρχης.

Submitted by Anonymous on Tue, 08/10/2019 - 16:11 Permalink

Στον δήμο να απευθυνθείς .τι δουλειά έχει η περιφέρεια?Ειναι στην αρμοδιότητα του δήμου ο καθαρισμός στου ρέματος.εκτος αν με την αλλαγή πλέον της δημοτικής αρχής μεταφέρονται οι αρμοδιότητες και οι ευθύνες σε πολλά θέματα στην περιφέρεια γιατί έτσι μας συμφέρει να λέμε.Ε ΠΟΝΤΙΚΙ ????

Submitted by ΠΟΝΤΙΚΙ on Tue, 08/10/2019 - 17:14 Permalink

Θέλεις πολύ εκπαίδευση να μάθεις που ανήκει ο καθαρισμός των ρεμάτων!!!! Το μόνο που σε απασχολεί είναι να βλέπεις το ΔΗΜΟ ΜΑΣ κρανίου τόπο όπως τον αφήσατε.Το μοναδικό συμφέρον μας είναι να γίνει ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΟΣ ο ΔΗΜΟΣ ΜΑΣ.

Submitted by ΠΟΝΤΙΚΙ on Tue, 08/10/2019 - 17:18 Permalink

ΜΑΘΕ ΟΤΙ ΑΡΧΙΣΑΝ ΟΙ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΤΙΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΜΑΣ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Ο ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΡΕΜΑΤΩΝ.ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΔΗΜΟ ΜΑΣ ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΟ.

Submitted by Περίεργος on Tue, 08/10/2019 - 19:04 Permalink

Πεστα ρε ΠΟΝΤΙΚΙ έξω απτά δόντια.κανε μαθήματα στους ανεκπαιδευτους που δεν ξέρουν τις αρμοδιότητες του δήμου και σχολιάζουν κιόλας.Φωναξε το δυνατά: με περιφερειάρχη Νίκα και πρόεδρο Σκαντζο τα ρέματα θα καθαριστούν και δεν θα αφεθούν στο έλεος του Θεού όπως επί εποχής Τατουλη.Μπραβο στον Σκαντζο που θα κατεβάσει τα συνεργεία της περιφέρειας για τον καθαρισμό των ρεμάτων .

Submitted by Anonymous on Tue, 08/10/2019 - 20:34 Permalink

ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ ΛΕΒΕΝΤΣ. ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΔΗΜΑΡΧΟ ΣΚΑΤΖΟ - ΜΑΝΤΑ ΕΜΕΙΝΑΝ ΑΚΑΘΑΡΙΣΤΑ . ΤΩΡΑ ΜΕ ΝΙΚΑ - ΣΚΑΝΤΖΟ ΟΛΑ ΘΑ ΚΑΘΑΡΙΣΤΟΥΝ . ΑΡΑ Ο ΑΔΥΝΑΜΟΣ ΚΡΙΚΟΣ ΗΤΑΝ Ι ΜΑΝΤΑΣ. χαχαχαχα

Submitted by ΠΟΝΤΙΚΙ on Wed, 09/10/2019 - 07:44 Permalink

ΝΙΚΑΣ-ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ είναι οι αρμόδιοι για να δώσουν την εντολή για τον καθαρισμό των ρεμάτων στο Δήμο μας. Ο ΣΚΑΝΤΖΟΣ είναι άριστος να παίζει τον κομπάρσο της περιφέρειας. Έχουν γνώση οι φύλακες της περιφέρειας για το άτομο!!!!

Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
katafigio