Συνεργασία ακαδημιών Πανθυρεατικού και Αστέρα Τρίπολης

Τρί, 03/09/2019 - 13:23
Image

Το Δ.Σ. του «Πανθυρεατικού Α.Ο. Άστρους» δίνοντας ιδιαίτερο βάρος στα τμήματα των Ακαδημιών και της Παιδικής ομάδας και επιδιώκοντας να προσφέρει το καλύτερο δυνατό στους μικρούς μας αθλητές, βρίσκεται στην πολύ ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι οι Ακαδημίες του Πανθυρεατικού, μέλος των ακαδημιών του ΟΠΑΠ, από την ερχόμενη αγωνιστική χρονιά συνεργάζονται επίσημα με την ομάδα του Αστέρα Τρίπολης. Στόχος μας μέσα από αυτή την συνεργασία είναι μεταξύ άλλων να εκπαιδευτούμε καλύτερα και να αποκτήσουμε την τεχνογνωσία ανάδειξης παικτών, ώστε τα δικά μας παιδιά να εξελιχθούν και να πάρουν τη θέση που τους αξίζει στο χώρο του ποδοσφαίρου. Το γεγονός αυτό,επίσης, μας δίνει τη δυνατότητα να θέσουμε υψηλότερους στόχους, αλλάζοντας το οργανόγραμμα των τμημάτων υποδομών, κάνοντάς τα πιο συγκεκριμένα και σε επαγγελματικό επίπεδο.Οι Ακαδημίες της ομάδας μας θα συνεργάζονται και με τις Ακαδημίες Βόρειας Κυνουρίας.

Στις σύγχρονες εγκαταστάσεις μας, έμπειροι και καταρτισμένοι προπονητές, χρησιμοποιώντας σύγχρονες μεθόδους προπόνησης εστιάζουν στην αθλητική βελτίωση των παιδιών, καλλιεργώντας παράλληλα ομαδικό πνεύμα και το "ευ αγωνίζεσθαι". Η προπονητική μας ομάδα αποτελείται από τους: Αδάμη Γιάννη, Κασκαμπά Ανδρέα και Σαβούρδο Άρη.

Οι υπεύθυνοι του Παιδικού τμήματος - Ακαδημιών, με τους οποίους μπορείτε να επικοινωνείτε για οποιαδήποτε πληροφορία είναι ο κ. Ιωάννης Χ. Δικαίος (τηλ:6977623733) & Ανδρέας Μαγκλής (τηλ:6972447736). Μπορείτε επίσης να επισκέπτεστε τα γραφεία του συλλόγου, στο γήπεδο του Άστρους, Τρίτη και Πέμπτη από 5:30μ.μ. έως 8:00μ.μ..

Ακολουθώντας μας μπορείτε να αποκομίσετε μέσα από το παιχνίδι και τη διασκέδαση, όλα τα οφέλη του υγιούς αθλητισμού. Καλή Σχολική Χρονιά!

ΤΟ Δ.Σ.

Σχόλια επισκεπτών

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio