Eργασίες καθαριότητας στο Παράλιο Άστρος (pics)

Τετ, 11/09/2019 - 12:11
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image

Από νωρίς το πρωί σήμερα συνεργεία του Δήμου αλλάζουν την εικόνα του Παραλίου Άστρους.

Πεζοπόρο τμήμα, φορτηγά, σκαπτικά μηχανήματα έπιασαν δουλειά και καθαρίζουν την πλατεία, τους δρόμους και ένα από τους χώρους που έχει προκαλέσει κατά καιρούς αντιδράσεις για την πρόκληση μολύνσεων αυτού του "Χάντακα ".

Στις εργασίες, παρών ο πρόεδρος της κοινότητας του Παραλίου Άστρους κ. Κωνσταντίνου και ο υπεύθυνος αντιδήμαρχος κ. Κατσής, ο οποίος μας δήλωσε πως τα συνεργεία του Δήμου θα παραμείνουν και θα συνεχίσουν τις εργασίες καθαριότητας στο Παράλιο Άστρος, όσο χρειαστεί, ώστε να αποκτήσει το Παράλιο την εικόνα που του αρμόζει και πάλι. Κάτοικοι του χωριού, στη θέα των εργασιών απευθύνθηκαν με αισιοδοξία και ικανοποίηση τόσο στον κ. Κατσή όσο και στους υπαλλήλους του Δήμου.

Σχόλια επισκεπτών

Ρε παιδιά στο astrosnews άλλο καθαρηστικε ο χαντακας και άλλο πρόκειται να καθαριστεί.οποιος περάσει σήμερα Τετάρτη από τον χαντακα θα τον δει στο χαλι που ήταν πρίν.αφηστε να καθαριστεί πρώτα και μετά κάντε ρεπορτάζ περί καθαριότητας.

Επιτέλους να ξεβρομίσει το Παράλιο Άστρος. Είναι γνωστό ότι ο αποτυχών δήμαρχος για να εκθέσει τον πρόεδρο είχε σταματήσει τα πάντα τα τελευταία χρόνια. Ποιο ήταν το αποτέλεσμα; Νικητής ο πρόεδρος και σπίτι του ο τέως δήμαρχος. Για να θυμόμαστε και να μαθαίνουμε...

Μονο επί προεδρίας του Μπάμπη Πίκουλη κατέβαιναν τα συνεργεία καθαριότητας στο Παράλιο.Οποιος το αμφισβητεί είναι ψεύτης.πρεπει να του αναγνωρίσουν όλοι αυτό.Και αυτό το κατάφερε με τρείς διαφορετικές δημοτικές αρχές!!!ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ.Γιαυτο και δεν με ενδιαφέρει επί ποιας δημαρχίας ρε ΔΥΣΤΥΧΕ. Όποια δημοτική αρχή και να ήταν αυτός ενώ ήρθε σε ρήξη με όλες δεν έφερε ποτέ την δικαιολογία ότι τους τα λέω αλλά με γράφουν.Παντα κατέβαζε τα συνεργεία καθαρισμού γιατί ήταν απλά ΠΡΟΕΔΡΟΣ..Α είχε και ένα αρνητικό σε σχέση με τους σημερινούς.δεν του άρεσαν οι φωτογραφίσεις γιατί δεν έγραφε στο φακό.

Οι δρομοι θα διανοιχθουν, οι συνδεσεις του βιολογικου θα γινουν, το δικτυο υδρευσης θα γινει, το λιμανι θα το γκρεμισουμε και θα το ξαναφτιαξουμε γιατι δεν ειναι δυνατον να το εφτιαξε ο Μαντάς, το αθλητικο κεντρο θα παρει το ονομα Πετρος Τατούλης, τα μαγαζια θα κλεινουν απο τις 11 και θα εχουμε ησυχια. Θα Παραλιο Αστρος 2019 - 2023 !! Σκουπα - φαρασι - κινητο - αναρτηση - αντιδημαρχος - προεδρος. Μετά αρχίζουμε τα ανώνυμα αποθεωτικά σχόλια. Απογειωσαμε το Δήμο σε μια εβδομαδα!!! συγχαρητηρια σε ολους !!!

