Θερμά Συγχαρητήρια στο Θεατρικό Εργαστήρι Άστρους από τον Μαντά

Παρ, 13/07/2018 - 09:23
Image
Έντονες είναι οι εκδηλώσεις ικανοποίησης των συνδημοτών μας που απόλαυσαν τις 2 παραστάσεις της Μήδειας του Μποστ, ενώ καθημερινά αυξάνονται τα αιτήματα του κοινού για επανάληψη των παραστάσεων.
 
Εχθές το μεσημέρι ο ίδιος ο Δήμαρχος Βόρειας Κυνουρίας κύριος Παναγιώτης Μαντάς με προσωπική του επιστολή προς τον Σκηνοθέτη και ταυτόχρονη ανακοίνωση στην ιστοσελίδα του Δήμου εκφράζει τα θερμά του συγχαρητήρια προς το Θεατρικό Εργαστήρι Άστρους και όλους τους συντελεστές της παράστασης.
 
Η επιστολή:
 

Με την παρούσα επιστολή θα ήθελα να εκφράσω προσωπικά τα θερμά μου συγχαρητήρια για την εξαιρετική παράσταση «Μήδεια», που πραγματοποιήθηκε στις 6 & 7 Ιουλίου 2018 στο προαύλιο του Δημοτικού Σχολείου Άστρους, από το Θεατρικό Εργαστήρι Άστρους σε σκηνοθεσία Κώστα Ν. Φαρμασώνη.

Η παράσταση ξεχώρισε για την άρτια οργάνωση, την εξαιρετική ερμηνεία των συμμετεχόντων που πήραν μέρος, τόσο στους πρωταγωνιστικούς όσο και στους δευτερεύοντες ρόλους και φυσικά για την εντυπωσιακή σκηνική παρουσίαση και σκηνοθεσία. Ήταν μία παράσταση προσεγμένη και εστιασμένη ακόμα και στην παραμικρή της λεπτομέρεια και το τελικό αποτέλεσμα δικαίωσε τη μεγάλη και κοπιαστική προσπάθεια που προηγήθηκε ενώ συγχρόνως ανέδειξε τη σοβαρότητα με την οποία αντιμετωπίστηκε το όλο εγχείρημα από όλους τους εμπλεκόμενους.

Η δράση σας αυτή εμπλουτίζει δημιουργικά τα πολιτιστικά δρώμενα του Δήμου και αποτελεί έμπνευση και πρόκληση για όλους μας ώστε να πασχίζουμε για ποιότητα σε κάθε έκφραση πολιτισμού.

Τέλος, η παρουσία και δραστηριοποίηση ενός τόσο σημαντικού σκηνοθέτη στον Δήμο Βόρειας Κυνουρίας αποτελεί μεγάλη τιμή για εμάς και αξιώνεται αναγνώρισης σε πανελλήνιο επίπεδο!

Θεωρείται δεδομένο ότι η επιτυχία των παραστάσεων του Θεατρικού Εργαστηρίου Άστρους δεν είναι μόνο αποτέλεσμα πολύχρονης προσπάθειας και μόχθου, αποδεικνύοντας περίτρανα τη θέληση και τις υψηλές ικανότητες της ερασιτεχνικής σας ομάδας, αλλά και δημιούργημα του ίδιου του σκηνοθέτη κυρίου Κώστα Φαρμασώνη. Είναι άλλωστε γεγονός πως η σκληρή δουλειά και η υπεύθυνη προσπάθεια πάντα οδηγούν σε λαμπρά αποτελέσματα και λειτουργούν ως θετικό παράδειγμα για όλους!

Σας ευχαριστώ από καρδιάς και σας συγχαίρω θερμά!

Με εκτίμηση,

Ο  Δήμαρχος Βόρειας Κυνουρίας

Παναγιώτης Κ. Μαντάς  

Σχόλια επισκεπτών

Καλά για ποιες κωλοτούμπες μιλάς; Ο δημαρχος πάντα τα προηγουμενα χρόνια στήριζε το εργαστήρι. Και οικονομικά και ήταν πάντα κοντά. Σου υπενθυμίζω ότι όλες οι πρόβες του εργαστηρίου γίνονται σε χώρο που έχει παραχωρήσει δωρεάν. Για άλλο δήμαρχο μιλάς;

Δεν τα διαθέτει από το εισόδημα του αγαπητέ. Δημόσιο χρήμα και δημόσια περιουσία διαχειρίζεται. Εν προκειμένω όμως πρέπει να επαινεθεί διότι το έπραξε ορθά. Αυτός είναι ο ρόλος του, να αξιολογεί και να αποφασίζει που θα κατευθυνθεί δικαιότερα η δημόσια στήριξη.

Εκδηλώσεις όπως αυτές του Θεατρικού Εργαστηρίου, του Αρκαδικού Ωδείου που δραστηριοποιείται επί σειρά ετών στην περιοχή μας και η ηρωική παρουσία της Φιλαρμονικής δίνουν νόημα στον όρο ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ Δήμαρχε και όχι οι πανάκριβες συναυλίες που διοργανώνει η υποτιθέμενη Πολιτιστική Επιτροπή του δήμου μας κάθε καλοκαίρι.

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio