Συμβάσεις έργων στην Αρκαδία υπέγραψε ο περιφερειάρχης

Δευ, 07/10/2019 - 18:52
Image

Στην υπογραφή συμβάσεων έργων στην Π.Ε. Αρκαδίας προέβη σήμερα Παρασκευή ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας.

Προηγουμένως, ο περιφερειάρχης είχε συνεργασία με τον αντιπεριφερειάρχη Αρκαδίας Χρήστο Λαμπρόπουλο.

Σχόλια επισκεπτών

Κύριε Νίκα το κεντρικό ρέμα στον Αγιο ΑΝΔΡΕΑ του Δήμου Βόρειας Κυνουριας είναι ΕΠΕΙΓΟΝ να καθαρισθεί διότι θα πλημμυρίσει ο ΑΓΙΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ. Σας θυμίζω πριν χρόνια την καταστροφή που έγινε στον ΑΓΙΟ ΑΝΔΡΕΑ. Το έργο δεν πέρνει ΑΝΑΒΟΛΗ !!!!!! Ο Κύριος ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΙΑΡΧΗΣ ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ το γνωρίζει καλά ΤΟ ΡΕΜΑ για αυτό πρέπει να δράση ΕΠΕΙΓΌΝΤΩΣ..

κ.ΑΝΤΙΠΕΦΕΡΙΑΧΗ ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΕ για το κετρικο΄ ρέμα του ΑΓΙΟΥ ΑΝΔΡΕΑ του ΔΗΜΟΥ ΒΟΡΕΙΑΣ ΚΥΝΟΥΡΙΑΣ πρέπει να κάνετε καθαρισμό ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ. Υπάρχει βαρύ περιστατικό πλημμύρας το οποίο γνωρίζεται .Σας το επισημαίνω και για του λόγου το αληθές ρωτήστε τον πατέρα σας που ήταν περιφεριάρχης.

Στον δήμο να απευθυνθείς .τι δουλειά έχει η περιφέρεια?Ειναι στην αρμοδιότητα του δήμου ο καθαρισμός στου ρέματος.εκτος αν με την αλλαγή πλέον της δημοτικής αρχής μεταφέρονται οι αρμοδιότητες και οι ευθύνες σε πολλά θέματα στην περιφέρεια γιατί έτσι μας συμφέρει να λέμε.Ε ΠΟΝΤΙΚΙ ????

Θέλεις πολύ εκπαίδευση να μάθεις που ανήκει ο καθαρισμός των ρεμάτων!!!! Το μόνο που σε απασχολεί είναι να βλέπεις το ΔΗΜΟ ΜΑΣ κρανίου τόπο όπως τον αφήσατε.Το μοναδικό συμφέρον μας είναι να γίνει ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΟΣ ο ΔΗΜΟΣ ΜΑΣ.

ΜΑΘΕ ΟΤΙ ΑΡΧΙΣΑΝ ΟΙ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΤΙΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΜΑΣ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Ο ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΡΕΜΑΤΩΝ.ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΔΗΜΟ ΜΑΣ ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΟ.

Πεστα ρε ΠΟΝΤΙΚΙ έξω απτά δόντια.κανε μαθήματα στους ανεκπαιδευτους που δεν ξέρουν τις αρμοδιότητες του δήμου και σχολιάζουν κιόλας.Φωναξε το δυνατά: με περιφερειάρχη Νίκα και πρόεδρο Σκαντζο τα ρέματα θα καθαριστούν και δεν θα αφεθούν στο έλεος του Θεού όπως επί εποχής Τατουλη.Μπραβο στον Σκαντζο που θα κατεβάσει τα συνεργεία της περιφέρειας για τον καθαρισμό των ρεμάτων .

ΝΙΚΑΣ-ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ είναι οι αρμόδιοι για να δώσουν την εντολή για τον καθαρισμό των ρεμάτων στο Δήμο μας. Ο ΣΚΑΝΤΖΟΣ είναι άριστος να παίζει τον κομπάρσο της περιφέρειας. Έχουν γνώση οι φύλακες της περιφέρειας για το άτομο!!!!

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio