Ένταση και υπονοούμενα για τον ορισμό των μελών της Επιτροπής Αθλητισμού

Σάβ, 21/09/2019 - 14:05
Image

Το τελευταίο θέμα του Δημοτικού Συμβουλίου έμελε να φέρει ένταση και διαφωνίες για την επιλογή μελών της Επιτροπής Αθλητισμού του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας.

Ο εντεταλμένος  Δημοτικός Σύμβουλος Αθλητισμού Γιάννης Δαλίανης έκανε την εισήγησή του για τα μέλη, καθώς όπως ανέφερε είχε υπάρξει ήδη επικοινωνία και αλληλογραφία με τα αθλητικά σωματεία, με την αντιπολίτευση και τον Γιώργο Λυτρίβη κυρίως να αντιδρούν έντονα για την διαδικασία και τον ορισμό των προσώπων .  

Ύστερα από μία μικρή ένταση πέρασε η πρόταση της αντιπολίτευσης για τον ορισμό των μελών τα οποία θα προτείνουν τα αθλητικά σωματεία.

Μετά το πέρας του συμβουλίου όμως στα social media έγιναν αναρτήσεις με υπονοούμενα για την όλη διαδικασία από τον Γιάννη Δαλιάνη και τον Γιώργο Λυτρίβη

 

Ο Γιώργος Λυτρίβης  ανέφερε τα εξής:

Κατά τη συνεδρίαση του σημερινού Δημοτικού Συμβουλίου ,στο τελευταίο θέμα του στο οποίο και εκπροσώπησα την παράταξή μας υπήρξε διαφωνία με τη παράταξη της πλειοψηφίας ως προς τη «λογική» επιλογής των μελών της επιτροπής αθλητισμού.
*Ο κ Δαλιάνης ενώ ανέφερε ότι επιθυμία του είναι να υπάρχει εκπροσώπηση από τους Αθλητικούς συλλόγους της περιοχής άρχισε να αραδιάζει ονόματα και να ορίζει εξ´ονόματος των Συλλόγων αυτούς που θα τους εκπροσωπούν!!!


*Εννοείται πως δεν έχω κανένα πρόβλημα με τα εν λόγω πρόσωπα. Ίσα ίσα που είναι και προσωπικοί μου φίλοι. Έχω πρόβλημα όμως με τη λογική του εισηγητή.


*Πάμε τώρα στην πρόταση μας η οποία και ΥΠΕΡΨΗΦΙΣΤΗΚΕ. Να εκπροσωπηθούν οι Αθλητικοί σύλλογοι της περιοχής δίνοντάς τους την δυνατότητα μέσα από τις συλλογικές τους διαδικασίες να επιλέξουν αυτοί τον εκπρόσωπό τους.


*Τέλος η παράταξή μας σε καμία περίπτωση δεν θα συναινούσε στον καθορισμό αμοιβής για τους ιδιώτες-μέλη της επιτροπής. Και σε αυτό ο Δήμαρχος δέχτηκε την άποψη μας.


*Ως προς το Σύλλογο του Κορακοβουνίου όπως ανέφερα στο Δημοτικό συμβούλιο και προκειμένου να διευκολυνθεί να εκπροσωπηθούν περισσότεροι σύλλογοι πήρα το βάρος της ευθύνης να μην εκπροσωπηθεί μιας και από τη μειοψηφία ορίστηκα εκπρόσωπος εγώ.

Υ.Γ Τις «απειλές» στο τέλος του κ Δαλιάνη οτι θα μετατρέψει την επιτροπή από 11μελη σε 7μελή(στην λογική αποκλεισμών) δεν θα τη σχολιάσω και θα την αφήσω στη κρίση των πολιτών.

 

Σχόλια επισκεπτών

Υπήρξε αλληλογραφία με τα σωματεία λέει ο εντεταλμένος.Πριν ή την επόμενη μέρα από το δημοτικό συμβούλιο?? Το ταχυδρομείο ανοίγει αρον άρον πλέον και το Σάββατο??το σύνθημα "διαφάνεια παντού" μην το μετατρέψετε σε "αδιαφάνεια παντου" από τον πρώτο κιόλας μήνα.