Φως στο τούνελ! Ακόμα και η αγγ. νικολούλη να 'ψαχνε να βρεί τέτοια συνεργεία καθαριότητας τα τελευταία χρόνια στο δήμο μας, δεν θα 'βρισκε. Επιτέλους, τα βρήκε ο νίκος υπό τον λούλη

Κριτές, επικριτές,κατήγοροι,αλλοπρόσαλλοι,παράλογοι.Τι είναι εκείνο που σας πείραξε και το έχετε κάνει μανιφέστο;Τι είναι εκείνο που αναστάτωσε την κοινωνία;Τι είναι εκείνο που έφερε οπισθοδρόμηση στην κοινωνία; ΤΟ ΚΟΨΙΜΟ ΤΩΝ ΧΟΡΤΑΡΙΩΝ ; ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΜΕΙΝΕΙ ΒΑΛΤΩΜΕΝΗ Η ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΞΗΓΗΣΗ ΚΑΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΌ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ. ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗΣ ΑΡΚΕΤΩΝ!ΔΥΣΤΥΧΩΣ

Συμπαθεστάτη φυσιογνωμία του παραλίου ο Μπάμπης ο Πίκουλης με κοινωνική προσφορά και διοικητική οταν ήταν πρόεδρος στην παραλία Αστρους. Όλοι τον θυμόμαστε πως όταν ακόμα ήταν υπηρεσία στο λιμενικό να μη διστάζει να πάρει το σταυρό στις κηδείες ή τα εξαπτέρυγα και τα λάβαρα στις λιτανείες. Και τα έργα του στον Αηβασίλη. Ακόμα και τα παλιά πλακάκια όταν άλλαξαν το δάπεδο της εκκλησίας φρόντισε να μην πάνε χαμένα και τα αξιοποίησε αλλού. Και καλές άκρες έχει καθως λέει με παπαδες και δεσπότες.

Ρε βλαχαδερο Παράλιο Άστρος λέγεται.οσο για τον Μπάμπη άστο καλύτερα.τρεις τετραετίες βγήκε πρόεδρος.δεν είναι τυχαίο.τουλαχιστον επί εποχής του υπήρχε και ενα σπίτι φιλοξενίας στο παλιό κοινωνικό γραφείο για άπορους.τωρα θα βγουν όλα στο ΣΦΥΡΙ.Ασε που τις τακτικές του για το πώς έβγαινε πρόεδρος εκεί που τις κατακρινανε τις ακολούθησαν κατά ΓΡΑΜΜΑ οι επόμενοι ?.

To astrosnews γι αλλη μια φορά δε δημοσιεύει μη υβριστικό κείμενο που κρίνει τον κο Ρούπα ή τη νέα δημοτική αρχή ενώ συνεχώς ανεβάζει υβριστικά σχόλια για τους πρώην.Να χαιρόσαστε τους διαχειριστές που σας εκθέτουν.
Το σύστημα που ελέγχει το Παράλιο σκοπεύει να το κάνει γεροντικό άσυλο.Ενας συρφετός παλαιολιθικών αντιλήψεων,συμφεροντολόγων,κακιασμένων και παπαδόπληκτων μας οδηγεί στο γκρεμό.
Μάλλον πάλι θα μας κατεβάσετε...

Eτσι όπως τα λες είναι 16:20. Σπίτι φιλοξενίας.....άποροι...τετραετίες ....τακτικές...ΣΦΥΡΙ !!!!!
Κι εγω την ίδια τακτική είχα με τα θελήματα ,τους λογαριασμούς και τα λοιπά. Η διαφορά μας είναι πως δεν τα εξαργύρωνα σε ψηφαλάκια, αλλά φρόντιζα να μεγαλώνουν οι τραπεζικοί μου λογαριασμοί,!!!!!!!!!!!!!!!!καθ ότι ως βλαχαδερο, πονηρός ο βλάχος!!!! Ενω οι ψαροκέφαλοι !!!!Μεγαρα και πολυκατοικίες κι επαύλεις !!!!!!!

Μιλάνε για "γεροντικό άσυλο" οι ίδιοι που κουνιούνται με μουσικές μέχρις τις 2-3 το πρωί. Αλήθεια πόσα μέρη στην Ελλάδα έχουν αυτό το ελαστικό ωράριο ξέρετε; Έχετε βγει καθόλου παρά-έξω ή μόνο μέχρι την Μύκονο που αποτελεί παγκόσμια εξαίρεση; Τι θέλετε να γκρεμίσουμε τα σπιτάκια στο νησί και την ζαφειροπούλου και να τα κάνουμε τσιμέντο Λουτρακίου; Επιτέλους καταλάβετε ότι υπάρχει και υγιής τουριστική ανάπτυξη κι όχι μόνο φθηνή βλαχιά και κλαπατσίμπαλα. Κι ακόμα κι αυτά στο φιλόξενο μέρος μας είναι ανεκτά. Και φροντίστε να μπαίνουν σωστά φίλτρα σε όλα τα φουγάρα και να μην καπνίζουν το χωριό οι ψησταριές. Κοινωνική συνείδηση είναι κι αυτό. Ούτε να ψάχνουμε τα οικόπεδα της κοινότητας για κατοικίες πολυτελείας. Γκέγκε;

Η Ζαφειροπούλου μιας και το ανέφερες θέλει ένα γκρεμισματακι σε συγκεκριμένο σημείο που υπάρχει υψομετρική διαφορά σε σχέση με όλη την υπόλοιπη οδό η οποία διαφορά προήρθε για συγκεκριμένο λόγο.γκεγκε?

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio