Eργασίες καθαριότητας σε Άστρος, Μελιγού, Παράλιο Άστρος και Άγιο Πέτρο (pics,vid)

Mon, 16/09/2019 - 10:52

Από το πρωί μηχανήματα του Δήμου καθώς και πεζοπόρα τμήματα κάνουν ταυτόχρονη επέμβαση σε Άστρος , Μελιγού, Παράλιο Άστρος και Άγιο Πέτρο.

Παράλληλα γίνεται σε συνεργασία με τον εργολάβο αποκομιδής απορριμμάτων πλύση των κάδων και πλύση του περιβάλλοντα χώρου. Ο αρμόδιος αντιδήμαρχος μας δήλωσε σχετικά:

" H προστασία του περιβάλλοντος και η καθαριότητα είναι υπόθεση όλων μας, ο καθένας προσωπικά πρέπει να αναλάβει το κομμάτι των υποχρεώσεων που του αναλογεί για να βοηθήσει στο έργο βελτίωσης της καθημερινότητας που ήδη ανέλαβε και υλοποιεί η σημερινή Δημοτική Αρχή.

Με μερικές απλές κινήσεις μπορούμε να συμβάλλουμε όλοι ουσιαστικά στην καθαριότητα και την εικόνα του δήμου μας και να διευκολύνουμε το έργο των υπηρεσιών του Δήμου. Οφείλουμε όλοι να προφυλάξουμε τη δημόσια υγεία και αισθητική."

Video

Comments

Submitted by Anonymous on Mon, 16/09/2019 - 11:11 Permalink

Πολύ καλό ξεκίνημα για τη νέα δημοτική αρχή, αρκεί να υπάρξει συνέχεια. Φαίνεται πάντως κάτι πάει να ξεκολλήσει. Εκείνο που χρειάζεται ένας δήμος είναι να είναι οργανωμένος και στελεχωμένος ούτως ώστε να ανταποκρίνεται στις υπηρεσίες και στις ανάγκες σε μεγάλο βαθμό της περιοχής. Οι αιρετοί έρχονται και παρέρχονται.Δε μπορεί κάθε αιρετός να κουμαντάρει κατά το δοκούν υπηρεσίες και προσωπικό. Η υπηρεσία του δήμου πρέπει να έχει πρόγραμμα κινήσεων και δραστηριοτήτων και να δουλεύει ανεξάρτητα από το τι θα πει ο αιρετός.

Submitted by Anonymous on Mon, 16/09/2019 - 12:12 Permalink

Αυτό το μηχάνημα που πλένει τους κάδους επί θητείας ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΟΥ ΜΑΝΤΑ που ήταν κρυμμένο; Ούτε 1 λεπτό δεν το είδαμε...

Submitted by Anonymous on Mon, 16/09/2019 - 15:18 Permalink

Άντε να μας έρθετε με το καλό να καθαρίσετε και τον Άγιο Ανδρέα που τον ξεχνάει οποίος Δήμαρχος αναλαμβάνει.

Submitted by Anonymous on Mon, 16/09/2019 - 15:21 Permalink

Στο χέρι τους είναι να το κρατήσουν το έργο της καθαριότητας και εμείς μαζί τους είμαστε.Οτι καλό κάνουν πάντως είναι και θα είναι προς όφελος τους.

Submitted by Anonymous on Mon, 16/09/2019 - 15:23 Permalink

Στο χέρι τους είναι να το κρατήσουν το έργο της καθαριότητας και εμείς μαζί τους είμαστε.Οτι καλό κάνουν πάντως είναι και θα είναι προς όφελος τους.

Submitted by Ανεξαρτητος on Mon, 16/09/2019 - 16:02 Permalink

Συγχαρητήρια στον αντιδήμαρχο ξεκίνησε με όρεξη και μπράβο και στους εργάτες.Απομένει και στους δημότες να βοηθήσουν και να διατηρήσουν καθαρό τον δήμο μας..Οσο για τα μηχανήματα φήμες λένε ιδίως για το πλυστικό των κάδων έμενε παρκαρίσμενο χρόνια για ζημιά 50 ευρώ...

Submitted by Anonymous on Mon, 16/09/2019 - 16:33 Permalink

Αυτό το μηχάνημα όπως και ότι άλλο βλέπεις γυρω απο τη καθαριότητα επι μαντά έχει γίνει μεγάλε. Πριν είμαστε στις...σε κάθε χωριό και μία χωματερή.

Submitted by Anonymous on Mon, 16/09/2019 - 18:06 Permalink

Καημένε 16:33 για το μηχάνημα που αγοράστηκε επί Στράτη λες και δούλεψε πολλές φορές επί Γιώργου; Ο Μαντάς μάλλον το έκρυψε εκεί που είχε αφήσει και τα άλλα να σκουριάζουν. Οι εκλογές πέρασαν πάρτε το χαμπάρι και χωνέψτε το

Submitted by Anonymous on Mon, 16/09/2019 - 19:06 Permalink

Το μηχάνημα έπλενε κάθε χρόνο. Δεν έβγαινε φωτογραφίες όμως για να το βλέπετε από την οθόνη σας. Η πρόταση του άρθρου περί πεζοπόρων τμημάτων που κάνουν ταυτόχρονη επέμβαση είναι άκρως εντυπωσιακή.

Submitted by Παραλιωτης on Mon, 16/09/2019 - 20:31 Permalink

Εκεί στο astrosnews πρέπει να έχετε μεγάλη επισκεψιμότητα από ετεροδημοτες.Δεν εξηγείται αλλιώς η τόση πολύ σάλτσα που βάζετε στα ρεπορτάζ περί καθαριότητας.λογικο οι εκτός γούβας να μην βλέπουν τι γίνετε αλλά εμείς που ζούμε εδώ άλλα βλέπουμε και άλλα διαβάζουμε στα ρεπορτάζ σας.σιγουρα γίνονται ενέργειες καθαρισμού αλλά εσείς το παρακανετε.παντως σήμερα Δευτέρα στο Παράλιο πολλοί κάδοι σκουπιδιών ήταν τινγκα από σκουπίδια.δεν μαζεύτηκαν μετά από Σ.Κ.Ας με διαψεύσει κάποιος.Ειμαι λίγο επικριτικός ως προς τα ρεπορτάζ που κάνετε σαν site αλλά μου δίνετε το δικαίωμα.πχ ειχα διαβάσει προ ημερών (μια εβδομάδα) σε ρεπορτάζ σας για καθαρισμό του χαντακα.περα από 50 μέτρα που όντως έχουν καθαριστεί το υπόλοιπο κομμάτι είναι ακόμα άθικτο.

Submitted by ΕΡΓΑΤΗΣ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ on Mon, 16/09/2019 - 21:46 Permalink

Ειναι κριμα να περνουν τα ψευτικα σχολια κάποιων ως αληθηνα. Όσο και αν σας χαλάει, πρέπει να ξέρετε οτι οι κάδοι είχαν πλυθεί τρείς φορές μόνο μεσα στο καλοκαίρι. Οι κάδοι πλένονταν και όλο το χρόνο τακτικά, αλλα επι Μαντά οι αντιδήμαρχοι δεν καμάρωναν και δεν έβγαζαν φωτογραφίες επειδή έπλεναν τους κάδους, οπως γίνεται τώρα. Υπήρχε και λίγη σοβαρότητα.

Submitted by ΑΛΛΟΣ ΕΡΓΑΤΗΣ … on Mon, 16/09/2019 - 22:50 Permalink

συναδελφε λες ψεματα . μιση φορα πηγαμε να τους πλυνουμε και σταματησαμε αν θυμασε γιατι το μηχάνημα χαλασε . Ετσι ηια την ιστορια ξεχασιαρη συναδελφε .

Submitted by ΠΟΝΤΙΚΙ on Tue, 17/09/2019 - 07:34 Permalink

Μπράβο στη Δημοτική Αρχή κάτι σοβαρό συμβαίνει με την καθαριότητα του Δήμου.Μήπως θυμάστε πότε ο Δήμος και με ποιό Δήμαρχο ήταν πεντακάρος.Μήπως θυμάστε πότε αγοράσθηκε το πλυστικό αυτοκίνητο των κάδων ( ας το βρούν για να μάθουν μερικοί ψεύτες την αλήθεια της αγοράς υπάρχει γραμμένο στο αρχείο του Δήμου).Με την Πρωτοβουλία αλλαγής αλλάζει ο Δήμος ΚΑΙ με την Δημοτική κοινότητα αλλάζει το ΑΣΤΡΟΣ. ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.Μήπως ξέρετε που βρίσκονται ΣΚΑΝΤΖΟΣ-ΜΑΝΤΑΣ-ΚΑΦΕΣ !!!!!!!!!!!!!!!!! ΠΟΤΕ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Ο ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΤΟΥ 2019 ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ Ο ΔΗΜΟΣ!!!!!! ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΕ ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ !!!!!!!

Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
katafigio