Και για να δούμε ρε λεβέντη Λυτριβη στην επόμενη συνεδρίαση οι ομάδες ποιους θα βάλουν για εκπροσωπηση...γιατί αν μπουν οι ίδιοι που προ τείνει ο Δαλιάνης τότε άντε κρύψου καλύτερα...έκανες θέμα χωρίς λόγο...και κάτι μου λέει ότι αν όχι όλοι οι περισσότεροι θα είναι οι ίδιοι...για αυτό μπορείς να χαρείς τώρα γιατί μετά.......

Ειχε το θρασσος ο εντεταλμενος στο τελος που ειδε οτι εχανε το παιχνιδι να απειλεισει κιολας οτι θα αλαξει την επιτροπη σε εφταμελη επειδη αυτος ειναι και κανει οτι γουσταρει

Σοβαρευτειτε κυριοι της συμπολιτευσης αλλα και της αντιπολιτευσης εχουμε μεγαλυτερα προβληματα να ασχοληθουμε ..Και μην ξεφτυλιζετε αλλο τους θεσμους απο το facebook..

Αν ημουν Δήμαρχος, θα πήγαινα κι εγώ μαζί με τον εντεναλμενο στο Καταρ. Πρωτον, για να βεβαιωθώ οτι δε θα χαθεί εκεί στην αραπιά και δευτερον γιατί είτε είμαι, ειτε δεν είμαι στο Δήμο, πάλι οι αντιδήμαρχοι κάνουν κουμάντο..

Ρε 17:50 για να γελοιοποιηθείτε το κάνανε αλλά που μυαλό για να το καταλάβετε.δεν πειράζει θα το καταλάβετε την επόμενη κι εσύ κι ο φυτευτος

Ο νομος ξεκάθαρα λέει ΔΥΝΑΤΑΙ , και σωστά το λέει , μπορεί να χρειαστεί σε κάποια περίπτωση να καταβληθούν κάποια έξοδα σε ιδιώτες μέλη , που είναι το κακό; Το δυνητικό ρήμα είναι δυνητικο κηρίου.

Προς τι η έκπληξη για τον εντεταλμένο??? Είχε πει ότι θα τρίβουμε τα μάτια μας με τις κοσμογονικές αλλαγές και καινοτομιες που θα δούμε στα αθλητικά του δήμου!!! Έεεε λοιπόν ξεκίνησε!!!!

10:26, μην προσπαθείς να διαβάσεις το νόμο σαν φιλόλογος. Σύμφωνα με τον καινούργιο νόμο του καλοκαιριού, αυτές οι δαπάνες δεν θα πηγαίνουν στο δημοτικό συμβούλιο. Μην κοιτας που ο καμπυλης έκανε τον κινέζο και άδειασε το δαλιανη για να σωθεί ο ίδιος....Αν το περναγε ο εντεταλμένος χθες, τότε θα ξεκινούσαν το πάρτυ των ιδιωτικών ταξιδιών όποτε ήθελαν.. πάλι καλά που δεν έλειπαν πάλι ο Μαντας και ο Λυτριβης από το συμβούλιο και τους ξεσκέπασαν ..

Ο νόμος είναι νόμος.Κακως.που.δε.σε.παιρνει.ο.νομοθετης.να.του.υπαγορευεις.το.σωστο.Ακομα να σέ βάλουν στο.δημο.ρυθμιστη.των.δαπανων.για.κοιμουνται.ησυχοι.ΓΙΑ να σοβαρευτούμε λίγο μπας και.ξεκολλησει.η.μηχανη που.λεγεται.δημος

MANTA ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΥΤΡΙΒΗ ΕΧΑΣΕΣ ΤΗΝ ΤΣΑΚΩΝΙΑ ΟΛΗ.. ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΟΝ ΕΧΕΙΣ ΜΑΖΙ ΣΟΥ
ΓΙΑ ΝΑ ΝΙΩΘΕΙΣ ΠΙΟ ΙΣΧΥΡΟΣ.. ΑΝ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙΣ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΚΛΑΜΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ.. Ο ΦΙΛΟΔΟΞΟΣ ΘΑ ΚΟΠΕΙ ΓΙΑΤΙ ΠΟΥΛΗΣΕ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΚΟΣΜΑΚΙ! ΓΙΩΡΓΑΚΗ
ΔΕΝ ΦΑΝΤΑΖΕΣΑΙ ΤΙ ΣΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΠΡΩΗΝ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ ΣΟΥ.

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio