BarOlo cafe-bar : Το διαχρονικό hotspot του καλοκαιριού! (pics)

Δευ, 05/08/2019 - 17:50
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image

Το BarOlo cafe-bar αποτελεί το σημείο διασκέδασης εδώ και εννέα χρόνια τόσο για τους παραθεριστές όσο και για τους ντόπιους κατοίκους της περιοχής. Είναι το μαγαζί που κάνει ιδιαίτερα και συναρπαστικά τόσο τα καλοκαίρια όσο και τους χειμώνες. Αποτελεί το στέκι όλων των ηλικιών απ' τους πιο μικρούς έως τους πιο μεγάλους. Είναι το στολίδι της νέας μαρίνας του λιμανιού του Παραλίου Άστρους!

 

Η εξαιρετικά όμορφη πέτρινη πρόσοψη του σε συνδυασμό με τα ανοιχτά παράθυρά του, τα οποία συνδέουν τον εσωτερικό με τον εξωτερικό χώρο, θυμίζουν ένα νησιώτικο στυλ .Το μαγαζί που είναι πλησίον του νέου λιμανιού απορρέει μια κυκλαδίτικη αύρα καθώς παρατηρούμε μια μίνιμαλ διακόσμηση με έντονο το ελληνικό στοιχείο. Ο εξωτερικός του χώρος είναι ευρύχωρος με βολικά και υψηλής αισθητικής έπιπλα, κάνοντας την διασκέδαση των ανθρώπων ευχάριστη.

 

Τα καλοκαίρια το μαγαζί αποκτά την ταυτότητά του, τα κοκτέιλ του.Οι πελάτες έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν εξαιρετικά κοκτέιλ αφού το BarOlo διαθέτει μια πολυσύνθετη γκάμα

. Ακόμη,  παρατηρούνται στο μαγαζί τα "signature coctails" όπου ο μπάρμαν δημιουργεί και πειραματίζεται συνδυάζοντας τα φρέσκα υλικά με εκλεκτά και διαλεγμένα ποτά και όπως όλοι φαντάζεστε τα αποτελέσματα είναι άκρως επιτυχημένα. Κοκτέιλ για να ικανοποιήσουν μέχρι και τον πιο απαιτητικό πελάτη.

 

Απ' την άλλη το μαγαζί λειτουργεί και τον χειμώνα .Ο εσωτερικός χώρος απορρέει μια αίσθηση ζεστασιάς με την ''cozy'' ατμόσφαιρα και τους κρυφούς φωτισμούς. Επίσης οι άνθρωποι μπορούν να ζεσταθούν εξωτερικά αλλά και «εσωτερικά» στο τζάκι το οποίο είναι υψηλής οικοδομικής τέχνης.

 

Οι πελάτες θα έχουν την ευκαιρία να ταξιδέψουν σε ένα εύρος μουσικής διαδρομής με ακούσματα από διάφορα είδη της, χωρίς να λείπουν θεματικές μουσικές βραδιές με guest DJs και live μουσική. Βέβαια δεν πρέπει να παραμελήσουμε και το προσωπικό, που διακρίνεται  για την ευγένεια τους αλλά και την προθυμία τους για εξυπηρέτηση. Άρτια  εκπαιδευμένο με πολύχρονη εμπειρία ακόμα και στο εξωτερικό ενώ οι ικανότητες τους συγκρίνονται με αντίστοιχα πολύ μεγάλα μαγαζιά εντός και εκτός Ελλάδος!

 

Το μαγαζί είναι ανοιχτό καθημερινά απ' νωρίς το απόγευμα έως και αργά το βράδυ.

 

Προτιμάμε BarOlo γιατί το κλασσικό πάντα αποτελεί το διαχρονικό και οι αξίες είναι πάντα σταθερές!!!

 

Σχόλια επισκεπτών

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio